beyefendı bı soru sordum ama kusura bakmayın ugrastım anca buraya yazabıldım
Printable View
beyefendı bı soru sordum ama kusura bakmayın ugrastım anca buraya yazabıldım
İddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir. O araziyi Parasını vererek satın aldığınızı belgelemek veya tanık ifadeleri ile doğrulatmak zorundasınız. Karşı taraf parayı almadığını ispat edemez, "olmayan şeyin ispatı da olmaz" diyeceklerdir.
Şu anda bütün kozlar karşı tarafın elinde Bunun dışında yapabileceğiniz çok fazla bir şey yok. Evlerinizin enkazını alıp çıkmak zorunda kalabilirsiniz, Umarım karşı taraf vicdansız çıkıp bir de sizden 24-25 yıllık kullanım bedeli talep etmesin.
bulundum 3 tane açılan davamız var biri bilişim hukuku üzerine maillerimin şifrelerini kırıp öğrencilerime hakaret ettiği için
2. dava hakaret için
3. dava da bu işyerlerini arayıp hakkımda bulunduğu hakaretler için
Artık sıkıldığım için biran önce bitsin istiyorum ama daha kötü bir şekilde tehdide hakarete maruz kalıyorum 3 koruma kararı var ama hala ev telefonları sürekli değiştirdiğim cep telefonumdan beni rahatsız ediyor engellememe rağmen tüm akrabaları aradı ve hakkımda bir çok iftira attı.
Anladığım süreç daha uzun görünüyor sanırım değil mi?
Teşekkürler
belgemiz ve aynı zamanda şahidimiz yanı köy bilirkişi heyeti var yeterli olmazmı?
aynı zamanda belediyeye kullanım bedeli ödüyoruz yer hazine olduğu için belediya yıllık ecremisin bedeli alıyor
selam arkadaşlar bir soruda ben sormak istiyorum benim davadada kız tarafının annesi babası yalancı şahitlik yaptı savcılığa suçduyurusunda bulunacaktım bir şey çıkmaz dediler gerçekten çıkmazmı yoksa suçduyurusunda bulunacaım yardımcı olursanız sevinirim
Yalan söylediğini kesinkes ispatlayabiliyorsanız belki...