Tamam, o zaman biz de mektup göndeririz. Elbirliği ile çıkartalım şu bedelliyi bir an önce.
Printable View
tanıdığım biri ankaradan birisiyle görüşme yapıcak bilgi alınca haber vericem arkadaşlar. dua edelimde olumlu gelişmeler olur inşallah,
Aslında istediğimiz şey tam olarak Bedelli Askerlik kanun tasarısını CHP meclise taşırsa AKP bunu reddedicek,sonuçda seçimlerde de verdiği sözün arkasında durmadığı ortaya çıkıcak.Bu yeterli olur kannatindeyiz.Seçim yatırımı için halkın umutlarıyla oynanılmasının önüne geçilmiş olur diye düşünüyoruz.
NOt:her hafta ankaada buluşacağız.önümüzdeki hafta CHP genel merkezinde olucaz gelemeyen arkadaşlarda faksları ve mailleriyle destek olsun gelmek isteyenler de biz ulaşsın
arkadaşlar bedelli için birlik olmamız lazım ekip halinde çalışma yapmalıyız lütfen herkes biraz daha gayret göstersin gereksiz polemikler olmasın herşey bizim elimizde biraz daha gayret gösterirsek bu işin üstesinden gelecez bileğinize kuvvet fax mail devam
Arkadaşlar bende ilk defa bana cevap yazan akp nin maili aktarıyorum. Aynen beklentilerimi kendilerine yazdım ve gelen cevap klasik.
SN. İSA BEKTAŞ
04.01.2009 TARİHİNDE 722695 NUMARALI İNTERNET BAŞVURUNUZ AK PARTİ İLETİŞİM MERKEZİ TARAFINDAN ONAY VERİLEREK MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞINA YÖNLENDİRİLMİŞTİR.İLGİLİ BAKANLIĞIN VERMİŞ OLDUĞU CEVAP AŞAĞIDA BELİRTİLDİĞİ ŞEKİLDEDİR:
Askere alınacak yükümlü sayısı Silahlı Kuvvetlerin ihtiyacını ancak karşıladığından, şuan için gündemimizde Bedelli Askerlikle ilgili bir uygulama bulunmamaktadır.
Fakat Chp yede mail attım ama cevap yollayan yok ne yapacağız kafam karma karışık yurt dışına mı gitsek.
isa o kliasik biliyosun artık çıktığı günün ertesi bile bu yazı yine gelir önümüze o yüzden boşver takma kafana bedelli çıkacak sen rahat ol başkaları taksın kafasına daha bugun askerlik subesinde bir albay a dedim ki asker azlıgı var rapor vermediler dedim espiriyle ne fazlası adamlar nöbetleşe yatıyor dedi ben inanıyorum ki mart sonu nisan başı çıkacak bedelli askerlik bizde vatanımıza devletimizde hizmetimizi bedel ödeyerek yapmış olacaz.