Yeni sonuçlanan başvuru var mu acaba Benim 1 ayı geçkin onaya sunulacak listeye eklenmiş durum değişmedi
Printable View
Yeni sonuçlanan başvuru var mu acaba Benim 1 ayı geçkin onaya sunulacak listeye eklenmiş durum değişmedi
Vatandaşlık başvurunuza ilişkin arşiv araştırması yapılmak üzere ilgili kurum(lar)a gönderilmiş olup araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir.
Şimdi bugün bu mesaj bana geldi. Yani en az 6 ay sürecekmi bu işlem?
Merhabalar,
Eşim için evlilik yoluyla vatandaşlığa başvurduk ve son aşamaya geldik. Vatandaşlık duyuru belgemizi ekteki bağlantıya tıklayarak alabileceğimiz yazıyordu ama link bir türlü açılmıyor. il nüfus müdürlüğüne mi yoksa ilçe nüfus müdürlüğüne mi gidip yapmamız gerekiyor? duyuru belgesini almadan direkt olarak ilçe nüfus müdürlüğüne gidebilir miyiz?
Merhaba arkadaşlar
benim ekranda yaklaşık 3 aydır:
Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir.
gözüküyor. şimdi benim sonuçlanmaya kader tahmini ne kader sürem var?
Merhaba Arkadaşlar
2025 yeni sonuçlanan varmı?
Kasım 2023 Başvuru yaptım. Şimdi değerlendirme devam etmektedir gösteriyor. Yaklaşịk 6 ay. Bu normalmı?
Arkadaşlar merhaba,
27 Mayis de kontrol ettiğimde:
"Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilmiştir."
aşamasına geçmiş durumda. Ayni aşamada bekleyen arkadaşlar var mı?
Mart 2024 General olarak vatandaşlık başvuru yaptım.
- - - Güncellendi - - -
Merhaba Naser
Sizin başvuru hangi aşamada? Umarim yakinda güzel haber alırsınız.
- - - Güncellendi - - -
Merhaba oncelikle tebrik ediyorum , ben de ocak 2024 te genel yoldan basvurdum , ekim 2024te arsive girdim ve aralik 2024ten beri degerlendirme devam etmekdir, siz arsivete ne kadar beklediniz acaba?
- - - Güncellendi - - -
Merhaba arkadaslar
ben ocak 2024te genel yoldan basvurdum ,
surecim bu sekilde ,
09/01/2024 Başvuru yapıldı
24/01/2024 polise çağırıldım
24/04/2024 Komisyon (mülakat)
02/05/2024 Müdürlüğümüze gönderilmiş, ancak henüz Genel Müdürlüğümüze ulaşmamıştır.
28/05/2024 Vatandaşlık başvurunuza ait belgeler Genel Müdürlüğümüze ulaşmış olup başvuru belgeleriniz incelenmektedir.
03/09/2024 Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz arşiv araştırmasına gönderilecek listeye dahil edilmiştir.
08/10/2024 Vatandaşlık başvurunuza ilişkin arşiv araştırması yapılmak üzere ilgili kurum(lar)a gönderilmiş olup araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir.
06/12/2024 Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir.
hala degerlendirmede benim gibi olan var mi?
Merhaba Moneseid
Ben de ekim 2024te arşive girdim. 7 Kasım onlayn kontrol ettiğimde "Araştırma ve Değerlendirme ssüreci devam etmektedir" değişti, ama tam olarak Kasımın hangi gün başladı bilmiyorum. Anladığım kadarıyla bizim süreçleri aynı gibidir, aynı listede olacağız gibi görünüyor
YOK AYNI BU DURUMDA
Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir.
HENUZ DEĞİŞMEDİ
- - - Güncellendi - - -
BENDE AYNI BU DURUMDAYIM. EYLUL 2024DEN BERİ
Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir. YAZIYOR
- - - Güncellendi - - -
HENUZ DEĞİŞMEDİ
Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir. YAZIYOR
30 KASIM 2023'TE BAŞVURU YAPTIM