-
Re: Din, İman, Türban, Don, Kadın ve Kurufasülye İşte AKP İşte Öykü...
Alıntı:
bromixx rumuzlu üyeden alıntı
Şu meşhur sloganınız....Sizin kaç tane Tanrınız var? Çok komiksiniz. Allah birdir. Valla dünyanın % 95 i tek Tanrı olduğuna ve O ' nun da Allah olduğuna inanıyor, ama sanırım siz o % 5 lik kısımdansınız. Neyse konuya dönelim; Peki halkın iradesi ne olacak.. Köfteden gelmedi herhalde hükümet? Halk oyuyla geldi. Ayrıca eğer birey olarak Sayın Erdoğan dinine düşkün ise bu kimi bağlar? Seni de beni de bağlamaz, hükümetin diğer çalışanları dini istismar ediyorsa bunun bileti Başbakana mı çıkar acaba? Ha denetim diyorsanız eğer o başka, ama buna da bi sorum var o zaman, diğer partili belediye başkanları 4x4 mü. Yahu şunu anlayın artık, her birey kendisinden sorumludur, hükümetin görevi dini sağlamak değil ki, hükümetin görevi ülkeyi yönetmek, eeee bunu da çok iyi yapıyor ki şu anda hükümet sıfatı ile anılıyor. Ama nedense çekemeyenler var, yaşlanmış parti başkanları acaba ve acaba neden hükümet koltuğuna oturmak istiyorlar, bu hırsın sebebi sizce dürüst olarak millete hizmet mi? Yapmayın lütfen , kimse ama kimse millete hizmet için, hükümet olucam diye kendisini bu kadar harap etmez. Bu nedir peki? Aslında bunu sizin yanıtlamanızı isterdim, ama ben görüşümü söyleyeyim; hırs, para, mevki, ego. Yenilen pehlivan misali bunu devam ettirdikçe komikleşiyor. Benim olduğu kadar ülke vatandaşlarını çoğunluğunun kararlarına saygıyı göstermek zorunda ve mecburiyetindesiniz. Bunu sizden rica etmiyorum, hakkımı istiyorum, madem demokratik bir ülkedeyiz, demokrasiye saygı duymak zorondasınız. Elde kırmızı dosya dolaştırmakla olmaz bu işler. Çevremdeki bir çok insanın ve benim istediğim Başbakan ve parti lideri kimdir biliyor musunuz? Bilmiyorsanız öğrenin o zaman.
Bi kere yaşlı ve bunamış olmayacak, Türkçeyi doğru kullanacak , hırs yapmayacak, kimseye çarşaf giydirip rozet takmayacak, sonra planı bozulunca rozet yemeyecek kafasına, vatan haini olmayacak, belediye başkanlarının çalıp çırpmasına göz yummayacak...
Ya Vallahi sıkıldım artık, bu kadar mı anlamıyorsunuz bu işleri, ben milletim, millet benim kardeşim , benim kararlarım bu yönde olduğu için hükümet bu. Buna saygı gösterin ve beyninizin yıkanmasına izin vermeyin. Sayın Başbakan kim e çıkıp ta; camiye gidin demiş, kime vaaz vermiş, kime müslümanlığı şart koşmuş, kardeşim adamın dini kendine, bu kadar basit. Ha eğer kıskanan da varsa. Çatlasın çok ta umurumuzdaydı. Halkın iradesi ne kadar güçlü biliyor musunuz? Bilmiyorsanız sandıkta öğrenirsiniz. Tarih nedir onu biliyor musunuz? Onu da bilmiyorsanız söyleyeyim , tekerrürlerden ibarettir. Size iyi günler :-)))
Bu buram buram cehalet kokan ve kime yazıldığı belli olmayan yazıyı okurken düşünmedim değil. Gerçi ilerleyen satırlarda açıkça yazmış amma aslında gülünecek durumda olan bu yazı ülkemizin geldiği noktayı gösterdiğinden ağlatacak kıvamda duruyor...
Bu ne cehalet bu ne bilgisizlik bu ne densizlik bu ne gerçekten uzaklaşmak bu ne biçim bir hayal dünyasında yaşamaktır anlaşılır gibi değil.
