Gidene bay bayyy, gelene hay hayyy...:D
Hadi bidaha küsün nolurrrr...[:p]
Printable View
Gidene bay bayyy, gelene hay hayyy...:D
Hadi bidaha küsün nolurrrr...[:p]
Küserim ne olacak! Adli tatile daha çok var. Siz küsemezsiniz.
fulya1212+10 ;
Küserek gittiğin denizde ördekler değil sazanlar olacak. Yapma!... Bize acımıyorsan kendine acı. Biz burada sıcak altında terimizle yıkanırken, sen bunu hiçleyerek , nispet yapar gibi gireceğin denizin dip karanlık ve soğuk sularında serinlerken karşına pala bir sazan çıktığında 'hukuki.net imdat!' diye bağırdığında sesin kulaklarımıza misafir olmayacak
Hele Fırat suyunun önlemez akışına kendini bırakıp bize 'Fırat suyu kan akar' türküsünü terimize gözyaşımızı ilave ettirerek söylettiğinde su daha fazla kabarmayacak mı?...
Nolur kendine kıyma!... Bırak sazanlar 'Fulyaaaaa!!!!' diye bağırsın... Kulağını tıpala. Onların seslerine gitme!... Onlar seni bizden kopararak kemerlerine bir çentik atmak istiyorlar. Sömürgeci Sazanların oyununa gelme.
fulya1212+10;
Unutmadan mutlaka suyla serinlemek istiyorsan hukuki.net kendi arasında para toplayıp kent merkezinde bol ördekli bir havuzda 10 gün tatil yapmanı sağlayabilir. Teklif bizden kabul senden...
Bahattin iyi misin?
Merak etme bu resmini değiştirmek için gerekli girişimlerde bulunacağız.
Abbas abim, işte benim asıl sorunum buydu. Bir türlü buna gelemiyordum. Fotom soğuk ve itici... Bu yüzden iletilerime cevap verilmekten bile çekiniliyor. (KAAN HARİÇ. O dabbetülarzdan bile korkmaz). Ama ilgili arkadaşlarım başka mesaideler ya da kıskanıyorlarki yeni fotom bir türlü eklenmiyor. MEMLEKET GÜZEL VE BÜYÜK. NEDEN BİRBİRİMİZİ KISKANIYORUZ Kİ?... (LAFIMIN MUHATAPLARI İNŞALLA GAZA GELİRLER DE YENİ FOTOM EKLENİR)
Abbas bey, benim sizden ricam. Bu konuda bir kampanya başlatalım; 'BAHATTİN'in YAKIŞIKLI FOTOSU KONSUN' diye.
sazanlar yamaç paraşütü yapabilir mi
Bahattin'ciğim;
Aaldığım istihbarata göre Sayın Feyz Pazarbaşı seni kıskandığı için bu fotoğrafını koymuş ve gönderdiğin son fotoğrafı koymayı da pek düşünmüyormuş.
Ey site halkı!
Bahattin'in fotoğrafı değiştirilmediği taktirde sitede terör estireceğini Sayın Prof. Dr. Mahir Kaynak da doğruluyor.
Sazanları bilemiyorumda sabah haberlerde yamaç paraşütü yapan 2 keçi gördüm.
Bu durum keçilerin keçileri kaçırdıklarına dair bir karine teşkil eder mi? Yüksek bilgilerinizle lütfen aydınlatın beni..
Keçileri kaçıran keçiler için doktrinde iki görüş var;
1) Birinci görüşe göre; keçileri kaçıran keçiler; keçileri kaçırdıkları için hırsızlık suçunun unsurları da oluştuğundan içeri tıkılmalılar. Ancak bu görüşün zayıf tarafı kaçırmanın hırsızlık amacıyla olup olmadığında kasıt unusurunun varlığının belirsizliğidir.
2) Doktrindeki ağırlıklı görüşe göre; keçileri kaçıran keçiler keçileri kaçırdıkları için BakırKöy'e gönderilmeleri gerekiyor.
Bahattin'in hangi görüşte olduğu henüz öğrenilemedi.