????????????
ALLAH ISLAH ETSİN
Printable View
Bu forumda dikkatimi çeken bazı hususların maddi hata içerdiğini düşünüyorum. Niyetim tartışma konularına girmeden bu hususlara değinmek.
Belirtmek istediğim ilk husus, Bülent Arınç'ın, Menemen'de Kubilay'ı şehit eden şeyhin torunu olduğu iddiasıdır. Bu bilgi internette dolaşıyor, ama doğrulanmış ve kanıtlanmış bir bilgi değildir. Zaten Bülent Arınç'ın babasının assubay olduğu düşünülürse bu bilginin doğru olmama ihtimali artmaktadır. Bu konuda net bilgisi olan varsa paylaşmak isterim. Ama dedikoduya dayalı iftira olma ihtimalini düşünerek ihtiyatlı yaklaşmak gerekir diye düşünüyorum.
İlinci iddia ise, Recep Tayyip Erdoğan'ın "Atatürk'e hakaret"ten mahkum olduğu" iddiasıdır. Sanıyorum bir başka mahkumiyet ile karıştırılıyor, ya da benim bilmediğim başka bir mahkumiyet var. Bildiğim kadarı ile R.T. Erdoğan, Atatürk'e hakaretten değil, okuduğu şiirin "minareler süngümüz" gibi kışkırtıcı ifadeler içerdiği için "haklı kin ve düşmanlık duyguları ile kışkırtmak" eyleminden mahkum olmuştu.
Yanlış anlaşılmaları önlemek için bu açıklamaları gerekli gördüm. İddia sahipleri iddialarını kanıtlayıcı bilgi sunarlarsa memnum olurum. Adı geçen şahısların avukatı olmadığımı, sadece doğruların bilinmesini ve bulunmasını isteyen biri olarak bunları yazdım. Saygılar.
Ben Bülent Arınç la ilgili olan dedesinin olayı hakkında çok düşündüm. Soy ağaçları keşişsede gerek babasının durumundan gerek o zamanki kütük işlemlerinin iç içeliğinden emin olamadım. Her nekadar olaylar vekişiler çakışsada iki faktörü göz önünde tuttum o zaman ki nüfus azlığını ve eğer bu bir karalama iftira kampanyası ise bir şekilde incelenip yazılacağından bu olayların olmasının normal olması. Bundan dolayı çok ciddiye alıp dillendirmedim amcak ne zaman ki bu soru Bülent Arınç a direk soruldu oda geçmişi karıştırmakla bir yere varılmaz gibisinden oldu/olmadı doğru/yanlış diye bir yanıt vermedi. Doğru olma olasılığı çok ama çok fazla gözümde arttı. Hatta bir konuşmasında gene bu konu gündeme getirildiğinde 'geçmişte yapılmış hatalardan dolayı sorumlu tutulmam ne kadar yanlış '' gbi bir ifadeside var. Bütün bunları üst üste koyduğumda amlatılan olayın doğru olduğu yönünde bir intiba oluştu bende ondan sonrada bende gündeme getirdim hatta sitede bu konuda Kubilay olayınada atıf yaparak yazı yazdım. Kendisine iki kere ısrarla sorulmasına karşılık bir net sayılacak yanıt vermemesi hatta tam tersine olmuş olabileceğine dair konuşması benim bildiğim tek net olay...
Tayyip Erdoğan hakkında ben öyle bir iddia duymadım. Forumlarda da cezasının ne olduğunu açıkça yazdım. Amcak '' 10 kasımda ayakta dikilmek anlamsız'' ve benzeri sözlerinin Atatürk e saygısızlık olarak nitelendiğini bazı çevrelerden duydum.
Demokrasilerde en önemli ve birinci sırada gelen kurum meclislerdir. Türkiye Cumhuriyetin de de en önemli ve en büyük kurum TBMM'dir. Bu kurumdan daha üstte olan veya daha çok yetkilere sahip herhangi bir kurum veya devlet organından söz etmek mümkün değildir. Çünkü meclisi oluşturan da halkın kendisidir ve egemenlik kayıtsı şartsız halkındır, milletindir. Meclis, halkın seçtiği temsilcilerden oluşmaktadır. Millet iradesinden daha üstün bir iradeden söz etmek mümkün olmadığından meclisin almış olduğu veya alacağı her karar kayıtsız şartsız kabul edilmelidir. Meclisin almış olduğu karar, milletin almış olduğu karar demektir.
