Cevap: Avukat Mağduru Olduğunu Düşünen Müvekkiller Nasıl Delil Toplayabilirler
Vekalet , azledilmemişlik,icra......Bunları nereden mi biliyorum..Bu işadamı benimde iş yaptığım biri..İş gereği görüşüyoruz..Yani aynı avukatın oyuncağı olmuş durumdayız...Başka numaralarınıda merak ediyorsanız anlatırım...Son yakaladığım mağduriyet var..O müvekkili gözünü açtığımız halde kandırmış...Davayı kazanmışım diye saf saf dolanıyor ortalıkta...
Alıntı:
melahatgüloğlu rumuzlu üyeden alıntı
Vekalet , azledilmemişlik,icra......Bunları nereden mi biliyorum..Bu işadamı benimde iş yaptığım biri..İş gereği görüşüyoruz..Yani aynı avukatın oyuncağı olmuş durumdayız...Başka numaralarınıda merak ediyorsanız anlatırım...Son yakaladığım mağduriyet var..O müvekkili gözünü açtığımız halde kandırmış...Davayı kazanmışım diye saf saf dolanıyor ortalıkta...
Hanımefendi, o zaman bu kişilere durumu bildirin ve azletsinler. Ben de kıtkanaat geçinen bir avukat iken alavere dalavere ile para kazanan avukat meslektaş istemem! Bakın yukarıda GÜVEN unsurundan bahsedilmiş. Şimdiye kadar hiçbir müvekkilimin kasten zarara uğramasına neden olmadım, olmayacağım, yanlışlıkla bile zarara uğratmadım. (Benim gibi düşünen avukat sayısı %99,99 dur).
Sn Litigation; biz aynı büronun stresli müvekkilleriyiz.O nedenle biliyorum bunları..Şimdi ben hepsine danışmanlık görevi üstlendim ve namuslu hukukçuların adı kirlenmesin diye zevkle danışmanlık yapıyorum..Davamı da kendim açtım, savunmamı kendim yapacağım.
Benim avukatım olacak kişiye Allah sabır versin demişsiniz.. Versin elbet...Fakat avukatlığımı yapacak bir hukuk bürosu var bekliyorlar..Bir de genç bir avukat kardeşimiz,< nolur Melahat hanım ben avukatınız olayım,çok iyi işler yaparız> diyor..Ben değil, o diyor.Üstelikte nasıl mücadele verdiğimi biliyor...Haklı olduğumu biliyor..hukuk bürosundaki 4 avukatta biliyor...Sizce niçin avukatım olmak istiyorlar....Çok sabırlılar demek ki.
- - - Updated - - -
Sn Metin Feyzioğlu nun konuşmasını kaldırmazsanız siteden hem gözlerim hem kulaklarım bozulacak...Adaletin ,dürüstlüğün , onurlu insanın, yürekli insanın varlığı ne güzelmiş böyle..Dinle dinle bıkmıyorum...
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
Yasaların açıklarını çok iyi bildiklerinden olabilir mi diye soracağım şimdi kendi kendime sabaha kadar... Ya sabır.. :)
Arkadaşım Avukatların çok az suç işlemelerinin nedeni açıklarını bilmeleri değil, kanunu bilmeleri. "Kanunu bilen ondan korkar". Ceza hukukunda da temel bir prensip vardır: Kanunu bilmemek mazeret teşkil etmez. Yani adam öldürmenin suç olduğunu bilmiyordum diyerek beraat edilmez. Açıkları bilen hukukçular da bunu kullanmazlar zaten. Çok basit; Ya sobelenirsem????
Cirit meselesi beni ilgilendirmiyor gibi. Ama bu sitenin sahipleri (siz de bunlardan birisiniz görünüyor) ve ben ve benim gibiler zaten hukuk için buradalar. Neyi beğenmiyorsunuz ki? Şükredin hepimiz buradayız işte.
Yakalasak saf müvekkili...Kandırmış...Dolanıyor ...Yarın bir mağdur için dilekçe yazacağım yine...Kasıtlı, bilinçli ve resmen kurgulayarak arazilerini gasp ettirmiş..Buyrun bakalım.1,5 yıl boyunca davam var sandım yokmuş...Söylediklerinin hepsi yalanmış..Giden paramda cabası.Paranın önemi yok...Eminim benim için başkalarından yüklüce para aldı..Bu kadar net söylüyorum...Hatta eminim..40 50 bin vurgun kesmez bizimkini...Mağdur ettiği miktarları bilseniz dudağınız uçuklar...Ortalıkta bir söylenti var.< bu gidişle vururlar bunu> diyorlar...Ne acıki çocuklarının üzerine yemin ederek inkar ediyor birde..Bakın ben bu kadar sorgulayıcıyım, beni bile dolandırdı..Yani bu kadar profosyonel..Hiç evrak almadım..Vermedi, güvendim...Alanlar var...Sonuç, en önemli olanları sahteymiş meğer......Durum ciddi..Organize çalışan, kurgulayan, planlayan bir meslektaşınız var karşımızda...Ses kayıtlarını kullanmayayımda ne yapayım....
