- 

Re: Din, İman, Türban, Don, Kadın ve Kurufasülye İşte AKP İşte Öykü...

ah şu fıkralar................
Tanrı dünyayı yarattığı zaman gelecekteki ulusların temsilcilerini  yanına  çağırmış her birine ikişer erdem vermiş..
İsviçrelilere ;
Düzenlilik ve Yasalara saygı ...
İngilizlere ;
Soğukkanlılık ve asalet ...
Japonlara ;
Çalışkanlık ve Sabır ...
İtalyanlara ;
Neşe ve Romantizm ....
Fransızlara ;
Şarap ve güzel yemekler
Türklere ;
Zeka ve Dürüstlük ve Tayyip sevgisi ....
Meleklerden biri bu dağıtımdan sonra Tanrı'ya sormuş ?
'Bütün uluslara ikişer erdem verdiniz ama Türklere üç tane'.
'Evet ama' demiş Tanrı 'sadece ikisini kullanabilecekler'
- Böylece;
*       Bir Türk zeki ve Tayyip ci olduğu zaman dürüst olmayacaktır.
..
*       Bir Türk dürüst  ve Tayyip ci olduğu zaman zeki olmayacaktır.
..
*       Bir Türk hem zeki hem de dürüst olduğu zaman  Tayyip'ci  olmayacaktır.

- 

Şu  meşhur  sloganınız....Sizin  kaç  tane  Tanrınız  var ? Çok  komiksiniz.Allah  birdir.Valla  dünyanın  % 95 i  tek  Tanrı  olduğuna  ve  O ' nun da  Allah  olduğuna  inanıyor , ama  sanırım  siz  o  % 5  lik  kısımdansınız.Neyse  konuya  dönelim ; Peki  halkın  iradesi  ne  olacak.Köfteden  gelmedi  herhalde  hükümet ? Halk  oyuyla geldi.Ayrıca  eğer  birey  olarak  Sayın  Erdoğan  dinine  düşkün  ise  bu  kimi  bağlar ?Seni de  beni de bağlamaz , hükümetin  diğer  çalışanları  dini  istismar  ediyorsa  bunun  bileti  Başbakana mı  çıkar  acaba ? Ha  denetim diyorsanız  eğer  o  başka , ama  buna da  bi  sorum  var  o  zaman , diğer partili belediye  başkanları  4x4  mü.Yahu  şunu  anlayın  artık , her  birey  kendisinden sorumludur , hükümetin  görevi  dini sağlamak  değil ki , hükümetin  görevi  ülkeyi  yönetmek , eeee  bunu  da  çok  iyi  yapıyor  ki  şu  anda   hükümet  sıfatı  ile  anılıyor.Ama  nedense  çekemeyenler  var , yaşlanmış  parti başkanları  acaba  ve  acaba  neden  hükümet  koltuğuna  oturmak  istiyorlar , bu  hırsın  sebebi  sizce dürüst  olarak  millete  hizmet mi,Yapmayın  lütfen , kimse  ama  kimse  millete  hizmet  için , hükümet  olucam  diye  kendisini  bu  kadar  harap  etmez.Bu  nedir  peki ? Aslında  bunu  sizin  yanıtlamanızı  isterdim , ama  ben  görüşümü  söyleyeyim ; hırs , para , mevki , ego.Yenilen  pehlivan misali  bunu  devam  ettirdikçe  komikleşiyor.Benim  olduğu  kadar  ülke  vatandaşlarını   çoğunluğunun  kararlarına  saygıyı  göstermek zorunda  ve  mecburiyetindesiniz.Bunu  sizden  rica  etmiyorum , hakkımı  istiyorum , madem  demokratik  bir  ülkedeyiz , demokrasiye  saygı  duymak  zorondasınız.Elde  kırmızı  dosya  dolaştırmakla  olmaz bu  işler.Çevremdeki  bir  çok  insanın  ve  benim istediğim  Başbakan  ve  parti  lideri  kimdir  biliyor musunuz ? Bilmiyorsanız  öğrenin o  zaman.
      Bi  kere  yaşlı  ve  bunamış  olmayacak , Türkçeyi  doğru  kullanacak , hırs  yapmayacak , kimseye  çarşaf  giydirip  rozet  takmayacak , sonra  planı  bozulunca  rozet  yemeyecek  kafasına , vatan haini  olmayacak , belediye  başkanlarının çalıp  çırpmasına  göz  yummayacak ... 
    Ya  Vallahi  sıkıldım artık , bu  kadar  mı  anlamıyorsunuz  bu  işleri , ben  milletim , millet benim  kardeşim , benim  kararlarım  bu  yönde  olduğu  için  hükümet  bu. Buna  saygı  gösterin  ve  beyninizin  yıkanmasına  izin  vermeyin. Sayın  Başbakan  kim e çıkıp  ta;  camiye  gidin  demiş, kime  vaaz  vermiş , kime  müslümanlığı  şart  koşmuş , kardeşim adamın dini  kendine , bu  kadar basit. Ha eğer  kıskanan  da varsa. Çatlasın  çok ta  umurumuzdaydı. Halkın  iradesi  ne  kadar  güçlü  biliyor musunuz? Bilmiyorsanız  sandıkta öğrenirsiniz. Tarih  nedir onu biliyor musunuz? Onu da  bilmiyorsanız  söyleyeyim , tekerrürlerden  ibarettir. Size  iyi  günler :-)))