Elbette yüzde yüz adalet sağlamak mümkün olamamaktadır. Yüzde 60 la yüzde 100'e hükmedilseydi yine de adaletsizlik olacaktı.Ancak parlementer sistemlerde meclisler kurum olarak kalıcı iken onu oluşturan parçalar değişir olarak geçicidirler. ve bu da temsilde adaleti sağlamakta en azından içinde bulunduğumuz çağda ancak bu aşamaya gelinmiştir ve bu aşamanın da insanlık adına hiçbişey ifade etmediğini söylemek ve bu durumu küçümsemek benim kanaatime göre iyi niyeti ifade etmez.
Tam doğru olmamakla birlikte kötü niyetli bir yaklaşım dahi olsa ( yazan kişiye göre değişir çünkü amaç ) doğruya oldukça yakın bir tanım. Tabiiiki demokrasilerde diye tamamını kapsatmazsak...
ABD de de meclis var ama başkanlık sistemi olduğu için başkanın tüm kararları veto etme hakkı bulunmakta en son Irak örneğinde olduğu gibi , bu tanım doğruysa ABD demokrasiyle yönetilmeyen bir ülke...
80 Öncesinde bir de senato vardı hatta Cumhurbaşkanlığına Senato başkanı vekalet ederdi....
Demokrasilerin temeli Meclis değildir. Meclis demokrasinin en büyük saygın olması gereken kurumudur. Ondan dolayı yasama ve bizimgibi meclislerde yürütmede hemen hemen aynı çatı altında toplanır.
Ancak temel kurum ve uygulama ANAYASADIR. Bir çok yazımda dediğim gibi kaynağını anayasadan almayan hiç bir kurum olamaz buna TBMM de dahildir. Bundan dolayıdır ki çerçeveler ve koruma anayasa ile güvence altına alınmaktadır. Öeneğin meclis yargıya müdahale edemez etmemelidir yasama olarak kanunlar çıkartmak görevi bunu uygulamak bağımsız mahkemelerin görevi yargıdan kaçmakta maalesef bizim milletvekillerinin görevi haline gelmiş bir garip uygulamadır.
Sayın karaklat'ın amacı sanki meclisi yüceltmek değilde AKP nin uygulamaya çalıştığı hukuksuzluğu meclis çatısı altında olduğundan meşrulaştırma gayreti kokmaktadır. Yanlış anlamışta olabilirim. Ancak mecliste anayasal çerçeve içinde hareket etmek zorundadır bu asla unutulmamalıdır. ANAYASANIN ÇİZDİĞİ ÇERÇEVE İÇERİSİNDE TBMM Sİ EN ÜST KURUMDUR.
TBMM si mümkün değil ama ( En azından meclis başkanı oy kullanamayacak ) 550 milletvekili ile karar alsa olmayacak kararlar var. Hatta hatta kendi troyalarından birisi de cumhurbaşkanı olsa o da onaylasa resmi gazetede yayımlandsa bile olmayacak kararlar... Şimdi sayın karaklat olmaz ''Millet iradesinden daha üstün bir iradeden söz etmek mümkün olmadığından meclisin almış olduğu veya alacağı her karar kayıtsız şartsız kabul edilmelidir.'' diye tekrar edecek ama...
I. Devletin şekli
MADDE 1. – Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
II. Cumhuriyetin nitelikleri
MADDE 2. – Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti
MADDE 3. – Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.
Başkenti Ankara’dır.
Bunları meclis bile değiştiremez değiştirmesini teklif dahi edemez. O zaman ne olur ? Rejim sorunu çıkar , Çıkarsa ne olur ? Allah göstermesin... Yol yakınken dönelim ... hadi hadi dönelim...
bu konu hakkında hiçbirşey söylemek istemiyorum. ama bildiğim tek şey var, artık Türkiye'de birşeyi çürütmek istiyorsanız onu var gücünüzle savunmanız yeterli,
SAYGILARIMLA...
İnadına ATATÜRK!
İnadına CUMHURİYET!
İnadına LAİKLİK!
"Adalet mülkün temelidir" anlayışına göre varlığını koruyabilir. Tüm inancım bu temeller üstüne oturmuştur. Sonuna kadar savunucusuyum.
