Sn.commodor1 katılmamak elde değil kaçırılan erlerin silahlarından hiç ateş edilmemiş olduğunu okumuştum.savunmalarında da hemen hemen hepsinin silahım tutukluk yaptı dediğini okuyoruz.topunun tutukluk yapması mümkünmüdürki ?
Printable View
sıze katılıyorum rıta..bu arada bana 10 kısı olduklarını nerden bıldıgımı soran arkadasa 10 kısı olduklarını nerdenmı bılıyorum bunu herkez duydu sızın duymamanız cok ılgınc.cunkı adamlar almanyamı yoksa belcıkamı nerde bır tv kanalına konusmus..hıc mı netı takıp etmıyorsunuz....bence o partı kapatılmalı...mahkeme asamasında olan bu dava hakkında daha fazla yorum yapmak ıstemıyorum .BUNDAN SONRASI TARAFIMIZDAN SİLİNMİŞTİR.
İLETİLERİMİZE DİKKAT EDELİM.
YÖNETİM
GEREKSİZ İLETİLER YAZMAMAYA KİŞİSEL TARTIŞMALARA GİRMEMEYE ÜYELERİMİZLE HAKARETE VARAN BOYUTTA KONUŞMAMAYA ÖZEN GÖSTERİNİZ.
LÜTFEN AVATAR RESİMLERİNİZİ SİLİNİZ. DAHA ÖNCE BU KONUDA UYARILDIĞINIZI ANIMSIYORUM. hEM GÖRSEL HEM İŞLEV AÇISINDAN YORUCU
YÖNETİM.
LÜtfen
YÖnetİm.
SAYIN SUDAKİ PARILTI İLETİNİZ TARAFIMIZDAN SİLİNMİŞ AVATARINIZ DÜZENLENMİŞTİR.
HOŞGÖRÜ SINIRLARINI LÜTFEN ZORLAMAYINIZ.
YÖNETİM
BU İLETİ KONUYLA İLGİSİZLİĞİNDEN SİLİNMİŞTİR.
YÖNETİM
BU UYARIYIDA DİNLEMEMENİZ DURUMUNDA ÜYELİĞİNİZ ASKIYA ALINACAKTIR.
ALT ALTA YAZDIĞINIZ İÇİN BU SON İLETİNİZE BU UYARIYI EKLEMEK ZORUNDA KALDIK. DÜZEYİMİZİ DÜŞÜRMEYELİM.
YÖNETİM
Sayın Commodore1tr'nin de belittiği gibi artık bu konu hakkında tartışmanın bir anlamı yok, çünkü olay yargıya intikal etmiş durumda. Tartışmanız çok çirkin bir boyuta gidiyor. Rica ederim seviyemizi koruyalım.
Evet herkesin fikir ve düşüncelerini açıklama özgürlüğü vardır ama terbiye sınırlarında. Buna dikkat edilmesini önemle rica ederim.
Ayrıca Sayın Sudaki parıltı, her yazdığınızı ayrı bir metin halinde eklemek yerine toplu olarak tek bir metin ekleyebilirsiniz.
DEĞERLİ ÜYELERİMİZ;
GENEL FORUMLARI ARTAN TERÖRİST SALDIRILAR NEDENİYLE ONAYDAN ÇIKARMIŞTIK. SADECE YENİ AÇILAN FORUMLAR ONAYA TABİİ İDİ. ANCAK GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE YOĞUNLUKTAN KONTROL SIKLIĞI AZALINCA MAALESEF İSTENMEYEN İLETİLER ÇOK SIKLAŞTI BUNDAN DOLAYI GÖRÜLEN LÜZÜM ÜZERİNE BU FORUMLARA YAZILAN HER TÜRLÜ İLETİ ÇOK YAKINDA YİNE ONAYA TABİİ OLACAKTIR.
Çok yerinde ve iyi olur sayın tangör bey .
sitemizin saygınlığına hep birlikte sahip çıkalım.
Küfürlü ve seviyesizce yazmak işteyenlere seviyesiz site çok oralara yazabilirler?