Cevap: Nice 29 Ekimlere...
29 Ekim 1923 ten başlayarak sonsuzluğa akan en büyük bir bayramın arifesindeyiz. Bu gün 2009 un 29 Ekimini kutlayacağız. Kim ne yaparsa yapsın ben coşkuyla özlemle saygıyla kutlayacağım.
Bize Cumhuriyeti armağan eden eşsiz önder Atatürk ün manevi huzurunda kalbim Cumhuriyet aşkı ile dolu olarak kutlayacağım birgünü daha yaşıyorum. Ne mutlu.
Cumhuriyet erdemlerini anlayan Cumhuuriyeti bilen herkesin en büyük bayramı kutlu olsun. Ne Mutlu Türk üm diyene. Ne Mutlu Türkiye Cumhuriyetine.
Bu büyük başarının önünde tüm dünya ulusları gibi ben de eğiliyorum. Bizi örnek alan ülkeleri gördükçe, Atatürk'ün yaptıklarını ders olarak okutanları görünce bir TÜRK evladı olarak böbürleniyor, kendime de bir pay çıkarıyorum.
Herkesin bir pay çıkarabilmesi temennimle. Büyük ve mucize bir değişimin ürünü olan Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
"Herkes geçmişi görebilir, ya kaç kişi ileriyi görebilir?"
Hep birlikte: Nice Mavi Boncuk Takışına - Irmağının Akışına...
( Türkülerimiz kimsenin tekelinde olmadığı gibi ülkemizi sevmek için ölmemiz de gerekmiyor!.. )
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Bayrağımızın bu güzel topraklar üzerinde sonsuza kadar hep böyle özgürce dalgalanması dileğimle bayramımız kutlu olsun..