Harun Gür rumuzlu üyeden alıntı
2 saat önce ayrılmıştım bilgisayarın karşısından, bakıyorum hala aynı istasyondasınız.
Bu istasyondan tren geçmez demiş bir arkadaş. Ben geçer diyorum. Hızlı tren geçer , sonucu malum...
Bu tartışma gereksiz uzamış. Siz ne derseniz, ne anlatırsanız anlatın. Ya anlamamazlığa verilir, ya en iyi savunma hücumdur prensibi ile ona buna anlamsız sözler söylenir, ya önce yazılan sanki karşı taraf aptalmış gibi silinir, ya da ben öyle demek istemedim diye takiyye yapılır.
Hem cemaatlere, tarikatlara övgüler düzülür, ondan sonra demokrasi havarisi kesilinir. Yahu o övdüğün tarikat lideri müridine şuna oy vereceksin derse o mürit gözü kapalı şeyhinin işaret ettiğine oy verir mi vermez mi diye sorulduğunda, bir de karşıdakine demokrasi dersi vermeye kalkılır.
Bu istasyondan demokrasi treninin geçtiğini sanmayın, o trenin malum son durağı bellidir. Bu demokratların?!! demokratik sövgülerine bugün demokrasi adına tepki vermezseniz, yarın uyandığınızda demokrat demokrat şeriate vardığınızı görürsünüz. Onlar için demokrasi hep nalıncı keseridir, hep onlara demokrasi... Ama eleştirmeye kalktın mı cuntacıdan tut her şey olursun.
Sn. kayseri sizin istasyon malum son duraktan evvelki kaçıncı istasyondur. Onu açık açık söyleyin, korkmayın. Ama bizi de salak yerine koymayın...
Gerçek dindarlarla, içinde Allah korkusu olanlarla aynı saftayız, eleştirdiğimiz sözde dindarlar, dinciler. Siz bunca açıklamaya rağmen neden onları savunma gereği duyuyorsunuz, onu da söyleyin hele. Lafı kıvırtmayın Allah'tan korkun , bir kere de içinizden geçeni dosdoğru söylemeyi becerin...