Nailowski rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle konu ile ilgili bana yardımcı olmaya çalışan herkese merhaba,
Benzer şikayetleri okudum ama ne yapmam gerektiği konusunda kafam karmakarışık olmuş durumda. Yaklaşık 1 senedir facebook ta hakaret, taciz ve kişisel saldırı mailleri alıyordum. Bu durum sürekli açılan sahte profillerle devam ediyordu. Mailleri cevapsız bırakmayı tercih ettim. Sonrasında hotmail adresime de gelmeye başadı bu yazılar ve sonrasında msn'im çalındı. Microsoftla yaptığım yazışmalar sonrasında adresimi geri aldım. Kişi hırslanmış olmalı ki yaptıklarının şiddetini arttırdı. Şimdi de benim fotolarımla ve ismimle sahte profil açmış. Facebook ilk profili kapattı ama ertesi gün yeniden açtı. Sayfada benimle ilgili hoş olmayan şeyler yazıyor ve kişilerle benmişim gibi görüşüyor. Yapan kişinin kim olacağı konusunda tahminim %90, o nedenke babası ile görüştüm, rahtsızlığımı belirttim, bu konuyu çözümlemezlerse dava açacağımı belirttim.
Sonra sahte profilim yok oldu ortadan ama şimdi yeniden aktif. İlk iş günü savcılığa gidicem demiştim ama bakıyorum ki sonuç almak o kadar da kolay değil. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımlarınızı rica ederim.
Saygılar.