NE DEMİŞTİ TAYYİP:
"Sen ne mutlu türküm diyene dersen, adam da ne mutlu kürtüm der "
NE MUTLU TÜRKÜM DİYEBİLİYORUM BEN!
GURUR DUYARAK!
Printable View
NE DEMİŞTİ TAYYİP:
"Sen ne mutlu türküm diyene dersen, adam da ne mutlu kürtüm der "
NE MUTLU TÜRKÜM DİYEBİLİYORUM BEN!
GURUR DUYARAK!
Erdoğan Dünya liderleri arasında 5. sırada
İngiltere’nin önde gelen dergilerinden Monocle, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı dünya liderlerini değerlendirdiği sıralamada 5. sırada konumladı.
NTV'nin haberine göre Dergi Eylül ayı sayısında dünya liderlerinin başarısı, icraatları ve geleceğine ilişkin bir karne hazırladı. Karneye göre Brezilya Cumhurbaşkanı Lula da Silva A notunu alarak sıralamanın başına yerleşti. 2. sırada ise B+ ile ABD Başkanı Barack Obama yer aldı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise B notu ile beşinci sırada bulunuyor. Dergi Türk ekonomisinin gidişatının çok iyi olduğuna dikkat çekerek, 2010 yılında GSYH’nın %6,8 oranında artmasının öngörüldüğüne işaret etti, ancak işsizliğin hala çok yüksek olduğuna da vurgu yaptı.
ERDOĞAN'I BEKLEYEN SORUNLAR NELER?
Erdoğan’ın karşı karşıya kaldığı sorunlar bölümünde Türkiye’yi bir bölgesel güç haline getirmeye niyetliği olduğunu yazan dergi, Erdoğan’ın bunu yaparken, eski dost ve müttefik ülkelerin ayaklarına basmadan bu hedefine ulaşmasının zor olduğuna işaret etti.
KIZGINLIĞI ÜLKESİNDE PUAN KAZANDIRIYOR
Erdoğan’ın liderlik göstergesine de değinen dergi, Başbakan’ın Batı’nın iki yüzlü politikalarına tahammülsüzlüğü ve buna bağlı olarak kızgınlığını dile getirmesinin ülke içeriisnde kendisine puan kazandırdığına dikkat çekiyor.
EM KÖTÜ YANI OTORİTER YÖNETİMİ
Erdoğan’ın en kötü yanının da otoriter bir yönetim tarzına sahip olup, çok çabuk sinirlenebilen bir lider olduğuna işaret ediyor.
Erdoğan’ın Türkiye’de hala çok popüler bir lider olduğuna işaret eden dergi, "Muhafazakar seçmen onu bir kahraman olarak görüyor, liberaller de AB yolunda gerçekleştirdiği reformlardan dolayı kendisine saygı duyuyor" diye yazdı. Ancak laik kesimin, Erdoğan’ın Türkiye’yi siyasal İslam'a doğru yönlendirdiği düşüncesi ile kaygı duyduğu da dile getirildi.
"Türkiye’nin uluslararası arenadaki konumu açısından Erdoğan iyi bir lider mi?" sorusuna ise dergi "Ha-vet" cevabını veriyor. Türkiye’yi bir bölgesel güç haline getirmeye çalışan Erdoğan’ın bu çalışmaları kalıcı kılıp kılmayacağının önem taşıdığına işaret ediyor.
Sıralamada Erdoğan’ın önünde bulunan Lula da Silva’nın en kötü yanının, Küba ve İran konularında insan haklarını hiç gündeme getirmemesi olduğu söyleniyor.