Ancak, bu temellerin yok olduğunu göre göre varsaymak sonumuzu getiriyor. Tepkim, bu gidişata dur demek.Sorun gizlenerek yok varsayılarak çözümlenemez. Önce görelim, sorun vardır diyebilelim ki çözüm için çaba olsun.
Aşağıda okuyacağınız metin, metin,
Günümüzün Başbakanı, deri değiştirir Günümüzün Başbakanı, deri değiştirir
gibi gömlek değiştiren Recep Recep Tayyip Tayyip Erdoğan’ın, Erdoğan’ın,
Henüz 1980’li yıllarda “ “Atatürk aleyhine etmiş olduğu
yemin””dir. dir.
Bu metin Trabzon Tire Askeri Arşivi’nde mevcuttur.
Ayrıca aşağıda okuyacağınız metnin aynısını: www.oytrabzon.com sitesi, politika bölümü Tarhan Taykut’un Thazırladığı
“Tayyib Erdoğan Yemini” “Tayyib Erdoğan Yemini”
adlı makalesinden aynen takip adlı makalesinden aynen takip
edebilirsiniz.
edebilirsiniz.
"Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. "Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim.
Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline
gelmiştir. gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile
savaşa adayacağıma, Türkiye'yi bir din ve , Türkiye'yi bir din ve
şeriat devleti haline getirmek için mücadele şeriat devleti haline getirmek için mücadele
edeceğime, Kemal Paşa zamanında çıkarılan edeceğime, Kemal Paşa zamanında çıkarılan
dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa
zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat
devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim,
Allahım Allahım ve ve bütün mukaddesatım üzerine yemin
ve kasem ederim." ve kasem ederim." Recep Tayyib ERDOĞAN
Recep Tayyib ERDOĞAN
Aşağıda , AKP döneminde, parti yandaşlarının parti yandaşlarının-eş eş-akraba akraba-dostun,
hangi devlet kademelerine getirildiklerini isim isim göreceksiniz. isim isim göreceksiniz.
Yolsuzlukla mücadele edeceklerini söyleyenler, kene gibi yapışmış halkın söyleyenler, kene gibi
sırtına kanımızı emmektedirlerAma önce bir iki hatırlatma… Hatırlıyor musunuz… musunuz…
Van’da bir Van’da bir karakol basıldı karakol basıldı ve karakoldaki ve karakoldaki polisler
tokatlandı tokatlandı ve bir kişi karakoldan kaçırıldıKaçırılan kişi uyuşturucu ticaretiyle suçlanıyordu. Bu kişi; Bu
kişi;
Van AKP milletvekili Mustafa Bayram’ın oğlu idi… idi…
Konuyla ilgili Konuyla ilgili İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu’nun
telefon konuşmaları basına yansıdı… basına yansıdı…
Peki yolsuzlukla mücadele edeceğini söyleyen, Peki yolsuzlukla mücadele edeceğini söyleyen,
AKP’nin Müslüman Başbakanı AKP’nin Müslüman Başbakanı Tayyip Tayyip, uyuşturucu , uyuşturucu
ticareti yapan bu kişiyle ilgili olarak ne yaptı? ticareti yapan bu kişiyle ilgili olarak ne yaptı?
Haberi olan var mı???
Hafızanıza bir çivi daha ekleyin… Hafızanıza bir çivi daha ekleyin…
Yapılan bir araştırmaya göre, Türkiye Halkı, Yapılan bir araştırmaya göre, Türkiye Halkı,
yaşadığı en önemli olayı bile 23 GÜN içerisinde yaşadığı en önemli olayı bile 23 GÜN içerisinde
unutuyormuş… unutuyormuş…
23 GÜN …
Unuttuk… Unuttuk…Unutturulduk… Unutturulduk…
Verilen sözler İLE yapılanları kıyaslamayı sakın Verilen sözler İLE yapılanları kıyaslamayı sakın
unutma… unutma…
Hafızanıza Bir Çivi Daha… Hafızanıza Bir Çivi Daha…
Kimdir bu Cüneyt ZAPSU… Kimdir bu Cüneyt ZAPSU…
Hani şu ABD’lere kadar gidip, Türkiye Hani şu ABD’lere kadar gidip, Türkiye
Cumhuriyeti Başbakanı için, Cumhuriyeti Başbakanı için,
“Bu adamı deliğe süpürmeyin, kullanın!” “!” diyen diyen
adam… adam…
Recep Tayyib Erdoğan’ın danışmanı… Recep Tayyib Erdoğan’ın danışmanı…
Kimdir Cüneyt ZAPSU??? Kimdir Cüneyt ZAPSU???