- - - Updated - - -
Talihsizliğe bakın % 1 geldi beni mi buldu şimdi.. Ben bu avukatın ceza alması için elimden geleni yapacağım..Canımı sıkamayacaksınız...Namussuzca davrandı, bedelini ödeyecek....
Şimdi de sizin davanız mı çıktı :) Bütün saflar bu avukatı mı buluyor yani? Millette hiç suç yok mu acaba diyemeden edemedim. Fakat hukuk sitesinde avukatı vururlar demelerini aktarmanızı doğru bulmuyorum. Bence Ankara'da başka bir avukat onun hakkından gelir dedikleriniz doğruysa. Öyle kendi başınıza mücadele ederseniz, fena şekilde kaybedersiniz. Ben de binlerce dolandırma yöntemi biliyorum ama bir tanesini bile uygulamam. Bir laf var, bir suçu en iyi o suçun uzmanı tanır. Nereye çekerseniz çekin :)
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Şimdi de sizin davanız mı çıktı :) Bütün saflar bu avukatı mı buluyor yani? Millette hiç suç yok mu acaba diyemeden edemedim. Fakat hukuk sitesinde avukatı vururlar demelerini aktarmanızı doğru bulmuyorum. Bence Ankara'da başka bir avukat onun hakkından gelir dedikleriniz doğruysa. Öyle kendi başınıza mücadele ederseniz, fena şekilde kaybedersiniz. Ben de binlerce dolandırma yöntemi biliyorum ama bir tanesini bile uygulamam. Bir laf var, bir suçu en iyi o suçun uzmanı tanır. Nereye çekerseniz çekin :)
Beğen butonu yok ama siz beni bastı sayın :)
Ben bu konuyu açarken biliyordum bunları..Bana sorgusuz infaz yapılacak, konuyu irdelemeden, vay avukat düşmanı denecek...Hiç önemi yok..İsteyen istediğini desin..Ben haklıyım ve mağdurum..Ne acı ki bu önyargı ve direniş avukatlardan geliyor..Neredeyse özür dileteceksiniz....Dilemem..Ne münasebet..Meslektaşınıza özür diletmekle kalmayıp, ceza verdireceğim..Burada da sonucunu yazacağım.
Konu dağıldı..Asıl derdim delildi..Delil konusuna sonra değinelim...İyi geceler herkese..
Alıntı:
melahatgüloğlu rumuzlu üyeden alıntı
Ben bu konuyu açarken biliyordum bunları..Bana sorgusuz infaz yapılacak, konuyu irdelemeden, vay avukat düşmanı denecek...Hiç önemi yok..İsteyen istediğini desin..Ben haklıyım ve mağdurum..Ne acı ki bu önyargı ve direniş avukatlardan geliyor..Neredeyse özür dileteceksiniz....Dilemem..Ne münasebet..Meslektaşınıza özür diletmekle kalmayıp, ceza verdireceğim..Burada da sonucunu yazacağım.
Konu dağıldı..Asıl derdim delildi..Delil konusuna sonra değinelim...İyi geceler herkese..
Ne ön yargısı hanımefendi? Sanki herkes sizinle birlikte yaşıyor gibi soru soruyorsunuz? Konuyu anlatmıyorsunuz. Sonradan çapraz sorgu metodunda çözülüyorsunuz. Önyargılı davranabilmek için konuyu bilmek lazım. Konuyu bilmeyen insanın da vereceği cevap daha basit olamaz. Önce teşhis, teşhis için bilgi, tedavi için de teşhis lazım değil mi? Bütün akşam "deliye posteki saydırdınız". Editörle de kapıştık. Mutlu musunuz. Beni de atmazlar yakında umarım.
Siz başkaları için mi bu sayfayı açtım sandınız....Tabi ki ben mağdurum...Benim bildiğim 11 mağdur...Üstelik ihmal ettiği başka işlerimden de mağduriyetim ayrıca var..Cuma günü savcı aynı konudan 2 dava konusu çıkardı....Buyrun şimdi...Ne avukatım varmış ya...Ben en başta dedim...Ayağını denk alsın diye..< Yanarsam, yakarsanız, herkesi yakarım> dedim..Şimdi sıra bende...O vururlar meselesi benim yakıştırdığım yada öne çıkardığım, fikrimin sonucu değil..Amcanın canı yanmış, gariban köylü..Adliyede çay içerken, millet anlatınca adam bir üzüldü, kendine mi yansın diğerlerine mi yansın, herkes böyle diyor diye söyledi..Bir de sevimli ki amca..Gülesim geldi, güldüm.Onun kültüründe öyle demek ki...Duymuş öyle söylendiğini, durum ciddi demeye getiriyor.Temiz, saf, gariban bir amca o kadar..Köyünde demek ki cezalar öyle kesiliyor.
- - - Updated - - -
Sn Litigation; anlatmama müsaade mi ettiniz. Hemen operasyon yapar gibi başlıyorsunuz tartışmaya...Siz bana sordunuz mu ki...Ben sordunuz da güzel bir üslupla ben mi yanıtlamadım sizi..Önyargılısınız..Niyetiniz baştan olumsuz...