-
Deniz02' ye
9 Nisan 2007 pazartesi günü, 2 koli kitap geldi İstanbul'dan. Duyarlı kardeşlerimizden birisi daha göndermiş, sevgili kardeşimiz DENİZ02 :).
Deniz hanım sana çok teşekkür ederiz,kızım Sencer'de kendisine gönderdiğin hediyeleri çok,çok beğendi Sencer'de özellikle çok teşekkür ediyor. Bu akşam çantasını hazırlıyordu çok dolu bir çanta olduğu için kapamakta zorlanıyordu, ben yardım edip çantasını kapatırken... gönderdiğin KEDİ başlı kalem çantasını sıkıştıracaktım " Baba kedinin başını ezeceksin. bırak ben kaparım "dedi. Hediyen sınıfında çok beğenilmiş, 40 tane daha isteyen çıkabilir ;) hepinize her şey için çok teşekkür ederiz.
-
Re: www.gokcengocer.com
Merhaba Sayın ömer adaleti;
O tarifi imkansız acınız ile birlikte bir daha yaşanmasın diye verdiğiniz onca emek, onca çaba ve azimli çabanızdan dolayı , asıl bizler teşekkür ederiz. Ben hala kaçışı seçiyor olsamda, sanırım yavaş yavaş alışıyorum ve artık Gökçen’in sitesini ziyaret edebiliyorum.
Hiç beklemiyordum ancak Gökçen’nin Anne ve babasını hel hele Sercen’i duymak çok güzeldi. Kütüphane açılışına gelmiş kadar oldum. Sağ olun , hep birlikte var olun…
Cümlemize…
Buradan Sercen’e kucak dolusu sevgiler…
Saygı ve sevgilerimle,
-
Merhaba Sevgili Hukuki.Net dostlarım;
Size bir güzel haberim var: :)
Gökçen'in babası ve tüm dostların katkılarıyla Gökçen'nin bir "Kütüphane"si olmuştu. Bunun dışında, güzel mi güzel, minik mi minik, şirin mi şirin çok güzel bir kardeşi de oldu bu gün. Aynı zamanda bu gün, Sevgili Meleğimiz Gökçen'nin de doğum günü idi!.
Sevgili Göçer ailesinin bu güzel mutlu gününü de paylaşıyor, güzel (erkek) bebekleriyle huzurlu, mutlu, sağlıklı bir ömür geçirmelerini diliyorum. Allah mutluluklarını daim kılsın, analı babalı büyümeyi nasip etsin.
Hüzün ve sevinci bir arada yaşamak çok tuhaf bir duygu ama her şey biz insanlar için...
Sevgi ve saygılarımla,
-
Ne kadar vefalısınız sevgili deniz02,
Güzel kızımıza tekrar Allah'tan rahmet diliyoruz. Ama şunu bilin ki babasının ve annesinin gönlünde daha onlarca Gökçen barınıyor.
-
Hepinizi selamlıyorum değerli arkadaşlarım,
Evet bugün Sevgili kızımız Gökçen'in doğum günü ama ne tesadüf ki bu tarihte hiç beklemediğimiz Gökçen'in yeni kardeşi illa dünyaya bu tarihte gelmek istedi. Artık tesadüf mü yoksa Allahın bize bir sürprizi mi ? bilmiyoruz.
Allah tan dileğim hiç bir ana babaya evlat acısı yaşatmasın.
Hepinize çok teşekkür ediyorum, Deniz kardeşim ve Fırat bey yazınız ve telefonuz için ayrıca çok teşekkür ederim çok naziksiniz.
-
Sayın Ömer Adaleti,
Bebeğinize mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.:)
-
Ben de bebeğinize uzun, mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum Sayın ömer adaleti, tüm sevenleri ile birlikte. Bu habere çok sevindim... :)
-
Esin hanım ve Dilek hanım merhaba,
Çok teşekkür ederim, Allah hepimizin evladını bizlere bağışlasın.
çok yakında " Gökçen Göçer Yaşam Hakkı Derneği" ni kuruyoruz, derneğimizin amacı, ülkemizde tanınmayan insan yaşamının kıymetini herkese anlatmak ve insan hayatını tehlikeye atan her şeyle mücadele etmek olacak. Türkiyenin 10 vilayetinde daha örgütleniyoruz. Kurulur kurulmaz yapacağımız ilk hareket yeni bir kütüphane daha açmak olacak.Türkiyenin her tarafından kitap gelmeye devam ediyor.
Değerli üyemiz Mehmet Emin Sezen ve kızı Nurdan 1 koli kitap ve öğrencilere dağıtılmak üzere hediyeler gönderdiler. Ayrıca sevgili Nurdan'ın arkadaşı olan " SUNAY SEYMEN" de kendi çabalarıyla topladığı kitapları 1 koli halinde gönderdi, hepiniz sağolun ve hepinizi yeni kurulacak derneğimizin içinde görmek istiyoruz, birilerimizin daha hayatını kaybetmesini istemiyorsanız, birleşelim ve güçlenelim.
Kitap göndermek isteyen dostlarımız için ücretsiz kargo olanağı sağladık, eğer bulunduğunuz il de Gaziantep otobüs firmalarından olan SEÇ firması varsa kolilerinizi SEÇ firması ücretsiz taşıyacak. Koli yi teslim ederken üyemiz olan firma sahibi '' Settar Konukoğlu'nun eli ile Gökçen Göçer Kütüphanesi için Hasan Fuat Göçer e teslim edilecektir''. ibaresi yazılır ve teslim edilirse, hiç bir kargo ücreti ödemenize gerek kalmayacaktır.
Sevgi ve Saygılarımla
-
Sayın ömer adaleti,
Çalışmalarınızdan ve mücadelenizden ötürü sizi bir kez daha kutlamak istiyorum. Üzerimize düşeni seve seve yerine getireceğimizden kuşkunuz olmasın.
Selam ve sevgiyle...
-
Sayın Ömer Adaleti,
Yeni kütüphanenize katkı sağlayabilmekten onur duyacağız.
Saygılar, selamlar,