Alman vatandaşı olduğu için Alman vatandaşı olduğu için
milletvekilli adayı olmadığı milletvekilli adayı olmadığı
belirtilen belirtilen Cüneyt ZAPSU AKP'nin AKP'nin
kurucu üyesi ve kurucu üyesi ve “Türkiye “Türkiye
yalnızca Türklerin değildir. yalnızca Türklerin değildir.
Dolayısıyla bu düzenin Dolayısıyla bu düzenin
koruyucusu olmamız mümkün koruyucusu olmamız mümkün
değil” değil” diyen kişi.. diyen kişi..
“Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya “gerek yok.. Bu hukuku hazırlayanlar bu düzenin
kaldırılmasının maşası olacak...” diyen Başbakan diyen Başbakan
Tayyip Tayyip Erdoğan’ın danışmanı... Erdoğan’ın danışmanı...
“Şeyh Sait'in öcünü alıyorum, aldım” “” diyen Cüneyt diyen Cüneyt
ZAPSU Başbakanın danışmanıdır... ZAPSU Başbakanın danışmanıdır...
Şemdinli olaylarındaki istihbarata göre de Şemdinli olaylarındaki istihbarata göre de Zapsu Zapsu, PKK PKK
kadrolarına kadrolarına “maddi yardım” “maddi yardım” yapmıştır… yapmıştır…
Zapsu Zapsu, hergün hergün alışveriş yaptığınız alışveriş yaptığınız BİM BİM’in ’in sahibidir… sahibidir…
Peki AKP, terör örgütü PKK ile niye mi etkin mücadele Peki AKP, terör örgütü PKK ile niye mi etkin mücadele
edemiyor… edemiyor…
Acaba neden??? Acaba neden???
AKP’nin Türkiye Cumhuriyeti ile “etnik ve irticai” “etnik ve irticai”
temelde hesaplaşmasını görmek için derin bir araştırma
yapmaya gerek yok…
Gözlerimizi açmamız yeterli…
Şimdi yolsuzluk ve adam kayırmacılık ile mücadele
edeceğini söyleyerek iktidara gelen AKP’nin
kadrolaşmalarına bir göz atalım…
Bakalım memleket kimlere peşkeş çekilmiş… …
ATAMA LİSTESİ
ETİ ETİ-BOR Genel Müdürü M.AHMET DERE BOR Genel Müdürü M.AHMET DERE
(AKP Balıkesir Milletvekili Turan (AKP Balıkesir Milletvekili Turan ÇÖMEZ'in ÇÖMEZ'in Eniştesi) Eniştesi)
ERDEMİR Başkan Vekili ABDULLAH ŞENER ERDEMİR Başkan Vekili ABDULLAH ŞENER
(Başkan Yardımcısı (Başkan Yardımcısı Abdullatif Abdullatif ŞENER'in ŞENER'in kardeşi) kardeşi)
ŞEKER FABRİKALARI Genel Müdürü MEHMET AZMİ AKSU ŞEKER FABRİKALARI Genel Müdürü MEHMET AZMİ AKSU
(İçişleri Bakanı (İçişleri Bakanı Abdulkadir Abdulkadir AKSU'nun AKSU'nun kardeşi) kardeşi)
TCDD Genel Müdürü SÜLEYMAN KARAMAN TCDD Genel Müdürü SÜLEYMAN KARAMAN
(Tayip (Tayip ERDOĞAN'ın ERDOĞAN'ın yakın dostu, İETT eski Genel Müdür yakın dostu, İETT eski Genel Müdür
Yrd.,Ulaştırma Bakanı Yrd.,Ulaştırma Bakanı Binali Binali YILDIRIM'ın YILDIRIM'ın halasının oğlu) halasının oğlu)
OKİ Başkan Vekili ERDOĞAN BAYRAKTAR OKİ Başkan Vekili ERDOĞAN BAYRAKTAR
(Tayyib ERDOĞAN ' Tayyib ERDOĞAN 'ın ın İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki
ekibinden) ekibinden)
Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yrd.CİHANSER EREL Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yrd.CİHANSER EREL
(Maliye Bakanı Kemal (Maliye Bakanı Kemal UNAKITAN'ın UNAKITAN'ın kayınbiraderi) kayınbiraderi)
Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürü MUHİTTİN BAL Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürü MUHİTTİN BAL
