Kedi erişemediği ciyere ne der, Nusret özsoy?
Bu ilk sorunuz.Cevaplamadan geçmek yok.
Printable View
Kedi erişemediği ciyere ne der, Nusret özsoy?
Bu ilk sorunuz.Cevaplamadan geçmek yok.
Murdar
Sayın nusret özsoy dogru cevap geçiniz.
Birşey ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.;)
Bir maç düşünün, taraftar yorumlarına göre kazanan tarafın teknik direktörü son derece başarılı götürmüştür maçı.
Ya kaybeden tarafın teknik direktörü? Derhal istifaya davet edilir, becerisizlikle suçlanır, aldığı parayı hak etmediği düşünülür vs. vs..
Davalar da bu açıdan maç gibidir, mutlaka kazanan ve kaybeden bir taraf olacaktır. (Önemli olan adaletin kazanmasıdır) Kaybeden tarafa göre avukat sahtekar, yalancı, dolandırıcı, beceriksiz, aldığı parayı hak etmeyen aşağılık yaratığın teki olacaktır...
Bu yorumları yapanlara bir sorun bakalım, bu düşüncelerinin altında neler yatıyor? Ama bunu ordan burdan duyduklarıyla dile getirenlere değil de bizzat böyle düşünenlere sorun olur mu?
Sonra da geçiniz gitsin. ;)
Aslında bu sorum çok gereksiz oldu ama aklıma takıldı işte sizleri böyle bir soruyla karşı karşıya bıraktığım için özürdilerim
Bu arada yukarda mesajımda yazan "murdar" ifadesini düzeltmeme rağmen tekrar bu hali alıyor aslında en baştada doğru yazmıştım.
farkında olmadan doğru yaptığım bir şeyi yanlış gibi göstermişim:(
Büyük raslantı ama ben de 15 yaşındayım ve avukat olmak istiyorum. benim de bitakım kuşkularım var ama bu yönde değil! ben daha çok bölüm yönünden kuşkuluyum. sayısal derslerim çok iyi.. sözeller ise kötü! Ama avukat olmayı o kadar çok istiyorum ki; bu yüzden E.A. seçlicem. Ama acaba başarısız olurmuyum E.A. seçersem?? Yani sayısaldan hukuk okuma şansım yok mu??:rolleyes: :D :(