Şimdi bu arkadaşın '' bir çok insanın ve benim istediğim Başbakan ve parti lideri kimdir biliyor musunuz? Bilmiyorsanız öğrenin o zaman'' diyerek yazdığı yazıya bir kez daha bakalım...
Alıntı:
Türkçeyi doğru kullanacak , hırs yapmayacak , kimseye çarşaf giydirip rozet takmayacak , sonra planı bozulunca rozet yemeyecek kafasına , vatan haini olmayacak , belediye başkanlarının çalıp çırpmasına göz yummayacak ...
Okudunuz mu? Bunu okuyunca kişinin CHP düşmanı olduğu kesin olduğundan '' Yeni bir parti kuruldu sanırım'' dedim . Ya da Pamukoğlu paşanın partisinden söz ediyor... Bu tanım hiç AKP ve RTE ye uyuyor mu? RTE nin Obama benzerliği kadar uyuyordur uysa uysa...
Dünya da bir tek TC de hem Cumhurbaşkanı hem de Başbakan ''sanık'' durumundadır. Hele hele RTE nin 5 i ağır cezalık 17 dosyası bulunmaktadır. Teki Teşekkül Halinde kalpazanlık suçlamasıdır ki anlaşılmaya yeter...
Dünya da bir tek TC Hükümeti vardır ki Anayasa'nın temel niteliklerinden olan Laikliğe karşı ''odak'' olması tescillendiği halde işbaşında olan. Yani aslında Anayasa mahkemesi AKP nin TC nin rejimini çalışan bir parti olduğunu 10 oyla tespit etmiştir. Ama ne ilginçtir ki ülkeyi bu parti yönetmektedir. Bu partiden kurtulmak istemekte günümüzde suç olmuştur !!!
RTE Türkçeyi düzgün konuşuyorsa bende şimendiferim !! Türkçeyi bilmiyor ki düzgün konuşsun. Eline yazılı verilen metni bile düzgün okuyamıyor tam olarak haa iyi hatip o ayrı ikmale kala kala da geçse o bir imam HATİP mezunu öğrenmiştir. Türkçe yi bilmediği gibi her söylediği de yüzde doksan yanlış. Şairleri karıştırıyor kaba konuşuyor ne dediği anlaşılmıyor tabii ki tarih edebiyat ekonomi matematik bilgisi de olmadığından ortaya garabet çıkıyor. Ama alıntı yaptığım üye gibiler için mükemmel oluyor o ayrı... Hadi konuşmasını bilmiyorsun bari o kadar kişi metin hazırlıyor mantık hatası yapma değil mi? Durduk yere bir çok kişiye ''Kominist artığı'' diyeceksin amma bunu derken peşine Türkiye'nin en meşhur Koministi Nazım Hikmet'ten Şiir okuyacaksın !! Aynı anda aynı yerde... Ayıp bile denmeyecek...
Ufak beldelerde bile yolsuzluk dosyalarının uçuştuğu tarihin en büyük imar vurgunu soygunu ve rant paylaşımının yapıldığı dönem ve belediyeler AKP li olacak ve buna ''çalıp çırpma yok denecek'' Dingir Mir Dişli Deniz Feneri Yimpaş Kombossan İsfalt Kepenek RTÜK üyeleri Silivri yağması Bizim çalık Gemicik Pırlanta Şirketi İnternetten Satış dubaii konutları Mısır ticareti yumurta akı orman yağması 2 B yi ben mi çıkardım... Daha yazacağımda paragaraf çok uzadı...
Ortalığı yangın yerine çeviren çarşaflı çarşafsız siz biz diye bölen etnik ayrımcılık yapan kişileri böyle savunmak pes doğrusu hırssızlarmış... Yahu tarihte ki tek örnek RTE '' Kişileri ırk dil ve din olarak bölmeye çalışmak tahrik etmek'' ten ceza alan başbakan... Hangi köyün davulunu çalıyoruz acaba ?