2. sırada yer alan ABD Başkanı Barack Obama’nın seçmenler nezninde saygınığının hala yüksek olmasına karşın, uluslararası ilişkilerde Bush’un söyleminden uzaklamış olmasına rağmen Afganistan ve Guantanamo konusunda hala Bush’un eylemleri ile örtüşen bir tutum sergilediğine dikkat çekiliyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gerisinde yer alan liderler arasında 8. sırada Rusya Devlet Başkanı Dimitri Medvedev, 9. sırada Jose Luis Zapatero, 13. sırada Almanya Başbakan’ı Angela Merkel, 14. sırada Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve 15. sırada İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi yer alıyor.
http://www.kalitelihayat.com/images/gallery/100_4.jpg
AKP iktidar olduğunda Türkiye’nin hangi şehrinde parti il binaları çevrelerinde kum torbalarından yapılmış siperler ve ellerinde uzun namlulu silahlarla 24 saat nöbet tutan polisler tarafından korunuyordu?
05 Eylül 2010
Hasan DEMİR
Başbakan Erdoğan Diyarbakır’da kalabalıklara, “Tehditlere boyun eğmeden sandığa gidin” çağrısında bulundu.
Baş üstüne, tamam, gitmesine gidelim de.. Sayın Erdoğan’ın, “Korkmayın, sandığa gidin” dediği Güney Doğu’daki illerden biri olan Hakkari’de AKP İl Binası, Irak’ı işgal altında tutan bir ABD karakolu görüntüsündeydi. Binanın önünde kum torbaları yığılarak yapılmış adam boyu bir siper ve o siperin gerisinde ellerinde uzun namlulu silahlarla 24 saat nöbet tutan polisler.
Şimdi bu fotoğrafa hep birlikte bakalım:
Bu, “Korkmayın” diyen Erdoğan’ın, bu “Korkmayın” diyen AKP’nin “Korktuğunun” fotoğrafı değil midir?
Bu fotoğraf aynı zamanda ezici bir çoğunlukla iktidar olmuş bir siyasi partinin yönettiği ülkeyi “kendisini dahi sokağa çıkamaz duruma” soktuğunun fotoğrafı değil midir?
Bu durumda:
1. Elinde toplam bir milyonluk polis ve asker gücü varken sen kendini kum torbaları gerisinde bile güvende hissedemiyorsan vatandaşa “Korkma” demenin pratik bir sonucu olabilir mi?
2.Bir Başbakanın işi, bir hükümetin görevi bırakınız dağı taşı, şehirleri bile teröriste, hırsıza, uğursuza teslim ettikten sonra vatandaşa dönüp, “Korkmayın” demek mi yoksa ülkenin her metre karesini sokaklarında geceleri bile korkusuzca gezilebilen bir ülke haline getirmek midir?
Ve son bir soru:
3. AKP iktidar olduğunda Türkiye’nin hangi şehrinde parti il binaları çevrelerinde kum torbalarından yapılmış siperler ve ellerinde uzun namlulu silahlarla 24 saat nöbet tutan polisler tarafından korunuyordu?
KAYNAK YAZININ TAMAMI:http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr...hp?haber=14756
AK Parti binasına kum torbalı siper
Hakkari’de, AK Parti İl Başkanlığının da bulunduğu binanın güvenliğini sağlayan polis kulübesinin önüne, kum torbaları yığıldığı dikkati çekiyor.
AK Parti İl Başkanlığı ile merkeze bağlı Durankaya beldesi belediyesine ait bir ofisin de bulunduğu Kayacan Caddesi’ndeki İl Özel İdaresine ait iş hanının güvenliğini sağlayan polis ekibi aracına, terör örgütü PKK üyeleri tarafından yaklaşık 1 ay önce düzenlenen silahlı ve el bombalı saldırının ardından güvenlik önlemi artırıldı.
Binanın giriş katında bulunan polis kulübesinin önüne, kum torbaları yığıldığı dikkati çekiyor. Kum torbalarının arkasında 24 saat dönüşümlü olarak nöbet tutan polis memurları, binanın güvenliğini sağlıyor.
Vali Muammer Türker, yaklaşık bir ay önce bina önündeki polis aracına el bombalı ve silahlı saldırı düzenlendiğini, burada nöbet tutan polisin güvenliğini sağlamak için bu önlemin alındığını belirtti.
İŞTE RECEP BEY’İN TÜRKİYESİ?
Bildiğiniz gibi bu fotoğraf, AKP İl binasının son halini gösteriyor.