(AKP Milletvekili adayı) (AKP Milletvekili adayı)
Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdür Vekili Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdür Vekili
ORHAN ORHAN
FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU
(Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde yolsuzluk Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde yolsuzluk iddası iddası
ile yargılanan Mustafa ile yargılanan Mustafa ALBAYRAK'a ALBAYRAK'a sahte işkence raporu sahte işkence raporu
verdiği gerekçesiyle yargılandı) verdiği gerekçesiyle yargılandı)
Kültür Bakanlığı Müsteşarı MUSTAFA İSEN Kültür Bakanlığı Müsteşarı MUSTAFA İSEN
(İmam Hatip Lisesi çıkışlı, Dini yayınlar yapan Akça yayınevinin (İmam Hatip Lisesi çıkışlı, Dini yayınlar yapan Akça yayınevinin
danışmanı,Gazi Üniversitesi Edebiyat Fakültesinin eski dekanı danışmanı,Gazi Üniversitesi Edebiyat Fakültesinin eski dekanı)
Kültür Bakanlığı Müsteşar Yrd.İBRAHİM ATALAY Kültür Bakanlığı Müsteşar Yrd.İBRAHİM ATALAY
(Devlet Bakanı Bekir (Devlet Bakanı Bekir ATALAY'ın ATALAY'ın yeğeni) yeğeni)
Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğüne atanan Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğüne atanan Doç.Dr Doç.Dr.HASAN .HASAN
EKİZ EKİZ
(Tarım Bakanı Sami (Tarım Bakanı Sami GÜÇLÜ'nün GÜÇLÜ'nün teyzesinin oğlu) teyzesinin oğlu)
Dış Ticaret Müsteşar Yrd.ÜLKER GÜZEL Dış Ticaret Müsteşar Yrd.ÜLKER GÜZEL
(Hasan Celal (Hasan Celal GÜZEL'in GÜZEL'in eşi) eşi)
Köy Hizmetleri Genel Müdür Vekili ALİ ALTINTAŞ Köy Hizmetleri Genel Müdür Vekili ALİ ALTINTAŞ
(Tarım Bakanı Sami (Tarım Bakanı Sami GÜÇLÜ'nün GÜÇLÜ'nün Konya’dan Konya’dan
hemşehrisi hemşehrisi)
Enerji Bakanı Başdanışmanı YASİN KALEM Enerji Bakanı Başdanışmanı YASİN KALEM
(Refahyol Refahyol Enerji Bakanı Recai Enerji Bakanı Recai KUTAN'ın KUTAN'ın Öz. Öz.Klm Klm.Müd Müd.) .)
Enerji Bakanı Bakan Danışmanı OSMAN İLTER Enerji Bakanı Bakan Danışmanı OSMAN İLTER
(Enerji Bakanı Hilmi (Enerji Bakanı Hilmi GÜLER'in GÜLER'in kayınbiraderi) kayınbiraderi)
Maliye Bakanlığı Danışmanı HASAN GÜL Maliye Bakanlığı Danışmanı HASAN GÜL
(Refahyol Refahyol Döneminde Bütçe Daire Başkanlığı görevi yaptı) Döneminde Bütçe Daire Başkanlığı görevi yaptı)
Maliye Bakanlığı Danışmanı ÖMER DUMAN Maliye Bakanlığı Danışmanı ÖMER DUMAN
(Refahyol Refahyol Döneminde Ankara Defterdar Yardımcılığı yaptı) Döneminde Ankara Defterdar Yardımcılığı yaptı)
Başbakanlık Müsteşarı FİKRET ÜÇCAN Başbakanlık Müsteşarı FİKRET ÜÇCAN
(Kültür Bakanlığı eski Müsteşarı, Şeriat eğitimi veren El (Kültür Bakanlığı eski Müsteşarı, Şeriat eğitimi veren El Ehzer Ehzer
mezunu Hüsnü mezunu Hüsnü ÖZER'in ÖZER'in atama belgesinde imzası bulunuyor) atama belgesinde imzası bulunuyor)
Başbakanlık Müsteşar Yrd. AHMET ŞİRİN Başbakanlık Müsteşar Yrd. AHMET ŞİRİN
(Refahyol Refahyol Hükümeti dönemi Maliye Bakanlığı Müsteşar Yrd.) Hükümeti dönemi Maliye Bakanlığı Müsteşar Yrd.)
