Ben şahsen öyle bir şey yayınlayamayacağı görüşündeyim. Zira böyle bir karar olmaması lazım bildiğim kadarı ile. Sayın Hakkarili Arzuhalci Bey, istihza ediyor olmalı.
Printable View
FEDERASYON OLARAK MAÇIN SONUCU HAKKINDA GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:
Her ne kadar Ninaspor, elinde kendisini destekleyen Yargıtay kararları olduğunu iddia etmişse de; elinde olduğunu ileri sürdüğü kararları kendisine tanınan yasal süresi içerisinde ortaya koyamamıştır.
Hakkarispor sunmuş olduğu Yargıtay kararları ile iddiasını desteklemiş olduğundan maçın sonucu hakkında aşağıdaki şekilde hüküm kurmak gerekmiştir.
Hakkarispor: 12
Ninaspor : 0
:DD
Sayın fixit,
Ortaya konulan ses kaydı karşısında sanık eğer bu ses bana ait değil, montaj, düzmece, vb derse bu kayıt bilirkişiye gönderiliyor ve tespit isteniyor. Eğer ses kaydı kendisine ait çıkarsa sizin de bildiğiniz gibi bilirkişi masrafları sanığa yükleniyor.
Belirtmiş olduğunuz ABD'deki sistem benim şahsi görüşüme göre yanlıştır.
Şuçluluğu kesin sabit olan birisi hakkkında beraat kararı verilmesi evrensel hukuk anlayışı ile bağdaşmaz. Ceza hukukunda temel ilke suçlu olanı mahkum, suçsuzu beraat ettirmek olmalıdır.
Ben suçluluğu sabit olan birisinin delil yasal yollarla elde edilmedi iddiası ile suçsuzmuş gibi beraat ettirilmesi gerektiğinin savunulmasına karşıyım.
Kaldı ki burada tartışılan olayda delinin yasal yolla elde edildiği de Yargıtay kararları ile sabittir.
Adama telefon edip tehdit hakaret edeceksiniz. Sonra kaydetmek yasak, bu delil yasal değil deyip işin içinden sıyrılıp bir de karşıdaki kişiyi sesimi kaydetti diye suçlayacaksınız. Yok böyle bir hukuk!
evet tehdittir.
- - - Updated - - -
Merhaba size mesaj atmaya çalıştım ama olmadı.Sizden rica etsem bu konuya da okuyup değerlendirebilir misiniz lütfen
https://www.hukuki.net/showthread.php...-Dolandirildim
kıymetli hukukçular.
her ne kadar Türkçeyi hatalı da kullansam konu hasıl olmuştur.
Avatarı Hakkarili Arzuhalci, nina ve diğer tüm katkı sağlayan her hukukçulara sonsuz teşekkürleri mi ifade ederim. saygılar