Bir İki gün önce çekilmiş
Polisleri 24 saat nöbet tutukları ,’Hakkari ‘AKP’nin il binası ..
Sadece bu resim, AKP’nin Türkiye yi getirdiği noktayı en iyi delilidir.
Referandum için başka söze gerek yok bu resimler her şeyi ne kadar da güzel anlatıyor.
Görüntü sanki Savaş halinde ki bir ülkeden!
Mesela, IRAK’ dan değil .
Afganistan dan, da değil ..
Türkiye de Siperde bekleme halini gösteriyor.
Asker değil nöbet tutanlar, polis
Ve bu manzara., Hakkari de ki ,AKP binasının görüntüsü…
Yani Türkiye’den çekilmiştir..
Bu resmi görenler,AKP’ye EVET mi diyecekler?.
Bu resmi görenler, AKP ye Recep bey’e Evet derken hiç mi vicdanları sızlamayacak?
Hiç mi kanlarına dokunmayacak?
AKP’nin ülkeyi, nerelere sürüklediğimi düşünmeyecekler mi?
Yani Öküzün trene baktığı gibi mi bakacaklar bu fotoğraflara?
Başta, CHP, MHP, DP, İP ve diğer Referanduma, HAYIR diyen kuruluşlar,
Bu Fotoğrafı büyütüp, tüm sokaklara. Astırmalıları..
Ayrıca broşür olarak bastırıp, Miting alanlarında halka dağıtmalılar…
İşte Recep bey’in,
Türkiye’yi getirdiği nokta diye de not düşmeliler ..
Ey vatanseverler,bu resimleri dostlarınıza ulaştırın…
M. SALİH ÖZBEY diyor ki:
26 Ağustos 2010,
KAYNAK:http://www.haberbiz.com/guncel/ak-pa...bali-siper.htm
Ben bu fotoğrafı gördüğüm zaman seviniyorum.Tabi birileri rahatsız olacak.Teşkilatlara saldıracak.Millet uyanmış kime oy vereceğini biliyor.AKP yükseldikçe çıldırıyorlar.2015 e kadar kapalıyız.2011 Nisan-mayıs gibi çamurlar başlar yine.Her zaman ki sahne başbakan galip gelecek. Yazının sonundaki vatanseverler tabiri,bizler bunlara kahkaha atıyoruz.Hakikaten vatanseverler kimlerdir acaba.Din,namus,vatan için şehit düşmüş ecdadın müslümanlığı bir kenara bırakılmış,klavyeciler,vatansever,Türk olmuş.Ecdadımız asırlar boyu Türk ne demek dünyaya göstermiş.Unutmadan şunu belirteyim AKP gençlik kolları seçimde gövde gösterisi yapacak.Her sandığa 10 müşahit.
Papandreu Erzurum'a geldi...
06 Ocak 2011
(EMHA)-Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu, Üçüncü Büyükelçiler Konferansına katılmak üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Erzurum'a geldi.
Yorgo Papandreu’nun Erzurum’daki Konuşması
“KKTC’de Türk Askeri işgalcidir…”
“Kıbrıs’ta işgal sürdükçe Türkiye AB üyesi olamaz…”
“Türkiye neyi ispat etmeye çalışıyor. Tehditlerle hiçbir sorunu çözemezsiniz. Gerginlik aramızda ki ilişkileri zedelemektedir.”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kıbrıs sorunu konusunda Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu'nun sözlerine gerekli cevabı vermediğini ileri sürdüğü Başbakan Tayyip Erdoğan'ı acizlikle suçladı.
Kılıçdaroğlu, Papandreu'nun "Türkiye'nin Kıbrıs'ta işgali devam ettiği sürece ABD üyeliği olamaz" sözlerini eleştirerek, "Türk askeri, Kıbrıs'a uluslararası anlaşmalar dahilinde barışı sağlamak için gitti. Başbakanın bunu söyleyememesi acizliğini gösteriyor.
