tolgaa rumuzlu üyeden alıntı
sevgili legal practitoner öncellikle vermiş olduğun bilgiler ve objektifliğinden dolayı sana teşekkür ederim..evet tabii ki okulun yeri tercih aşamasında öncelikli kıstas olmamalı ama ben bilgi üniversitesinin dolapdere kampüsünün psikolojimi olumsuz etkileyebileceğini düşünüyorum:) tabi ki bu sadece bana özel bi durumdur sözüm meclisten dışarı..ozamn hazır içerinden birini bulmuşken sana danışmak isterim..öncelikle öğrenmek isteiğim şey hukuk fakültesinin ayrı binasının olup olmadığı..söylemiş olduğun gibi oku sanki o kadar öğrenciye yeterli yer sağlayamayacak gibi duruyor:) yeni yapılmakta olan bir bina var galiba oranın hukuk fakültesi olacağı söyleniyor bu doğru mudur? ayrıca verilen hukuk eğitimini objektif olarak değerlendirmeni isterim senden..bilgiye aç hevesli öğrenciler için yeterince tatmin edici midir?:o bir diğer sorumda derslerin kaç kişilik sınıflarda yapıldığı..onu merak ediyorum..bir başka şey de tam zamanlı çalışan öğretim üylerinin yeterli olup olmadığı yani her istediğimizde sorularımızı soracak hoca bulabiliyor muyuz karşımızda?aynı şekilde araştırma görevlisi sayısının yeterliliğini merak ediyorum..son olarak da 2. yabancı dil için yeterli imkan sunuluyor mu..örneğin almanca..bu konularda beni aydınlatabilirsen çok sevinirim dostum..şimdiden teşekkür ederim