Re: Hukuk fakültelerinde devamlılık sorunu
Re: Hukuk Fakültesi öğrencileri; Hukuki Net Öğrenci Klubü'ne bekliyoruz.
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba arkadaşlar öğrenci değilim 28 yaşında ve hukuk öğrenciliğine adayım.marmara üniv.de eğitim fakül. fizik öğretmenliği okudum.(hem fm hemde ea mezunuyum kredili sistem)sonra kpss ile dhmi aim memurluğuna yerleştim.maaş iyi ancak eğitimsiz insanların(zamanında torpille gelmiş)altında çalışmak beni yoruyor.
devam zorunluluğu yokmu gerçekten? uzaktan okulu bitirebileceğime inanıyorum çünkü bunu çok istiyorum.ancak ben bodrumda oturuyorum arasıra izmire gidip gelebilirim.aktif eğitim varmış sanırım elimden geldiğince katılsam olur mu ?
marmara üniv. kazansam orda okula hiç uğramasanda oluyor arkadaşım vardı hukuk öğcisi. ancak merak ettiğim sınavlar kaç gün sürüyor kaç günde bir oluyor başka bir şehirden sınavlar için gelsem ne kadar sürünürüm?
büyük üniv.düşündüm çünkü kontenjanları çok devam sorunu önemsenmeyebilir diye.birde istanbula uçakla ücretsiz gidebilirim.izmirde buradan 2.5 saat ondan cevaplarsanız hayatımı kurtarırsınız çokçok teşekkür ederim
tc. bahçeşehir universitesi hukuk fakültesinde seçmeli dersler haricinde devamlılık sorunu neredeyse yoktur. Varsa da puanlamanın %10 'unu kapsar. çoğu hoca yoklama almaz. sadece vizelere ve finallere girerekte gayet okulu bitirebilirsin. tabi derslere girmemek ne kadar mantıklı ve yoklama alınmaması ne kadar teşvik edici tartışılır.
sınav takvimleri her dönem için vizeler ortalam 1 hafta ve finaller ortama 1 hafta sürmektedir..
burslu olarak kazanabilme olanağın var ise ve istanbula ücretsiz uçak ile gelip gidebiliyosan bizim üniversitenin uygun olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.
teşekkür ederim manoglana bahçeşehir üniv.burslu seçeneğini düşünmemiştim.çok haklısın devamsız zor olacak ancak kendi kendime evde kitapları yutmam ve not tutan öğr. not almam gerekecek tabi okula gidenlere biraz ayıp oluyor ancak ben çalışıyorum ve bulunduğum yere yakın olan tek hukuk fak dokuzeylül.diğer arkadaşlarında bilgi vererek bana yardımcı olmasını istesem yüzsüzlük etmiş olmam umarım
Alıntı:
manoglana rumuzlu üyeden alıntı
tc. bahçeşehir universitesi hukuk fakültesinde seçmeli dersler haricinde devamlılık sorunu neredeyse yoktur. Varsa da puanlamanın %10 'unu kapsar. çoğu hoca yoklama almaz. sadece vizelere ve finallere girerekte gayet okulu bitirebilirsin. tabi derslere girmemek ne kadar mantıklı ve yoklama alınmaması ne kadar teşvik edici tartışılır.
sınav takvimleri her dönem için vizeler ortalam 1 hafta ve finaller ortama 1 hafta sürmektedir..
burslu olarak kazanabilme olanağın var ise ve istanbula ücretsiz uçak ile gelip gidebiliyosan bizim üniversitenin uygun olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.
Alıntı:
dokuzeylül rumuzlu üyeden alıntı
teşekkür ederim manoglana bahçeşehir üniv.burslu seçeneğini düşünmemiştim.çok haklısın devamsız zor olacak ancak kendi kendime evde kitapları yutmam ve not tutan öğr. not almam gerekecek tabi okula gidenlere biraz ayıp oluyor ancak ben çalışıyorum ve bulunduğum yere yakın olan tek hukuk fak dokuzeylül.diğer arkadaşlarında bilgi vererek bana yardımcı olmasını istesem yüzsüzlük etmiş olmam umarım
Konuya katılan arkadaşların imla kurallarına uyulması konusunda özen ve yardımlarını rica ediyorum. :kızgın: