Cevap: Pasaport memuru nereye şikayet edilir?
Abicim sen bu kadar güçlüsün bu kadar bilgilisin madem burada işin ne?İnsanlar burada biribirleri ile bilgi alışverişi yapıyor.Ama sen kalkmışsın daha nereye şikayet edeceğini bile bilmezken bir sürü ahkam kesmişsin.Kendini anlatmış olduğun cümlelere bakıyorum da bu kadar bilgili okuyan bir insana bu denli seviyesiz küfürleri yakıştıramıyorum.Herkes fikrini söylemekte özgürdür.Hakaret içermedikçe...
Alıntı:
nirap rumuzlu üyeden alıntı
O zaman da bu kadar ahlaksız olup olmadığın cevabında vardır. Tutarsız tehditlerini git evinde beslediğin köpeğe yap. Sen kimi nereye şikayet edeceğimi bana söylemeye ne kapasitedesin ne de yetkinliktesin. Türk milletinin kafasına erken yaşta gerekli eğitimi al sonra tüm yaşamını geçir felsefesi işleniyor işlenmeye devam edilmekte. Ben burada sizi azarlıyorsam yarın başka yerde başka güçleri azarlayacağım. Çünkü hayat boyu eğitim alıyorum. Hayat boyu eğitim almayı engelleyecek olursa burada ve başka yerde karşısına dikilirim. Asıl ben burada avukatlığın pis yönlerini ve çirkefliğini öğreten insanlar hakkında ahlaksız düşünceler besleyebilecek yetideyim. Avukatlığın saf ve bilgi dolu yönünü burada gösterin Elif Hanım kızımız örneğinde olduğu gibi. Aksi halde kapattırırım bu siteyi. Sadece çükünüzle oynamaya devam edersiniz insanların hayatları ile oynatmam o güç bende var allaha çok şükür.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Konuyu panayıra çevirdiniz ben de saracak birini arıyorum adaşıma mı sarsam şenol abiye mi elif'emi yoksaaa Bill87'emi? ooo peti peti karamela sepeti terazi lastik cimnastik son dersimiz matematik tike tike tik şenol abi sen çıktın :)
Ben de teEssüf ederim Engin bey,
sarılayacaklar listesinde saydığınız isimler arasında niye ben yokum?
Niran abla kapattır siteyi de bedava hukuki yardım hizmeti vermekten kurtulalım. Millet kanun öğrenmesin, hukuki haklarını öğrenmesin. Senin gibi olsunlar di mi niran abla?
Niran ablayı birisi kapatmış ama?
Bana kalırsa baktı gördü bişey yapamıyor kendini kapattı :)
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Açtı ağzını , yumdu gözünü ... diye bir laf yokmuydu, ben mi yanlış hatırlıyorum o lafı acaba.
Ağzını yeterince açmıştı gereksiz adam, e sıra gözü yummaya geldi , yumdum bende mecburen.
:)
Cevap: Hukuki Net sitesini kapattıracağım!
Nirap hanım daha bir memurun nasıl şikayet edileceğini bilmiyor kaldı ki siteyi kapattıracakmış. Hahaha güldürmeyin beni bayağı bi komiksiniz. :) AHLAKSIZLAR ! :D
Bu konudan çok dava çıkar. Adam Bir geldi herkesi birbirine düşürdü. Admin hepimize birden Cibiliyetsiz, Bir üye bana egonu aldır demiş, İlkay hn. topumuza Ahlaksız demiş, Engin by şenol hocayı sarıp sarmalayacağım demiş, şenol üstat karşılık ben sana bir beden büyük gelirim demiş, ama erdoğan bey hevesle beni sarıp sarmala gibilerinden teessüflerini bildirmiş. :) :) Diğer üye emrah bey fırsat bu fırsat niran ablayı kapatmışlar demiş(niran abla kimse) İyide bu Pasaportçuyu napıcaz?
Hay Allah sizden çok benden razı olsun sayın ceceli acaip güldüm :DD
ben derim hepimiz de pasaport memurunu bulup ona saralım.
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
İlkay hn. topumuza Ahlaksız demiş,...
Acaba sn.ilkayguvenc bayan mı ?? :DD