Öyle anlaşılıyor ki Sayın Başbakan metinleri camdan okuyor. Böyle sorunun yanıtı camda olmadığı için yanıt veremedi. Kendisinin de bu soruya yanıt verecek kapasitesinin olmadığını gösteriyor" dedi.
Kaynak : http://www.internethaber.com/kilicda...#ixzz1Afj3P4iP
Adam geldi, bizi kendi ülkemizde işgalci ilan etti!
Mustafa Mutlu
Sözüm ona misafir... Bizi yönetenler; saygıda kusur etmediler...
Yedirip, içirip ağırladılar...
Peki; o ne yaptı?
“Kıbrıs’ta işgal sürdükçe Türkiye AB’ye üye olamaz” diye tehdit etti!
Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu’dan söz ediyorum
Neden bizim Başbakan bu suçlama karşısında, “Herkes haddini bilsin; ortada işgal falan yok, Türkiye işgalci değil... Biz, Kıbrıs’ta uluslararası antlaşmalardan kaynaklanan garantörlük hakkımızı kullandık ve soydaşlarımızın katledilmesini önlemek için adaya çıktık. Kaldı ki; Kıbrıs’ın güneyinde de Yunan Ordusu bulunuyorÖ İngiliz üssü de hâlâ adadaÖ Onlar oradayken Türkiye’yi ve Türk Ordusu’nu işgalci ilan etmek densizliktir” demedi...
Ya da diyemedi!
Misafirsen; gittiğin eve saygılı olacaksın...
Düşmanca duygular taşıyorsan ve kendini tutamayacaksan...
Gitmeyeceksin!
Papandreu hem geldi; hem de efelendi...
Medyaya aslan kesileceksin, çiftçiye aslan kesileceksin, şehit ailelerine aslan kesileceksin, askere aslan kesileceksin, yargıya aslan kesileceksin, taraf olmayan iş adamlarına aslan kesileceksin, işçilere aslan kesileceksin...
Bizim ülkemizde bize hakaret etmeye cesaret eden Yunan Başbakanı’nın karşısında “barış güvercini”ni oynayacaksın...
**
Ne tiyatro ama...
Zeytin dalı da verseydiniz bari... Eksik kalmasaydı!
YazınınTamamı:http://haber.gazetevatan.com/Haber/351635/1/Gundem
Tayyip Erdoğan her mitingine 3 adet PROMPTER Cihazı ile gider. Bu cihazlar sağında solunda ve önünde durur. Bunlara çaktırmadan bakarak konuşur.
Peki o cihazlar bozulursa ne yapar!?
http://www.youtube.com/watch?v=9ZzsODcxMVY
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘a televizyonda karşı karşıya gelme teklifini yineleyen Kılıçdaroğlu, "Sen sorarsın ben cevap veririm, ben sorarım sen dut yemiş bülbül gibi oturursun. Seni dut yemiş bülbüle döndüreceğim." dedi.
Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:
"Ben SSK’dayken şunu yapmışım, bunu yapmışım. Dedim ki, ‘Sayın Başbakan devletin tüm imkanları senin emrinde, tüm belgeleri al, senin istediğin televizyonda gel karşıma.’ Sen sorarsın ben cevap veririm, ben sorarım sen dut yemiş bülbül gibi oturursun. Seni dut yemiş bülbüle döndüreceğim. Ben ustayım o çırak demiş. Kardeşiniz bunların altında kalır mı? Kendine güveniyorsan çık karşıma kim usta kim çırak ben sana göstereyim. Korkan adamdan usta olur mu? Alın teri dökmeyen adamdan usta olur mu? Onun kapasitesi o kadar. Korkuyor. İstediğin kadar kork. Seni dut yeniş bülbüle çevireceğim, maskeni indireceğim."
(m.e.sezen:16 yaşından beri Torna işçiliği yapıyorum hiç duymadım, görmedim Usta'nın ÇIRAK'tan çekindiğini.)
Kaynak:http://www.beyazgazete.com/haber/201...durecegim.html
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''49 tane hapishane yerine 49 fabrika yapılsaydı o fabrikalarda gençlerimiz çocuklarımız çalışsaydı, alın terlerini dökselerdi evine ekmek götürseydi günah mı işlemiş olurduk'' dedi.
