İzmirde pazar günü yeniden toplantı yapacağız. Herkes bu konuya odaklansın.İzmir ve çevresinden gelebilen gelsin. Başka türlü bu sorunun altından kalkamayız. Tartışarak en doğru yolu bulmaya çalışalım.
Printable View
İzmirde pazar günü yeniden toplantı yapacağız. Herkes bu konuya odaklansın.İzmir ve çevresinden gelebilen gelsin. Başka türlü bu sorunun altından kalkamayız. Tartışarak en doğru yolu bulmaya çalışalım.
Erdoğan Bey'e teşekkür ederiz.Umarım 1 gün kilitli kalmak bazılarına ders olmuştur.....
Arkadaşım birlik olunması gerekirken insanlar birbirini boğazlıyor.Bu durumu anlamış değilim.Neyse biz burdan bilgi paylaşımına devam edelim.Malum facebookta farklı gruplar oluşmuş.Hepside sağolsun birşeyler yapmaya çalışıyorlar.Yazılana göre bir arkadaşımız bugün Başbakanla görüşmeye çalışacakmış Ankara'da.Diğer yazdığın pazartesi için meclis görüşmesi yapılcağını söylediler ama dün ne oldu bende bilmiyom...
Değerli arkadaşlar
2 Şubat Pazartesi günü CHP'nin biz dövizzedeler için hazırladığı MHP ve AK PARTİli vekiilerin de destekleyeceği borç batağından kurtuluşu konu alan kanun teklifi öğle saatlerinde kamuoyu ile paylaşılacak denmiş sonuç hakkında bilgisi olan varmı yoksa balon habermiydi? Bir haberi olan varmı arkadaşlar?
Güler Tüzün Ergen yazdı26 dakika önce
Mehmet bey ile görüştüm ve yarın CHP nin basın toplantısı düzenleyerek JPYzedelerin durumunu mecliste açıklayacağını bildirdi.Tüm Basın yayın orada olacakmış.Ankaradaki arkadaşlarda katılabilirse bu basın toplantısına çok iyi olur.
Ayrıca Veysel Beyde yarın Ankarada olacak bizleri temsilen.
eğitim 2008 1 şubatta ben 14:15 gibi meydan da oldum fakat kimseyi tanımadığımdan sizlere ulaşamadım bu pazar da aynı yerde mi olacak eğer yer ve saat bildirirken bir kişi de telefon numarası yazsın orda herkese sormak durumunda kalıyorum ve toplantıyı kaçırıyorum.
Ben İzmir 1nci tüketici mahkemesine başvurdum benim gibi iki arkadaşımda başvurdu mart ın 5 inde duruşmaya çıkacağım avukat aradım hepsi çok yüksek meblağlarda para istediler bazıları ise olmadığı halde 900 ytl harç parası istedi tüketici mahkemelerinde harç yok bilginize sadece 9 ytl posta pulu ve 60 kuruş dosta parası ile dilekçe ve ödeme planları dekontlarla başvuru yapılıyor sonraki aşamalar ne dir bilmiyorum ayrıca avukatsız bu mahkemeyi nasıl kazanacağım o da meçhul ayrıca bana ittihadi tedbir kararı uygulanmadı yani hakim bu talebi, reddetti.
son 2 ay kredimi ödeyemedim 3 ay onlar icra takibine başlayacak avukatlara dava bitince anlaşalım diyorum yok çünkü o da makbul olmuyor Allah sonumuzu hayır etsin.
rıcadır
--------------------------------------------------------------------------------
Selam Erdoğan bey
sitedeki dövvizzede konulu sayfa tamamen kapatılmış bu beni ve buraya üye yüzlerce mağduru yürekten yaraladı.
Lütfen denetleme yaparak buna sebep olan [bende dahil]bireylerin siteye girmesini engelleyerek tek buluşma yerimiz olan hukuki net kurallarını ihlal eden şahısları engelleyerek ve sitedeki bölümümüzü bizlere geri bağışlayarak en büyük iyiligi yapmış olacaksınız. Lütfen bunu bizlerden esirgemeyin tek umudumuz ve şansımız bu.
Teşekkürler
Saygılar
Herkese merhaba
arkadaşlar Erdoğan bey e sitemizin kapandığı gece mu mesaj ı gönderdim mağduriyetimize duyarsız kalmadı ve siteyi açtı. Kendisine tüm mağdurlar ve şahsım adına binlerce teşekkür ediyorum.
Herkesten tek rıcam kurallara uyalım uymayanları uyaralım lütfen.
Sn.selma abla;
arada yapmış olduğum hatırlatma uyarılara rağmen kişisel tartışmaların artarak konudan uzaklaşılması,mesaj yazarken yazım kurallarına özen gösterilmemesi nedeniyle konunun tam anlamıyla karmaşaya dönen konuyu kilitlerken zaten 1 günlük kilitleme sonrasında açma düşüncesiyle kilitlemiştim.
Konunun açılması yönünde pek çok üyeden mesaj geldi.
(Yukarıda yazdığınız şekilde yazım kurallarına özen göstermeden yazılacak iletilerin tamamı silinmeye aday iletiler olduğundan, aşağıdaki linki kullanarak iletinizi tekrar düzenleyip, cümlelere büyük harfle başlanmış,noktalama işaretlerine uyulmuş hale getirebilirsiniz.
https://www.hukuki.net/forum/editpost...tpost&p=253299