Karayolları Genel Müdürlüğüne atanan SABRİ ERBAKAN Karayolları Genel Müdürlüğüne atanan SABRİ ERBAKAN
(Kapatılan RP'nin Başkanı Necmettin (Kapatılan RP'nin Başkanı Necmettin ERBAKAN'ın ERBAKAN'ın yeğeni, yeğeni,
Feyizoğlu'nun Feyizoğlu'nun kardeşi) kardeşi)
Başbakanlık Müsteşar Yrd. MUSTAFA ESEN Başbakanlık Müsteşar Yrd. MUSTAFA ESEN
(28 Şubat sürecinde soruşturma geçirmiş eski Gümüşhane Valisi) (28 Şubat sürecinde soruşturma geçirmiş eski Gümüşhane Valisi)
Büyükelçi AHMET DAVUTOĞLU Büyükelçi AHMET DAVUTOĞLU
( Başbakan Abdullah ( Başbakan Abdullah GÜL'ün GÜL'ün danışmanı) danışmanı)
İstanbul Sağlık Müdür Vekili İstanbul Sağlık Müdür Vekili Dr.MUSTAFA Dr.MUSTAFA BAKAR BAKAR
(Haseki Hastanesi Başhekim Yrd.) (Haseki Hastanesi Başhekim Yrd.)
TÜPRAŞ Yönetim Kurulu Başkanı KAHRAMAN EMMİOĞLU TÜPRAŞ Yönetim Kurulu Başkanı KAHRAMAN EMMİOĞLU
(Tayip Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde Genel (Tayip Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde Genel
Sekreteri) Sekreteri)
TBMM Başkanlığı Başdanışmanı HALUK AKŞİT TBMM Başkanlığı Başdanışmanı HALUK AKŞİT
(Turizm Bakanı (Turizm Bakanı Güldal Güldal AKŞİT'in AKŞİT'in eşi) eşi)
Başbakanlık İdari ve Mali İşler Daire Başkanı MEHMET GÜRBÜZ Başbakanlık İdari ve Mali İşler Daire Başkanı MEHMET GÜRBÜZ
(Başbakan Abdullah (Başbakan Abdullah GÜL'ün GÜL'ün hemşehrisi hemşehrisi, Başbakanlık Müfettişi) , Başbakanlık Müfettişi)
Bingöl Valisi HÜSEYİN AVNİ COŞ Bingöl Valisi HÜSEYİN AVNİ COŞ
(İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne
bağlı bağlı BİT'lerde BİT'lerde yolsuzluk soruşturmalarında (AKBİL) görev alan yolsuzluk soruşturmalarında (AKBİL) görev alan
ve ve
işlem yapılmasına gerek görmeyen mülkiye başmüfettişi
İzmir Valisi YUSUF ZİYA GÖKSU İzmir Valisi YUSUF ZİYA GÖKSU
(İçişleri Bakanı (İçişleri Bakanı Abdulkadir Abdulkadir AKSU'nun AKSU'nun yakın akrabası) yakın akrabası)
Rize Valisi ENVER SALİHOĞLU Rize Valisi ENVER SALİHOĞLU
(İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı (İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BİT'lerde BİT'lerde yolsuzluk (AKBİL) başmüfettişi) Batman Valisi (Daha sonra Diyarbakır Valisi) EFKAN ALA Batman Valisi (Daha sonra Diyarbakır Valisi) EFKAN ALA
(Eski Bakan yeni ANAVATAN lideri Erkan (Eski Bakan yeni ANAVATAN lideri Erkan MUMCU'nun MUMCU'nun danışmanı ) danışmanı )
(Efkan Ala’nın Atatürk düşmanlığı ve PKK yandaşlığı dillere destandır. Yakında yalnızca kendisine yönelik bir slayt hazırlayacağız)
DSİ Genel Müdürü VEYSEL EROĞLU DSİ Genel Müdürü VEYSEL EROĞLU
(Tayip Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde İSKİ Genel (Tayip Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde İSKİ Genel
Müdürü) Müdürü)
AYCELL Yönetim Kurulu Üyesi OSMAN YILDIRIM COŞKUN AYCELL Yönetim Kurulu Üyesi OSMAN YILDIRIM COŞKUN
(Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali (Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali COŞKUN'un COŞKUN'un oğlu) oğlu)
AYCELL Yönetim Kurulu Üyesi ERKAN TOPAL AYCELL Yönetim Kurulu Üyesi ERKAN TOPAL
(AKP İstanbul İl Başkan Yrd.) (AKP İstanbul İl Başkan Yrd.)
