-
bu konuda kesinlikle gecem hnm a katılıyorum
ama bıraz daha derınlere dalmak gerekırse hayat aslında keskelrın uzerıne kurulmus bı denklem
ıkı yonlu
evetler hayırlar ın arasında gıdıp gelen pınpon topları mıslı
kac mac sonrasında hayatın ustesınden gelecegınız dahı belllı olmayan bı zaman akımı
verdıgınız her karar aslında BI KESKEYI doguruyor ardından
yada basınıza gelen her olan bı keske ıle baslıyor..
keske ben bu mesajı yazmasaydım :):):)
-
"Asla asla demeyin" de olduğu gibi, "keşke keşkeler olsaydı" diyebiliriz. Fakat tersini savunmak istersek "hayat, silgi kullanmadan yazmak sanatıdır" diyebiliriz. E peki hayal kurmadan yaşanamayacağı prensibi ne olacak?
-
aşk pizza dır benim için
karnım aç sa pizza yerim, canım sıkılmak isterse- reddedilmek isterse aşık olduğumu sanırım.
-
Baktım bu aralar resim eklemek moda olmuş, bir tane de benden olsun dedim...
http://img166.imageshack.us/img166/8586/mjhio5folo8.jpg
-
Aşk bir gece önce kavga edip, ertesi gün ulaşamayınca sabaha kadar uykusuz kalmak ve ulaşıp iyi olduğunu öğreninceye kadar DÜNYA'da cehennemi yaşamakmış...
:(
-
-
bir söz var...cok sevdiğim..:)
Aşkta gerçekler yoktur...kederler yoktur,çaresizlikler yoktur...Biz ne istiyorsak o vardır!
-
-
Gerçek bir aşk ise ayrıldığınızda arkasından başka bir sevgili aramaya ihtiyaç duymassınız.Bir süre yaşadığınız güzel anlar,anılar gözlerinizin önüne gelir gider.Önemli olan yaşandığı zamandaki anı iyi değerlendirebilmektir.Sonradan bir bakıyorsunuz ki,ayrılık çanları çalıyor,birer yabancısınız artık...sanki önceden hiç tanışmayan..aynı film kareleriniz izlemeyen,el ele tutuşmayan,öpüşmeyen:)
-
Aşk Deprem Gibidir
Ne zaman kimi vuracağını asla bilemezsiniz.
Gece yarısı aniden, dipten yükselen coşkulu bir dalga gibi kabarır içinizde.
Toprak ayağınızın altından kayıyor gibi olur ve en hazırlıksız olduğunuz anda bütün şiddetiyle vurur.
Sarsılır, neye uğradığınızı şaşırırsınız.
Heyecan,korku, kararsızlık, cesaret, acı, öfke, hüzün,merhamet, siddet kaplar bir anda dünyanızı. Es dost yardima koşsa da kolay toparlanamazsın.
Bittiğinde ağır bir enkaz bırakır geride.
Daha kötüsü, "tamamen bitti" sandığınız sarsinti, hafif bir siddette artçı şoklar halinde yıllarca sürebilir.
Kalbinizdeki kirik hat ara sıra yoklar yeniden...
Can Dündar