Cevap: Avukatın anlaşılmaz tavrı
Alıntı:
ismail32 rumuzlu üyeden alıntı
Avukat taraf mıdır?
Tartışmanın sisteme dönük olduğunu düşünmekle sistem üzerindeki bir tartışmanın ismi bile geçmeyen hayali olası bir avukatın üzerine yoğunlaşması çabası sisteme yönelik sorunları örtülü hale getirmektedir
İmanı kuvvetli arkadaşlar,
Don Kişot'unuz Sançosuz yarın tüketici mahkemesinde. Akıllı olduğuma da karar verilir sanırım. anlayacağınız karar duruşması olur.
Haydi eller havaya. Dualarınıza ve göndereceğiniz pozitif desteklere ihtiyacım olacak.:utangac
Bir de öğrendiğimi paylaşayım: Bireysel dava takibi yapacak vatandaşların mutlaka bilmesinde fayda var. Elektronik imza mertliği bozuyor. Mahkeme ile davacı avukatı elektronik ortamda yazışmışlar. Mobil imza sahibi olunca fark ettim. Fiziki dosyada bunlar yok.
Bireysel dava takibi yapan elektronik veya mobil imzası olmayanlara önemle duyurulur. Olanda dosyasını UYAP'tan mutlaka incelesin.
Saygılarımla...
Alıntı:
Atilda09 rumuzlu üyeden alıntı
İmanı kuvvetli arkadaşlar,
Don Kişot'unuz Sançosuz yarın tüketici mahkemesinde. Akıllı olduğuma da karar verildi sanırım karar aşaması olur.
Haydi eller havaya. Dualarınıza ve göndereceğiniz pozitif desteklere ihtiyacım olacak.:utangac
Bir anlasam msj
Dua istiyorsunuz tüketici mahkemesine dava açtınız da ne için, yarın karar verildi derken ben bile böyle bir cümle kuramam hele ki e imzaya bağlamanız :)
Biraz açsanız konuyu.
Alıntı:
Bir anlasam msj
Dua istiyorsunuz tüketici mahkemesine dava açtınız da ne için, yarın karar verildi derken ben bile böyle bir cümle kuramam hele ki e imzaya bağlamanız :)
Biraz açsanız konuyu.
Malum vesayete uzanan bana 3 bilinmeyenli denklemi yazdıran dava. Sağlam raporu sonrası hakimin hakkımda TMK 405/1 e göre istediği vesayet talebi reddedilmiş geçen 4 aydan sonra sağlam akılla duruşmasına çıkacağım.
Mobil imzam ile uyaptan dosyayı incelerken avukat ve mahkeme arasında yapılmış bir kaç beyan yazışması gördüm. Fiziki dosyada yok.
Avukatsız dava takip edenler bu tür yazışmaları benim gibi göremeyebilir.
Hakkımda hayırlısı. Uzaklardan da olsa manevi desteğe ihtiyaç duydum. :)
Anlatabildim miiiiii?
İPhone ukala. Ben ne yapabilim? Kafasına göre kelimeleri değiştiriveriyor.
Sayın Atilda09; Benim efelere ve efe türkülerine boynum kıldan incedir....Malum efe toprakları dedelerimin toprakları...Özüm efe türküleri ve efe mavzerleri......Yolunuz açık olsun EFEM...(bir garip kızanım işte).
Tamamdır Fatihayı gönderdim :)
405/1 link ekleseniz konuyu kaçırdım galiba.
Alıntı:
melahatgüloğlu rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Atilda09; Benim efelere ve efe türkülerine boynum kıldan incedir....Malum efe toprakları dedelerimin toprakları...Özüm efe türküleri ve efe mavzerleri......Yolunuz açık olsun EFEM...(bir garip kızanım işte).
Sayın Güloğlu,
Teşekkür ederim.
"Su elin. Çeşme elin. Tekne Atça'lı Kel Memedin. "
Gazamız hayırlara vesile olur inşallah. Börklüceli Mehmed'in ruhuna şad olsun iyi bir karar çıkarsa.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Tamamdır Fatihayı gönderdim :)
405/1 link ekleseniz konuyu kaçırdım galiba.
https://www.hukuki.net/showthread.php...405&highlight=
Alıntı:
Atilda09 rumuzlu üyeden alıntı
Sayın ATİLDA gerçekten Fatiha derken ruha şad etmeyi düşünmedim dua deyince küt diye Fatiha geliyor aklıma
Var gene bu akşam bende bir şey jeton hem köşeli hem paraşütlü işin aslı hala düşmedi :(
Sayın Atilda09; Atçalı Kel Memed in heykeli önünde fotoğrafım var benim.Hatta amcam romanını yazmaya kalkmıştı bir ara.Ailecek böyle tatlı duygusallıklar yaşarız biz...İsmail arkadaş güldürdünüz beni gergin bir akşam yaşarken..Siz de gülesiniz...Sn Atilda09;şaman gibi dua etmişsiniz,bir duyan olmasın??? sakın ha.....
Arkadaşlar, ben buraya biraz önce bir yazı yazdım ki sormayın, fakat sanırım boşa gitti, ulaşmadı....Öyle gergindim ki.....Beni gülümsettiniz.....Sizde gülesiniz.......Sn Dilla, sizi merak ediyorum ve inanın sizinle gönül bağı kurdum........Beni buradan duyunuz lütfen.....
sayın Av.Emrah Yavuzcan'ı sonuna kadar destekliyorum. Çünkü uzun zamandır bu forumu ben de gözlemliyorum. Yapılmak istenenin farkındayım. Ucuzlaştırma, basitleştime, kişisizleştirme çalışmalarını takip ediyorum. Maalesef buna eşitlik, adalet, hak düşünceleri ile karşı çıkanlar olsa da ismail32 nin de belirttiği gibi hukukçuların bir ayrıcalığı olduğu, olması gerektiği inancı ile karşı çıkıyorum. Burada önerilecek tek yol baroya şikayettir. Şikayet anayasal hak olsa da vatandaşın avukatı köle, hizmetli, işçi gibi göreceği bir zihniyete karşıyım. Yok budur deniyorsa, yarın bu siteyi yerinde görmeyeceğinizi garanti ederim. Çünkü bu site Türk avukatlarının, Türk hukukçularının ve Türk vatandaşlarının bir lütfudur! Buyrun şimdi yazın...
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
.... Yok budur deniyorsa, yarın bu siteyi yerinde görmeyeceğinizi garanti ederim. Çünkü bu site Türk avukatlarının, Türk hukukçularının ve Türk vatandaşlarının bir lütfudur! Buyrun şimdi yazın...
Lütfettiniz sayın admin.... İnayette bulundunuz.. Minnettarız sahip...