İki konu daha var ama onu aşağıya yazıp düğüm atacağım... Kaldıki bu forumda bu konu ne alaka diye bu sefer ben sorayım ...
-
Burada arkadaşın döktürmesinde bir nokta çok önemli demiş ki ''vatan haini '' olmayacak... Kendisince RTE hariç tüm liderler vatan haini demekki. Ne acı ...
Vatan haini nitelemesi yapmak birileri için çok ama çok zordur. Elinizde yeterli veri ve delil yoksa altında ezilir kalırsınız. Bu arkadaş gibi cahiller içinse sıradan bir cümle olduğu çok açık... O yüzden derler ya ''Tanrım beni cahilin şerrinden koru...'' diye... Düşmanın bile akıllısı iyidir.
AKP zihniyetinin yaratmaya çalıştığı zihniyetin tipik bir örneği bu hem kel hem fodul... Bilgisiz ilgisiz bir yaşayan canlı birey olmaktan uzak gerçekleri kavramaktan uzak neyse...
Vatan Haini olan kişiler genelde çok sonraları diğer devletlerin arşivleri açıldığında kesin ortaya çıkar. Bazende kişi ihanet gaflet ve delalet içinde bulunduğunun farkına varmaz. İhanetinin farkında olmayan tiplere daha çok rastlanır. Bazılarının ise idealleri ve varmaya çalıştıkları nokta ihanetin temelini oluşturur bölücülüğün temelini oluşturur ama öyle güzel süslenmiştir ki anlaşılması güçtür...
Türkiye'deki mevcut iktidarın başındakiler ve onların atamalı 11. zat çok şüphe çekicidir. Fıkra haricinde ki BOP aslında ihanetin ispatıdır amma nedense üzerinde durulmaz. Durulmaz çünkü engellenmiştir. Ancak farklı bir şekilde devam ettiği gerçeği dikkatlice takip edilmelidir. BOP un bir haritası vardır. Bu haritaya bakan TC'nin bir çok ilinin yok olduğunu anlayamıyorsa buna ne denir ? Bakar kör bile bunlardan iyidir. Türkiye'nin ili olan Van Ağrı dağı Van gölü bu BOP ta yoktur !!! Vardır da Türkiye de değil Ermenistandadır bir kaç ilimiz ile birlikte...Diyarbakır dahil bir çok ilimizde hoppadanak Kürdistan diye bir yer olmuştur Iraktan ve çok az da İrandan alınan yerle birlikte... Bu dangalak projenin eşgüdüm başkanları olmakla övünüp duranda RTE ile Gül'dür...
Gerek 11. zatın gerekse 60. Hükümetin başının ağzından bir kere '' Türk'' sözünü duyan var mıdır ? '' Ne mutlu Türk'üm diyene!!'' sözünün ne anlama geldiğini bile anlayamayan bu ikili ''Türkiye'li'' gibi saçmasapan bir sözcük bulmuşlar hatta hadlerini bilmeden '' Ne Mutlu Türküm dersen olmaz ne demek o o zaman birileride kalkar ne mutlu.... der'' diyecek kadar aymazlık içerisinde olmuşlardır. Hemda Atatürk ün yanında kaç paralık adam olduklarını düşünmeden.....
79 yıllık Cumhuriyet birikimine hayasızca saldırmaktan da çekinmemişler yalanlarla bunu karalamaya çalışmışlardır...
Ama gene de ben vatan haini demiyorum ama neden bilmiyorum....
-
Son bir değerlendirme yapmak gerekirse. Kime yazıldığı muhatabın kim olduğu belli olmayan çok ucuz reklam kokan ve her yerinden cehalet akan bromixx in yazısı tam bir safsatadır.
Daha konuya girişinden bilgisizliği dökülmektedir. Ne buyurmuş..
Alıntı:
Şu meşhur sloganınız....Sizin kaç tane Tanrınız var? Çok komiksiniz. Allah birdir. Valla dünyanın % 95 i tek Tanrı olduğuna ve O ' nun da Allah olduğuna inanıyor, ama sanırım siz o % 5 lik kısımdansınız.
