Bir deli bir deliye gel beraber bir berber tükanında yağmur duasına çıkalım, sonra yağmur yağarken bir kovanın içine girelim, kovanın içine giren yağmur sularını 1000. iletiyi yazanın başından aşağı dökelim demiş.
Printable View
Bir deli bir deliye gel beraber bir berber tükanında yağmur duasına çıkalım, sonra yağmur yağarken bir kovanın içine girelim, kovanın içine giren yağmur sularını 1000. iletiyi yazanın başından aşağı dökelim demiş.
Bugün bize yine yağmadı. Hatta bu hafta da yağmazmış.
Kokusunu özledim.
VELHASIL BU ADLİ YILDA "EDELET DE YAMIR GİBİ YAĞİY" OLACAK. (Bilenler bilmeyenlere anlatsın bu deyimi)
SAYIN BAYINDIR, ben bilmiyorum:)
ünlü düşünür ve bilim adamı namık kemal şöle demiş:"yagdı yagmur, çaktı şimşek, sende mi şair oldun be e....:))
harmanyaca: hoca nere gittin yamur suyunamı düştün korkma gel ne olursan ol gel bizimkiler deli ama yamyam deyil! yemezler seni yoksa oralarda Üşütürsün bide senle uraşmayalım?
Deniz02 :Deli deli tepeli kulakları küpeli demiş.
Sayın Sezen;
Bknz: Bizim_Ev'in yanıtına!
"Namık Kemal" ne demiş?
Ona bir şey demiyorsunuz da.... :p
Neden deniz02'nin günahını alıyorsunuz hep, :? yazık günah değil mi? koğuşumuzdaki dirlik düzeni bozmak da neyin nesi?
Karabulutlara , şimşeklere şikayet edeyimde görün o zaman?!
AVUKAT TUTTUM :o
Allah tuttuğumu altın etsin :o Amin...
Sevgili deniz02, sakın Dilek tutma emi?.. :o
[QUOTE=deniz02;131125]Sayın Sezen;
Bknz: Bizim_Ev'in yanıtına!
"Namık Kemal" ne demiş?
Ona bir şey demiyorsunuz da.... :p
ne var benım yanıtımda denız hanım.hem namık kemal demiş.ben sadece buraya yazdım:)ispiyoncu deniz:)