Re: Yalan Tanıklık Yapma Cezasi Nedir?
Kadının mağdur olduğu iddiası yüzyılın en büyük yalanıdır. Kadın hakları olayı ise yüzyılın en büyük soytarılığıdır.
Ben de bir nafaka mağduruyum. Eşim nafaka alıyor. Hem çalışıyor hem de başkasıyla imam nikahlı yaşıyor. Nafakadan nasıl kurtulurum? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler ederim.
boşanmalarda genelde erkekler kadınları ezen tarafken , bazen bayanlarında işin kurnazlığına gittiğini görmek şaşırtıcı değil. bu yüzden evlenmeden önce bir anlaşma yapmak en iyisi. tabi ülkemizde bu yeterince gelişmedi. maddi durumunuz kötüleştiyse bunu mahkemeye ispatlayıp nafakanın azalmasını veya tamamen kalkmasını sağlayabilirsiniz. düğünde takılan altınlar bayanları aittir. bunuda altınlar takıldıktan sonra yarı yarıya paylaşıp isimle hesabınıza yatırarak veya altınları bozdurup paraya çevirerek kendi lehinize çevirebilirsiniz.
Alıntı:
excavator1975 rumuzlu üyeden alıntı
Ben de bir nafaka mağduruyum. Eşim nafaka alıyor. Hem çalışıyor hem de başkasıyla imam nikahlı yaşıyor. Nafakadan nasıl kurtulurum? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler ederim.
MADDE 176.- (...)
İrat biçiminde ödenmesine karar verilen maddi tazminat veya nafaka, alacaklı tarafın yeniden evlenmesi ya da taraflardan birinin ölümü halinde kendiliğinden kalkar; alacaklı tarafın evlenme olmaksızın fiilen evliymiş gibi yaşaması, yoksulluğunun ortadan kalkması ya da haysiyetsiz hayat sürmesi halinde mahkeme kararıyla kaldırılır.
(...)
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
MADDE 176.- (...)
İrat biçiminde ödenmesine karar verilen maddi tazminat veya nafaka, alacaklı tarafın yeniden evlenmesi ya da taraflardan birinin ölümü halinde kendiliğinden kalkar; alacaklı tarafın evlenme olmaksızın fiilen evliymiş gibi yaşaması, yoksulluğunun ortadan kalkması ya da haysiyetsiz hayat sürmesi halinde mahkeme kararıyla kaldırılır.
(...)
1- hayat boyu maaş bağlanmış sence bu kadın evde yatmak varken nafakaları çatır çatır almak varken evlenirmi böyle bir hakkı varken neden koca kahrı çeksinki ?neden çalışsınki ?
2-ölüm allahın emri bişey diyemiyoz
3- böyle bir durumda fiilen evliymiş gibi imamnikahlı yaşayan bir bir bayndan acaba verdiğiniz nafakayı geri talep edebiliyormusunz ?hayır
ya ben im gülesim geliyor bu ülkede bayanlara bu medeni kanun öyle bir dokunulmazlık vermişki akıllara zarar .erekekleri öldürün de kurtulun bari .....
sayın makine mükendisi arkadaş merak etmeyin kamera kayıtları vb gibiler delildir.Ayrıca mahkemelerde bayanlar boşanma sebebi olarak herşeyi görebilir.Benim size tavsiyem yerel mahkeme kararını kafanıza takmayın yargıtay dan döner.Eşiniz le iligli her bilgiyi toplayıp mahkemeye sunun.allah kolaylık versin
Alıntı:
kibfeyzo rumuzlu üyeden alıntı
1- hayat boyu maaş bağlanmış sence bu kadın evde yatmak varken nafakaları çatır çatır almak varken evlenirmi böyle bir hakkı varken neden koca kahrı çeksinki ?neden çalışsınki ?
2-ölüm allahın emri bişey diyemiyoz
3- böyle bir durumda fiilen evliymiş gibi imamnikahlı yaşayan bir bir bayndan acaba verdiğiniz nafakayı geri talep edebiliyormusunz ?hayır
ya ben im gülesim geliyor bu ülkede bayanlara bu medeni kanun öyle bir dokunulmazlık vermişki akıllara zarar .erekekleri öldürün de kurtulun bari .....
Unutmayınki kadın annedir!!!
Biraz mantıklı olmaya davet ediyorum sizi!!!
PEYGAMBER (S.A.S) efendimiz eşi olan AYŞE hanımla bir yere gidecekler ve AYŞE hanımın deveye binmesi lazım AYŞE hanım deveye kendiside binebilir durumda deveye binmek için aşağıda taş var onun üstüne basıp çok kolay binebilme imkanı olduğu halde PEYGAMBER (S.A.S) efendimiz eşine diz veriyor ve AYŞE hanım efendimizin dizine basıp deveye biniyor ve efendimiz yürüyerek giderken eşi devenin üstünde gidiyor ... Evet kadına dokunulmazlık vermek bu kadar zorunuza gitmesin efendimiz bile kadınına öncelik vermiş hayır size ne oluyor bu durumda...
Kadınların ezildiği bir ülkede yaşıyoruz ve birde üstelik sizin mantığınızla ne kadar dokunulmazlık varsa artık kadın üzerinde hala ezilmekte kadınlar buda demekki sizin dediğiniz gibi dokunulmazlıktan kaynaklanıyor ...