- 

sevgili bromixx
bu sallamanın misinası uzun olmuş.  biraz yukarı çek.
bu kadar derinde balık olmaz!
milletin iradesi dediğin  16 milyon oy 
48 milyon oyun  ancak  üçte biridir.........
dahası millet sandıklara iradesini atmıyor efendi.
millet sandıklardan kendine hizmet edecek  yöneticiler seçiyor...........
 sandığa gitmeyenlerin oylarını yok saymak demokrasilerde sadece  seçim sistemi içinde  işe yarar 
gargaraya getirip kendinizi olduğunuzdan fazla göstermeyin.
 kimsenin  demokratik bir iktidara itirazı olamaz. öyle varsayıp kendinize   bahaneler uydurmayın.  
bizim itirazımız seçimle gelip seçimle gitmemek için  
yapılan bizans oyunlarınadır........
YSK   dan tutunda    ABD ve AB nin  bütün gayretlerine rağmen vardığınız   son nokta burasıdır .
bu kadar  topluca bir destekle hala yüzde kırklar seviyesini aşamamış olmanız
sizin ayıbınızdır.
eyer bu sizin ayıbınız değilse dahada iyi ya! 
 demekkii cumhuriyetin çocukları artık emeklemeyi bırakıp yürümeye başlamıştır.
bişey daha!
demokrasiler  tren değil istasyondur.
bu istasyondan  ne iktidarlar  gelir ne ikdidarlar geçer........
bunu içine sindirdiğin gün bende seni içime  sindirir görüşüne katılmasamda saygı duyarım...
ayazoglum

- 

dünyanın yüzde kaçı müslüman. Bu yüzdekaçın ne kadarı sünni.
Had bakalım çoğunluğa uyun sayın bromixx

- 

Seçim yaklaştıkça partiler  imana geliyor ! 
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=824341 

Kadınlar öyle çok  düşünülür oldu ki hiç sormayın!  sığınma evleri  diye diye neredeyse tüm kadınları sığınma evine sürgün edecekler!