Şu meşhur sloganınız dediği kim bilmiyorum amma hiç böyle bir slogan duymadığımı biliyorum. Mitolojik çağlarda ki çok tanrılı dinlerden mi söz ediyor islamiyet öncesi arap yarımadasından mı? Azteklerden mi ? Mayalar mı? Kızılderililer mi ? Belli değil ama çok güzel saçmaladığı belli...
Dünya'nın yüzde doksan beşi tek tanrı olduğuna inanıyormuş. Yüzde beşi de inanmıyormuş. ( Sanırım siz yüzde beşlik kısımdansınız daki siz kim onuda bilmiyoruz.) Anladık iyi sallıyorsun salla...zararı yokta usturuplu salla yahu...
Şimdi dünya nüfusunun yüzde 33 ü islam dışı dinlere (yüzde 27 hristiyan) yüzde 19 uda islam dinine mensuptur. yani toplamda yüzde elli iki semavi dinlere inananlar olmaktadır. Buna karşılık nüfusu 1 milyarı aşmış olan Hindistan ve çevresinde oldukça yoğunluklu bir nüfus Budist tir. Dünyadaki budist oranı yüzde onsekizlerdedir. Peki Hinduizm, Konfüsyüsçülük, Sihizm Taoizm,Janizm gibi inanç sistemleri !! Kabile ve doğa dinleri !!( Vuduculuk, şamanizm, Ainu v.s) Peki Ateizm, Agnostisizm , panteizm vede satanizm!! Dünya nüfusunun yüzde 15 i civarıda direk ateisttir. Yani her şekilde inanç sistemlerine karşı olanlar... Bunlarıda bir bütün olarak baktığımızda dünyanın yüzde kırkbeşide Allah inancına sahip olmadığını görürüz. Dolayısıyla laga luga konuşup durmanın anlamsızlığı ortaya çıkmaktadır. Sadece güzel yurdumda bile yaklaşık yüzde on oranında Allah inancı olmayan nüfus vardır ki vatandaşlar olarak ciddi bir dini etik almamıza rağmen...
RTE nin dinine bağlı olup olmaması hatta daha ötesi hangi dine inandığı beni hiç bağlamaz. Kimseyide bağlamaz ilgilendirmezde... Yeter ki oda bunu ön plana çıkarmasın... Başbakan olduğunu ve görevinin ülkeyi en düzgün şekilde yönetmeye çalışmak olduğunu bilsin...
Hamdolsun lu cümleler kurup durmaya hakkı yoktur başbakanın genel konuşma yaparken... Velev ki siyasi simge olsun diye bir giyimin taraftarı olmaya hakkı yoktur. Kaçak kuran kurslarını savunmaya bunların cezalarını azaltmaya çalışmaya hiç hakkı yoktur. Gittiği her yerde dini sömürmeye din tacirliği yapmaya hiç ama hiç hakkı yoktur.
Açıkça görüldüğü gibi RTE nin dini görüşü bizi ilgilendirmemesine rağmen bizlerin görüş ve yaşayış tarzı zatiallerini çok ilgilendiriyor. Bireylerin içkilerine müdahale edecek kadar islami faşizm i kullanıyor. Ha bari davranışları İslama uysa....
Köfteden gelmedi bu hükümet demiş.... Keşke köfteden gelse halk besin alırdı. Uyduruk en adi hava kirliliği yaratan kömür, yandaşını zengin eden bulgur pilav nohuttan geldi.... Çevresinde ki ve yandaşlarına gemicik, pırlanta, atv sabah, santrlaler, arazi peşkeşleri , oy depoları olan halka üç kilo bulgurdan geldi... Tuncelide elektiriği olmayan yerlere çamaşır bulaşık makinası dağıtmakla geleceğini sanıyor Diyarbakırda ise kişi başına 1200tl ile... Keşke gerçekten köfteden gelse protein alan halkın zihni açılırdı iyi beslenir sağlıklı olurlardı...
