Re: Seyit Onbaşı ve RTE Mizahi Gerçek Öykü...
Alıntı:
Av.Abbas Bilgili rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
.
Bu arada şunu hatırlatmadan geçmek istemiyorum. Ben bu türbanlıların hakkını sürekli savunuyorum, ama onların benim haklarımı savunacaklarından kuşkuluyum.
O zaman savunmayın.
Sizin gibi lileraller yüzünden zaten bu hallere geldik.
Alıntı:
*Okan* rumuzlu üyeden alıntı
O zaman savunmayın.
Sizin gibi lileraller yüzünden zaten bu hallere geldik.
En ulemaca lafınız işte buydu tebrik ederim. Liberaller yanlış saf tutmayıp kendi yollarından gidebilselerdi daha onurlu bir duruş sergilemiş olurlardı. Gerçi size verdikleri hizmetler de inkar edilemez, sayelerinde pek çok badireyi kolayca atlattınız.Nankörlük etmeyin çarpılırsınız sonra.
Siz galiba çarpılmışsınız ki çarpılmama yollarını gösteriyorsunuz..
Üzüldüm halinize..
Alıntı:
*Okan* rumuzlu üyeden alıntı
Siz galiba çarpılmışsınız ki çarpılmama yollarını gösteriyorsunuz..
Üzüldüm halinize..
Ne idüğü belirsiz bir adamsın.Renksiz ruhsuz kokusuz, her yere sinersin, sinsi bir yılan gibisin.Yılan da sadece tıslar senin gibi.
sayın Okan;
Ben sadece türbanlıları değil, başkalarını da savunuyorum. Aşağıdaki linke bakarsanız dünya görüşüne katılmadığım kişileri de (bir çok kişi çekingen davranırken) hiç tereddüt etmeden savunabileceğimi gösterdim. Çünkü benim liberallik anlayışımda farklı düşüncelere tahammül ve hoşgörü vardır. Tek tip düşünceyi hiç sevmem. Çok sesli, renkli toplum artık çağın ve demokrasinin gereğidir. Ben halimden memnunum. Haksızlığa uğrayanın türbanlı, sağcı, solcu, ulusalcı, ülkücü, komünist vs. olması beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren tarafı haksızlığa uğramış olmasıdır.
http://www.ip.org.tr/lib/pages/detay...y&idhaber=1103