Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber
bakın arkadaşlar yalvar yakar oldum bölünmeyelim diye başarılı olamadım insanlara gaz vermek gerekiyormuş ne güzel beni günlerce tek başına bırakmıştınız o sitede olan 180 kişiden 32 tanesi izmirde neden izmir toplantısına katılmadıki resimler piknik te gibi poz vermişlerumarım ankara katılım fazla olur benim kaydettigim gurubun ankaradan haberi yok çünki topluma açık bir sitede engellenmiş durumdayım bu yüzden mağdurlarda bölünmüş durumda hadi toplayın 180 kişiyide ankaraya gelsinler zaman toplanma zamanı birlik olma zamanı bu şekilde bir yere varılmaz ben herkese söyledim 2 gazete ile konuştum tam sayfa gazete ilanı verecegiz herkes hem fikir olmalı alkışlıyorum bu yolda çalışan herkesi başarınız bol yolunuz açık olsun
Alıntı:
bulenthoca rumuzlu üyeden alıntı
Yarin ilk isim verilen numaraya fax cekmek olacak. Lutfen herkes fax ceksin. Vaktimiz azaliyo.
Neden geç kaldınız ki ben bugün 150 kişiye mail attım bir çok kişininde bilgilerini alıp onların adınada çektim. İsteyene dilekçe örnegi de gönderebilirim 2 ci bir fax numarasını da verebilirim.
A B C D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z
. , ? ! :
Herkes yerine marş marş dediğinizde onlar gidip cümle başlarında ve sonlarındaki yerini alacaktır.
Sayın bakanımız Hayati YAZICIOĞLUNUN fax numarası kac dogru olan numarayı yazın bıle varsa lutfen hemen...tesekurler yada hangı numaraya fax cekecegiz
Alıntı:
bulenthoca rumuzlu üyeden alıntı
Yarin ilk isim verilen numaraya fax cekmek olacak. Lutfen herkes fax ceksin. Vaktimiz azaliyo.
fax yanlış arkadaşlar.Askeri Yargıtay Başkanlığı diyor fax çekmeyi durdurun birisi dinamitliyor sanırım hareketimiz.
Dikkat dikkat! Arkadaşlar faxno yanlış sakın fax çekmeyin derim ben.Fax no askeri yargıtay başkanlığı diyor herkese duyurun sanırım birisi çok kötü kandırmış bizi, bilmiyorum ama fax no veren kişi de araştırılıyor.bizim guruba yazmış.
arkadaşlar ben o fax numarasını bimer den aldım konuşmalar da kaydediliyor bir yanlışlık var ise bu numarayı veren kişinindir bu sorun unutmayınki bu fax ı bende kendim içinde çektim
hem bu telaş niye anlamış degilimfax yargıtay a da gitse bakanlığada gitse ses getirecektir.
ayrıca tüm dilekçelerde herkesin telefon numarası var hiç birinizi yanlış yere fax çekiyorsunuz diye arayan oldu mu
lütfen dinlemeyen ve göndermeyen göndermesin benim gönderin dedigim hiç kimseden farklı bir tepki almadım.Bu verilen numara bana sağlam yerden verildi yanlış olsa bile bu bizim kabahatimiz degil.Her neresi olursa olsun ses getirecek eminim mağdurlar yanlış fax yağmuruna tuttular diyecek bu bile bizim işimize yarayacak
Bülent Hoca bakanın fax çekileceğinden haberi yok anlayacağınız.haberi olmayan kişiye durmadan fax çekmenin mantığı var mı bilmiyorum.Burada japonyenizedelerin yüzde doksanı memur ve işleri var böyle bir durumdan dolayı kimsenin başı yanmak zorunda değil.Gurupta da sultan aydın nikiyle biri girip vermiş haberi.Yalan yönlendirme olduğunu bir arakadaşımız açıklayınca o kişi kaçtı yok oldu zaten.daha dikkatli olmak ve birlikte harekt etmek gerekli bence, saygılar...