Birazda bilgisizliğin mizahı olsun bu paragrafta diğer belediye başkanları 4*4 mü demiş ? Demek istediği diğerleri dört dörtlük mü ? dört dörtlük ile 4*4 aynı şey değildir. 4*4 ya bir arazi aracı ya bir jeep tir. Dört dörtlük ise çok düzgün güzel neredeyse hatasız demektir. 4*4 bir jeep eğer lastikleri yoksa direksiyonu da kırıksa sadece 4*4 tür...
Alıntı:
Yahu şunu anlayın artık, her birey kendisinden sorumludur, hükümetin görevi dini sağlamak değil ki, hükümetin görevi ülkeyi yönetmek, eeee bunu da çok iyi yapıyor ki şu anda hükümet sıfatı ile anılıyor.
Yahu anlayamıyoruz!! Daha doğrusu anlıyoruz da bu hükümetin onu yapmadığını nasıl anlayamıyorsun onu anlayamıyoruz yahu!! Bu mantığa göre gelip geçen 60 hükümette görevlerini çok iyi yapıyorlardı neden zırp pırt değiştiler acaba? Görevini çok iyi yapıyorlarsa neden devam etmedilerde 60 hükümet oldu ülkemde... Neden bazıları darbe ihtilal bayrak harekatı post modern darbe gibi isimlerle gitti... Neden bazıları seçimden yüzde bir aldı... Demekki hükümet ''sıfatı'' ile anılmak çok iyi yönetmek anlamına gelmiyor. Kaldı ki hükümet sıfatta değildir...
Alıntı:
kimse ama kimse millete hizmet için, hükümet olucam diye kendisini bu kadar harap etmez. Bu nedir peki? Aslında bunu sizin yanıtlamanızı isterdim, ama ben görüşümü söyleyeyim; hırs, para, mevki, ego.
Evet bu AKP için geçerli değil mi? Birde onu söyleseydin iyi olurdu...
Alıntı:
Ya Vallahi sıkıldım artık, bu kadar mı anlamıyorsunuz bu işleri, ben milletim, millet benim kardeşim , benim kararlarım bu yönde olduğu için hükümet bu.
Demekki bunlara oy vermeyen daha büyük oy oranında ki kitleler millet değil ! Bakın zaten millet benim demiş... Biz değil... RTE nin de valisi kaymakamı savcısı var aha bu kişide milleti ...
Özetle sıkıldım yazmakla böyle gerizekalı bir yazıya gereğinden fazla değer verdim... Ama olurda okuyupta bunu gerçek sanan çokar diye yazdım bir bakıma tarihe not düşmek için... Hele bir düşünün 1000 sene sonra bir bu yazı çıkmış kişilerin karşısına amma hükümetmiş ha demesinler maksat...
-
Merhaba
Sayın commodore1tr ne bu hırs bu şiddet vatandaş düşüncesini yazmış doğru veya yanlış demokrasi budur. Ama siz hızınızı alamamış kendinizce doğru olanı söylemek yerine sayfalarca aşağılayıcı cümleler kurmuşsunuz...
Bu ne cehalet bu ne bilgisizlik bu ne densizlik bu ne gerçekten uzaklaşmak bu ne biçim bir hayal dünyasında yaşamaktır. Sizin sözleriniz bunlar
bu kadar aşağılamaya hakkınız yok. Haklı olsanızda yok. Ama sizler sizin gibi düşünmeyen herkese cahil diye önyargı ile bakıyorsunuz hatta dağdaki çoban göbeğini kaşıyan adam diyede daha ilerilere gittiğiniz oluyor. Ve üzgünüm ama bu zihniyet yüzündende iktidar olamıyorsunuz olamazsınızda.
Ayrıca parti yazmamış vatandaş sadece tarif etmiş neden üzerinize alındınız yaranızmı var. Vatan hainliği ağır bi itham evet ama bakın dehap la iş birliği yapan pkk lehine sloganlara göz yuman daha 5 yıl önce sayın BAYKAL listesi imralıdan geliyor dediği sayın KARAYALÇINI bugün Başkentten aday gösteriyor belkide ona içerledi o üyemiz. Evet oda yanlış yazmış olabilir ama sizde çok ileri gitmişsiniz. Ülkemiz çok güzel sevgi barış içinde demokrasinin güzelliklerini dostca yaşayalım. ve halkın iradesine saygı gösterelim.