AYCELL Yönetim Kurulu Üyesi OSMAN D.ILGIN AYCELL Yönetim Kurulu Üyesi OSMAN D.ILGIN
(AKP Konya milletvekili adayı) (AKP Konya milletvekili adayı)
Türkiyemizin Türkiyemizin duyarlı insanları… duyarlı insanları…
Bu slaytta okuduklarınız tamamıyla Bu slaytta okuduklarınız tamamıyla
gerçektir… gerçektir…
Bu bilgilerin gerçekliği sınanabilir… Bu bilgilerin gerçekliği sınanabilir…
Böylesi bilgilerden rahatsızlık duyan Böylesi bilgilerden rahatsızlık duyan AKP yandaşları ı, bizi , bizi tehdit tehditediyorlar… ediyorlar…
“Gerçeklik” “Gerçeklik”
onları rahatsız ediyor… onları rahatsız ediyor…
Onlar, kandırılmışlar… Onlar, kandırılmışlar…
Onlar, kula kulluk ediyorlar… Onlar, kula kulluk ediyorlar…
Onlar, körler… Onlar, körler…
Onlar, türban söylemine kanmışlar… Onlar, türban söylemine kanmışlar…
Onlar, Allah inancı ile kandırılmışlar… Onlar, Allah inancı ile kandırılmışlar…
Onlar, inançları çalınmış insanlar… Onlar, inançları çalınmış insanlar…
Onlar kandırılmışlar ama vatan elden gidiyor… Sizler de biliyorsunuz ki Sizler de biliyorsunuz ki AKP AKP
kadrolaşmaları kadrolaşmaları bu kadarla bu kadarla
sınırlı değil… sınırlı değil…
Bunlar yalnızca devede Bunlar yalnızca devede
kulak… kulak…
Özellikle Özellikle Milli Eğitimdeki Kadrolaşmaları dillere dillere
destan… destan…
Biz bu Biz bu slaytı slaytı hazırlarken, AKP’den hazırlarken, AKP’den Hatay milletvekili Fuat Geçen ihraç edildi… ihraç edildi…
İhracın nedenini bileniniz var mı??? İhracın nedenini bileniniz var mı???
Fuat Geçen, Hatay’da Fuat Geçen, Hatay’da AKP kadrolarının
AKP kadrolarının
karışmış olduğu yolsuzlukları
karışmış olduğu yolsuzluklarıortaya ortaya
çıkardı… çıkardı…
Din taciri Tayyib ve tayfası, yolsuzluk , yolsuzluk
yapan yapan Maliye Bakanı Kemal
Maliye Bakanı Kemal
abilerini abilerini
aklayıp
aklayıp
Yolsuzluklarla mücadele eden Fuat Yolsuzluklarla mücadele eden Fuat
Geçen’i Geçen’i ihraç etti… ihraç etti…
Tayyib’in danışmanlarının kimler olduğu belli… Tayyib’in geçmişi belli… Tayyib’in geçmişi belli…
Tayyib’in iktidarda yaptıkları belli… Bir yurttaşlık görevi olarak gör;
Sohbet konularında anlat… …
Ülkenin, gerçeklerin
bilinmesine ihtiyacı var…
Tarih yazmak, tarih yapmak kadar zordur… Yazan yapana sadık kalmazsa, değişmeyen hakikat,
insanlığı şaşırtan bir hal alır
Gerçekleri Söylemekten Kormayınız …
Mustafa Kemal ATATÜRK