Tangör bey iyi yapmısınız Kör kuyuya atın ki bidaha cıkamasın oradan yada bana ver onun cheroke harfleriyle güzel bir kokereç yapayım.
saygılar.
Printable View
Tangör bey iyi yapmısınız Kör kuyuya atın ki bidaha cıkamasın oradan yada bana ver onun cheroke harfleriyle güzel bir kokereç yapayım.
saygılar.
Adımın baş harfi neydi unuttum. Sanırım benimde falıma bakılıyor yavaş yavvaşş... Halbuki fal bana demiştiki dört ifade hakkın var, zaten fallara inanmazdım, amma bir kez fala uydum, bin kez ah işittim!
N'apalım, dost acı söyler ama ifadeler de insanı ifade ediyor hani... :mahcup:
L
Ask sizin icin tutkuyla esdeger. Sevilmekten cok sevmeye onem
veriyorsunuz. Birine baglanmak sizin icin cok degerli. Ask konusunda her
alanda basari garanti. Bu yuzden biraz maymun istahlisiniz. Yeni tatlar
deneme potansiyeline sahipsiniz. Tuzlu mu, tatli mi, eksi mi? Sevgilinizin
isi zor cunku entelektuel olmak zorunda
Pes yani bu kadar olur!!!bir taneside şaşsa,
ama bu haksızlık..faldan niye ben kısmetlenemiyorum, benim baş harfim yok:o :o :o
İsminizin baş harfini lütfedin mutlaka bulunur.
Ş
Şaşkınsınız. Dalga geçer gibi bir romantikliğiniz var. Anladığınızı karşı tarafın anlamasına engel olmak için saf ayaklarına yatıyorsunuz. Akıllı aşıksınız. Geyik yapılacaksa bile ben yaparım bana uyarlar diyorsunuz. Başlanmaktansa bağlanılan olmayı istiyorsunuz. Gizemli bir çekingenliğiniz var aslında çekingen numarası yapıyorsunuz demek daha mantıklı. rkeğinizi hep kontrol etmek istiyorsunuz. Harika bir sevimliliğiniz var. Seks sizin için önemli mi? Valla hiç bir fikrim yok bu kadar da sallanmaz. Ama her şey gibi oda olmalı diyorsunuz...
Pessss... Yaniii....
Bir istekte de bende olsun. Bunu bir arkadaşın için isteyeceğim.
Quentin...
Q ya da bir yorum pls.