- 

Başbakan’a ‘kasten yaralama’ suçlaması

11 Mart 2009Arzu ÇETİK/AYDIN, (DHA)
http://www.hurriyet.com.tr/_np/9878/7529878.jpg
BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün Aydın’da AKP mitingi sonrası konvoyu geçerken ‘Allah cezanızı seçimde verecek’ diye seslendiği gerekçesiyle gözaltına alınıp 3.5 saat sonra ailesine teslim edilen 13 yaşındaki M.S.Ö.’nün “Başbakan ensemi” sıktı diyerek Erdoğan'a yönelik şok suçlaması, yargıya taşındı.
ÖĞRENCİDEN ERDOĞAN'A SUÇ DUYURUSU
SUÇ DUYURUSU DİLEKÇESİ
Başbakan Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunulan Avukat Barkan Kalınomuz'un hazırladığı şikayet dilekçesinde şu ifadelere yer verildi:
“...9 Mart 2009 tarihinde AKP’nin Aydın’daki mitinginden sonra halkı selamlamak için AKP seçim aracına binen AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 17.30- 18.00 civarında Kapalı Spor Salonu önünde arkadaşları ile buluşmak üzere gelen müvekkilim M.S.Ö.’nün önünden geçerken babasının iflas etmesinden dolayı suçladığı AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben ‘Allah cezanızı seçimde verecek’ diyerek tepkisini ortaya koymuştur.
Müvekkilimin asıl amacı AKP’nin yerel seçimleri kaybederek cezalandırılmalarını kastetmiştir.
Ancak; şüpheli bu sözü kendisine hakaret olarak algılamış, korumalarına talimat vererek, ‘Alın şunu otobüse getirin’ demiştir. Korumalar yaka paça müvekkilimi otobüse getirmiş, bu sözü neden söylediğini sormuş, müvekkilim de kendisini sevmediğini söylemiştir. Bu esnada şüphelinin sol eli müvekkilimin boynundadır. Bu sözü hazmedemeyen şüpheli daha 13 yaşındaki müvekkilimin yumuşak doku bölgesindeki ensesini tırnakları ile sıkarak itelemiş, ‘alın şunu’ diyerek otobüsten dışarı fırlattırmıştır.
Yaralanan müvekkilim; bir de bu yetmezmiş gibi mağdur iken Başbakan’a hakaretten 2009/3221 soruşturma nolu evrak ile şüpheli pozizyonuna düşmüştür. Müvekkilimin, hakaret kastı olmamasına rağmen şüpheli tarafından darp edilmiş, böylece TCK’nın 86. maddesindeki ‘kasten yaralama’ suçu oluşmuştur.
İşte bu nedenlerden dolayı İşbu şikayeti yapma gereği doğmuştur.
HUKUKİ NEDENLER: 5237 S.K. m. 86 ve ilgili mevzuat
KANITLAR: Doktor raporu, çekilmiş fotoğraflar, tanık beyanı, gazete haberleri, internet haberleri
SONUÇ VE İSTEM: Yukarıda açıklanan nedenlerle; kasten darp suçunu işlemiş AKP Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cezalandırılmasını saygıyla talep ederiz.”
TCK 86'ncı madde
TÜRK Ceza Kanunu'nda ‘Vücut Dokunulmazlığına Karşı Suçlar' bölümünde yer alan ‘Kasten yaralama' suçunu düzenleyen 86'ncı maddesi şöyle:
Madde 86. - (1) Kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Kasten yaralama suçunun;
a) Üstsoya, altsoya, eşe veya kardeşe karşı,
b) Beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı,
c) Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle,
d) Kamu görevlisinin sahip bulunduğu nüfuz kötüye kullanılmak suretiyle,
e) Silahla,
İşlenmesi halinde, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

Haberin tamamı: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11188335.asp?gid=229