SAYGILARIMLA
-
Alıntı:
uçucu rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba
Sayın commodore1tr ne bu hırs bu şiddet vatandaş düşüncesini yazmış doğru veya yanlış demokrasi budur. Ama siz hızınızı alamamış kendinizce doğru olanı söylemek yerine sayfalarca aşağılayıcı cümleler kurmuşsunuz...
Bu ne cehalet bu ne bilgisizlik bu ne densizlik bu ne gerçekten uzaklaşmak bu ne biçim bir hayal dünyasında yaşamaktır. Sizin sözleriniz bunlar
bu kadar aşağılamaya hakkınız yok. Haklı olsanızda yok. Ama sizler sizin gibi düşünmeyen herkese cahil diye önyargı ile bakıyorsunuz hatta dağdaki çoban göbeğini kaşıyan adam diyede daha ilerilere gittiğiniz oluyor. Ve üzgünüm ama bu zihniyet yüzündende iktidar olamıyorsunuz olamazsınızda.
Ayrıca parti yazmamış vatandaş sadece tarif etmiş neden üzerinize alındınız yaranızmı var. Vatan hainliği ağır bi itham evet ama bakın dehap la iş birliği yapan pkk lehine sloganlara göz yuman daha 5 yıl önce sayın BAYKAL listesi imralıdan geliyor dediği sayın KARAYALÇINI bugün Başkentten aday gösteriyor belkide ona içerledi o üyemiz. Evet oda yanlış yazmış olabilir ama sizde çok ileri gitmişsiniz. Ülkemiz çok güzel sevgi barış içinde demokrasinin güzelliklerini dostca yaşayalım. ve halkın iradesine saygı gösterelim.
SAYGILARIMLA
Sayın Uçucu ;
İletinize saygı duymakla birlikte lütfen beni salak yerine koymayınız demekte gerekiyor... '' Ayrıca parti yazmamış vatandaş sadece tarif etmiş '' demekte ne demek Arife tarif gerekmez. Tarife de bakınız ''Bi kere yaşlı ve bunamış olmayacak, Türkçeyi doğru kullanacak , hırs yapmayacak, kimseye çarşaf giydirip rozet takmayacak, sonra planı bozulunca rozet yemeyecek kafasına, vatan haini olmayacak, belediye başkanlarının çalıp çırpmasına göz yummayacak... '' Burada yaşlı ve bunak dediği Sayın Baykal değil mi? Bu tarif başka birisi mi? Çarşaf giydirip rozet takmak gibi saçma cümlesi CHP yi anlat mıyor mu? Gerçi CHP kimseye çarşaf filan giydirmedi amma onu bile anlayamamış.
'' Neden üstünüze alındınız..'' ne demek ? Forum benim forumum bu konuda yazıp duran benim . Kim üstüne alınacaktı acaba ? Hem ilgisiz bir yere gelip yazacak hem yanıt almayacak kaldı ki topu topu iki üç iletisi var hepside akla zarar böyle saçma sapan yazı yazıp kaçıp gitmek bu tip yanıtları hak etmek demektir.
Halkın iradesine saygı göstermeyen kim ? Ben mi ? Yoksa kendisinden başkasını halk sanmayanlar mı? Bakınız AKP yüzde 38 e indi bu ne demek her üç kişiden ikisi git artık diyor... Halkın iradesi mi demiştiniz ?
-
RTÜK'ün üst düzey kadrolarına yapılan atamalar...
AKP Seçimlerin ardından RTÜK 'teki kadrolaşmasını hızlandırırken ANKARA 0tobüs terminali mascidinin imamı Adem Çobaner, 143 milyon 829 liralık büçesi olan RTÜK'te sayman oldu.
TV YAYINLARINI İZLEYEN DAİRENİN BAŞINA SAĞLIK MEMURU ATANDI.
Gübre sanayii garsonu Alaettin Kutlu da müdür yapıldı.