Kılıçdaroğlu, ''Benimle ilgili iddian varsa, ben ustayım o çırak diyorsan gel bakim çırağın karşısına. Yüreğin varsa gel bakayım. Kahramanmaraş'tan sesleniyorum ey Recep Tayyip Erdoğan, kendine güveniyorsan gel karşıma çık, kim usta kim çırak ben sana göstereceğim'' dedi.
aşbakan Erdoğan'a televizyon çağrısını Kahramanmaraş'ta da yineleyen Kılıçdaroğlu, konuşmasına şöyle devam etti:
''Son günlerde sağ olsun Başbakan, Kemal Kılıçdaroğlu şöyle, Kılıçdaroğlu böyle diyor. Eyvallah eleştirebilir başımın üstünde yeri var. Hiçbir itirazım yok. Ama kendisine bir çağrı yaptım. Kahramanmaraş'tan da yapacağım. Dünyanın her ülkesinde, seçim sürecinde ABD'de, Almanya'da, Fransa'da, Japonya'da, her yerde liderler televizyonlara çıkar. Tartışılar, konular gelir ve millet evinde seyreder oyunu ona göre verir. Devletin bütün arşivi senin elinde, valiler senin emrinde, kaymakamlar müsteşarlar... İstediğin yerde, istediğin televizyon kanalında, istediğin gazetecilerle gel arkadaş, beraber oturalım tartışalım.
Sen bana soru sor, ben sana soru sorayım. Millet duysun kim doğruyu söylüyor. Diyor ki, neden bu kadar kamerala düşkünsün. Benim öyle bir düşkünlüğüm yok. Benim düşkünlüğüm yok ama senin başka bir düşkünlüğün var ben onu biliyorum. Gizli gizli seyrediyorsun sen, neleri seyrettiğini de biliyorum. Senin o merakını da biliyorum. Ama benimle ilgili iddian varsa ben ustayım o çırak diyorsan gel bakim çırağın karşısına gel bakayım. Yüreğin varsa gel bakayım. Kahramanmaraş'tan sesleniyorum ey Recep Tayyip Erdoğan kendine güveniyorsan gel karşıma çık, kim usta kim çırak ben sana göstereceğim.''
Kılıçdaroğlu:
Dedim ya ezberini bozdum bazen ne konuşacağını bilmiyor. Konuşurken şu tarafta bir cam var. Bir tarafta cam var bazen oraya bakarak konuşur bazen bu tarafa bakarak konuşur. Millet de zannediyor ki, bu candan konuşuyor. Beyefendi camdan konuşuyor.''
Kaynak:http://www.gazeteport.com.tr/SIYASET/NEWS/GP_905112
Kılıçdaoğlunun ekranda buluşalım davetini....Sen çıraksın diye kabul etmemiş RTE....eeeee.....Kanıtla o zaman....ÇIK EKRANA!.....USTALIĞI BİZ DE GÖRELİM!
YERSE!
AKP istatistikleri...
AKP İktidar olduğunda “Yolsuzluk Yapan Ülkeler Sıralamasında” Türkiye 67. sıradayken, 8 yılın sonunda 46. sıraya çıkmıştır.
AKP İktidar olduğunda 6 olan Dolar Milyarderi sayısı, 8 yılın sonunda 28’e ulaşmıştır..
AKP İktidar olduğunda 11.784 olan TL Milyarder sayısı, 8 yılın sonunda 31.591’e ulaşmıştır..
AKP İktidar olduğunda % 6.6 olan İşsizlik Oranı, 8 yıl sonunda % 14.3 seviyesine ulaşmıştır..
Benden olmayan EŞKİYA!....Bir başbakan HALKINA eşkiya der mi?..Recep Tayyip Erdoğan ise DER!
http://www.haberturk.com/gundem/habe...a-eskiya-indi-
Benden olmayan ATEİST!...Bir başbakan muhalefet, muhalif düşünen HALKINA atesit der mi?...Recep Tayyip Erdoğan ise DER!