-
Re: Bir Sonraki Düşünce
Sevgili kezzy o düşüncesini akşam akşam yazmış olmalı.. :)
Bir sonraki düşüncem ise, hemmen hazırlanıp kendimi sahile atmak olacak. Koşmak, yorulmak, bir yerlerde oturup dinlenmek vs. vs...
Hadi ne duruyorsunuz?
Şu güzel mi güzel ve de güneşli sımsıcak, misler gibi bahar bahar kokan hafta sonu günününüzü geçirmek varken, ne diye kapanıp kalıyorsunuz bu siteye, hadi bakalım hepiniz dışarı...
Dışarı.... :o
Ha bu arada sakın yağmur duasında bulunmayın emi?! :p
-
Güneşli bir günde evin yolunu unutanlar ,biride benim sanırım.Vur kendini sokaklara azıcık güneş yüzünü gösterdi mi,şakada olsa...Bir an da olsa unut herşeyi adımlarını düşün,kaldırımlara bak nasılda gri,ağaçlara bak var mı çevrende yeşillik,enerji dolu hayat alanları,canın bir gevrek çeker belki kağıthelva umursamadan ....unut herşeyi,bir sonraki düşünceyi de...hehehe
-
Yağmur yağsın elbet,ıslandığında su parası ödemiyorsun ki,...bir sonraki düşüncem ,acıktım sanırım.
-
bir sonraki düşüncem, bitmek üzere olan çayımı tazelemek olacak sanırım
-
Bir sonraki düşüncem kaz dağlarında yürüyüş.
-
İda dağı bana ( Kedime) aittir. Karnım acıktı sanırım yemek yemeliyim.
-
Güzel bir çingene Müziği dinliyorum.Şu anda,kaz dağı soguk mu olur diye düşünüyorum.Sn commodore kedilerinizi benden uzak tutun,en altta komşumuzun azman kedisi ,ne olduysa bir gün annem evin kapısını açınca salona dalmış ve doğruca benim odama girip,kitaplığımın üzerine çıkıp kitaplarımın üzerine oturmuş,o kocaman cübbesiyle,babam çıkarmak istemiş ama kalkmamış yerinden birde hır yapmış.Neyseki sahibi gelmiş kucakladığı gibi götürmüş.Diş fırçam nerede çok uykum geldi uyucam.
-
Aklımı kazdagından alp şimdiki zaman getirmem zor oluyor;)zor olsada beceriyorum.23 Nisanı Bayramiç köy meydanında köyün ilkokullu çocukları ile çocuklar gibi kutluyoruz.Yüzlerindeki gülümseme herşey... o gülümseme 23 Nisan.bir daha gidermiyim oralara bilinmez ama...yürek nereyi isterse kendini orada bulursun bunu kendimi bildiğim kadar iyi biliyorum.
-
Bu arada şimdiki zamana döndüm.Yazmam gereken bir yazı var.
-
Şimdiki zamanda havalar çok ısınmaya başladı.Öyle çok elektrik tüketimi var ki gece yıldızları görmek zor oluyor.