- 

EKONOMİK KRİZ NEDEN ÇIKTI...........
abd nin savaş giderlerini dünyaya ödetme projesi......
diyorlar....
keşke o kadarla kalsa
B.O.P un gerçekleşmesi için  ırak ve afganistan işgalleri sadece birer araç.
asıl likidite bolluğu küreselleşme için yaratılmıştır.
bana kalırsa bu finans krizini ekonomik kriz tetiklemiştir. zira hiç hesapta olmayan ÇİN önemli ölçüde piyasaya ucuz mal sürmüştür..
batının üretim rekolteleri önemli ölçüde düşmüştür.
  önceleri  batı kalite bazında ÇİN'in bu üretim atağını karşıladı ancak giderek 
kalitede bir ivme yakalayan ÇİN rekabette bir adım öne çıkmaya başlamış:
kartellerin şaşkın bakışları arasında dünya piyasalarını sallamıştır.
kapitalizmde bu revizyon yapılmasa idi 
köhnemiş batı uygarlığı 
asyanın derinliklerine gömülüp gidecekti .............
şimdi  dünya ya yeni bir yüz yapılmakta.
kapitalizm itirazlara rağmen eskisi kadar ''devletten uzak'' duramayacak artık.
batıda usul usul gelişen bu ekonomik kriz giderek finans sektörü üzerinde baskı oluşturmuştur.
yatırımlar için alınan kredilerin geri dönüşün de sıkıntılar oluşmaya başlayınca
doların sirükilasyonu ister istemez kesintiye uğramıştır.
bu durum küresel sermayenin daha fazla dolar rezervine ihtiyaç duymasına neden olmuştur.
buna afganistan ve ırak işgallerindeki maliyette neden olmuş olabilir..... 
işte karşılıksız para bu esnada ortaya çıkmış on  dolarlık maliyete yüz dolarlık bankonotlar basılmıştır.
uzun süredir dünya bu saadet zincirinde ÇİN'in çökmesini beklemiş ancak beklenen olmamıştır .
zira ÇİN kapitalizmini sosyalizmin içine inşaa etmiştir.
dünyanın en tuhaf kapitalizmi ordadır.. (tabi ne kadar kapitalizm denirse)
batıda güçlü töres'lerin ''bol param var senin malın bana sökmez'' havasında geçen bir on yıl bu süreç..
işte oksijeni tükenen odada  güçlüymüş gibi görünmeye çalışmanın son kertesinde;
hiç hesapta olmayan morguç kredilerindeki geri dönüş aksamaları....
oksjenin bittiğinin göstergesi olmuştur.
küresel sermayenin haddinden fazla şişkin olduğu ortaya çıkmış; 
içininde bir hayli boş olduğu anlaşılmıştır.
temiz paralar sisteme girip yalancı paraları kovmadan bu durum düzelmeyecek.
bunun için küçüleceğiz.....
bu arada birileri çıkıp ÇİN'in yaptığı ''çorum'luluğada dur demesi gerekecektir.
gerçi  şimdilerde  ÇİN'e höt! demekde çok kolay değildir.....ayı ya kışt demeye benzer........
yani kısaca çaresiz büzüleceğiz......
bu büzülme krizin süresiyle ve derinliğiyle doğru orantılı olacak.
çünki kimse bu saadet zincirindeki halkaların  hangi derinlikten geldiğini henüz bilmiyor.
bunu zamanla yaşayarak öğreneceğiz.
ayazoglum

- 

ŞU İŞE BAK!
part-time sosyalizm !............
kapitalizmin ilacı oldu.........
duyun devletleştirme kapitalistlerin gündemine girdi ...
aman allahım.
bu ne terbiyesizlik ....
kar ederken  özeleştirme naraları.
kaybederken 
herkese ortaparmak.....
yuh!
en küçük hakkım varsa haram olsun!
ayazoglum

- 

Alıntı:

bromixx rumuzlu üyeden alıntı

Ya  Vallahi  sıkıldım artık , bu  kadar  mı  anlamıyorsunuz  bu  işleri , ben  milletim , millet benim  kardeşim , benim  kararlarım  bu  yönde  olduğu  için  hükümet  bu. Buna  saygı  gösterin  ve  beyninizin  yıkanmasına  izin  vermeyin. Sayın  Başbakan  kim e çıkıp  ta;  camiye  gidin  demiş , kime  vaaz  vermiş , kime  müslümanlığı  şart  koşmuş , kardeşim adamın dini  kendine , bu  kadar basit. Ha eğer  kıskanan  da varsa. Çatlasın  çok ta  umurumuzdaydı. Halkın  iradesi  ne  kadar  güçlü  biliyor musunuz ? Bilmiyorsanız  sandıkta öğrenirsiniz. Tarih  nedir onu biliyor musunuz ? Onu da  bilmiyorsanız  söyleyeyim , tekerrürlerden  ibarettir. Size  iyi  günler :-)))

EMİNİM Kİ; TANRI DA BU CEHALETTEN SIKILMIŞTIR....

- 

OFSAYT GOLLERE SON VERELİM.
seçimlerde hile yapılmaması için bi teklifim var
 bilgisayara bağlı  bir parmak izi  belirleyen cihaz  ve bu cihaz üstünden  bir yazılım.
 parmağını  cihaza gösteriyorsun.
 önceden tesbit edilmiş parmak izi kimliğinizi bilgisayara veriyor.

okadar basit ve ucuzki.
tek eksik  kamuoyu oluşturup  YSK  ya baskı yapmak.........
 bu seçimler için değil tabi ama  gelecek   genel seçimler de  olmalı .
ve bu kargaşa bitmeli.
ayazoglum