Cumhuriyet 4/Nisan/2009
-
Yanıtlaması Güç(!) Bir Demokrasi sorusu
Danıştay'ın Göçek ile ilgili kararı, dikkatleri o noktaya çekerken, AKP iktidarının bir yalanını ortaya çıkardı.
Dokunulmazlıkların kaldırılmasını isteyenlere "Evet ama yanlız milletvekillerininki değil, herkesinki kalkmalı" diyen AKP doğru söylemiyor.
Çünkü kamu görevlileri ile devlet memurlarını, soruşturma izni vermeyerek, dokunulmazlık kalkanı arkasına gizleyen bizzat AKP iktidarının kendisidir.
Danıştay'ın Göçek hakkındaki soruşturmanın sonuna kadar götürülmesinin yolunu açması ve bu tahrik ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'ın mahküm olması halinde, şu feryadın AKP canibinde ayyuka çıkacağından kuşkunuz olmasın:
-Vaaay siiiz ha, Milli iradeye karşı haaa! "seçilmişler" "atanmışları" haaa....
Bu feryatların kıymeti harbiyesi olmayacaktır. Her demokraside, suç işleyenler milli iradenin temsilcileri de olsalar, kovuşturulup mahküm edilirler.
Milli irade, seçim yoluyla, kanunen suç sayılanı o kapsamdan çıkaramaz.
Bu tür çıkşlar, yanlızca, milli iradeyi yanlış yorumlayarak, onu demokrasinin dayanağı olmaktan çıkarıp, engeli, kösteği haline sokar hepsi bu.
Bu tür anakronik demokrasilere de, "ahmak demokrasisi" ile eşanlamlı olarak, "milli irade malulü demokrasi" derler ki, burada suç milli iradede değil, onu yanlış yorumlayan AHMAKLARDADIR.
Ali SİRMEN 4/ Nisan/2009 CUMHURİYET (Kısaltılmış Alıntı)
-
Danimarka ve Türkiye
danimarkayla türkiyenin maçı varmış......
elektrikler kesilince spiker telefonla sonuçları türkiyeye bildiriyormuş.
bi ara spiker bağırmış
''goooooollllllllll !''
''evet! sevgili seyirciler bir gol attık ve şimdi maç bitti'' demiş.
ordaki yetkili heyecanla ''kaç kaç bitti '' diye sormuş
spiker;
3-1
danimarka galip........
nato zaferi diye yutturulan işte bu..........
türkiye son 7 yılda 3 basıp bir almadığı bi görüşme söyleyin ön dişlerimden birini kurban etmessem namerdim...........
ayazoglum.........
-
AKP'den türban itirazı
http://haber.gazetevatan.com/newpics...01032091_2.jpgSeçimlerde belediyeyi kaybeden AKP'nin çok ilginç taktiği!
Türban sever AKP, seçim kazanan Türbanlı Malika Uludağ'a itiraz etti!1 Nis 2009 ... Türban sever AKP, seçim kazanan Türbanlı Malika Uludağ'a itiraz etti! ...
m.e.sezen: Usta Çek bir Vakit yazıyomu bakalım bu haberi! fasülyenin suyu bol olsun...
AMAÇ MI ARAÇ MI!...
-
çok şükür!............
obama geldi!
hoş geldi sefa geldi
ne getirdi. 1
ne götürecek en az 3.......
ermeniye kapılarımızı açacakmışız................
evet mi ?
yok canım olurmu?
başüstüne.......!
eeeeeeee başka .
kürdistan diye bir yer varmış uzakta dağların arasında......
alacağız şeyimize !
neyimize?
şeyimize canım himayemize........
2010 dan sonra ırak tenhalaşıyor malum....
peşmergeyi arabın şerrinden koruyacağız yılan küçük daha
koynumuza alıp büyüteceğiz yedirip içireceğizz
eeeeeee!
e si bu!..... sonunda soksun bizi diye...........
başka başka
bir coni kaç memet edecekmiş onu öğreneceğiz.
nası yani?
afkanistan da coni ler eve memetler cepheye.......
vay anasınaa
peki ne getirdi.........?
hımmm! bir ab hıyarı
kemir kemirebildiğin kadar.............
ayazoglum