Cevap: N'olacak Bu CHP'nin Hali?
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Ama diğerleri rövanştır. ve bu rövanş bitmez. Akp gider gizli tanık vs lerle onuda yargılarsınız. bu böyle sürer gider.
Askeri darbeler dönemi kapanmıştır. Sivil darbeler dönemi başlamıştır. Çünkü saadet gemisine bindirilmiştir.
Hukukçu olarak bu izahı kabul etmiyorum koca bir davayı itibarsızlaştırmak için söylenen sözleri burada paylaşmayalım bu davaların yazılı, imzalı belgeleri, delilleri, tanıkları vs yargı önünde yargılananlar öyle Yunanı denize dökmüş insanlar da değil her kurumda iyisi kötüsü olur ayıklamak (mümkün mertebe) yargının işidir. AKP giderse yerine gelen mücadele ettiği güçler olursa elbette dediğiniz gibi olur. Darbeler dönemi kapanmıştır bitmiştir gibi yargıların çok bir geçerliği yoktur darbeciyle darbe zemini ve özlemcileri ile mücadele etmediğiniz müddetçe ummadığınız anda darbe olur askeri darbe de olur sivil de. Sürekli teyakkuzda olmak uyanık olmak ve birlik olmak lazım güçlü olmak lazım global güçler büyümenizi güçlenmenizi istemez içerde iş birlikçileri ile elinizin avucunuzun içinden kaydırıverirler demokrasinizi.
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
80 darbecilerine Eyvallah yargılansınlar.
Ama diğerleri rövanştır. ve bu rövanş bitmez. Akp gider gizli tanık vs lerle onuda yargılarsınız. bu böyle sürer gider.
Gezi olayları kontrolsüz değildi kontrol eden halktı.
Darbe olacaktı çığırtkanlık yapmanın alemi yok.
Türkiyede 80 den sonra Askeri darbeler dönemi kapanmıştır. Sivil darbeler dönemi başlamıştır. Çünkü saadet gemisine bindirilmiştir.
Halk gemisi olmasın :)
Halk partisinin orucu buyrun bakalım izleyelim :)
http://www.youtube.com/watch?v=X6dJRk6PZVs
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Ne var bunda?
Ezan ile arasındaki bir kaç saniyelik farka dikkat çekmek istiyorsunuz herhalde.
öyleyse bu bir kara propagandadır. ve ayıptır.
Oruç bozma saatleri bellidir. Ezan sonra okunuyor olabilir yada mikrafona gelmeyen uzak, bir başka caminin ezanı okunuyor olabilir.
Hoş oruca başlama ve bozma saatleri tartışmalı konudur ya, oda ayrı bir konudur.
Din üzerinden siyaset yapmanızıda kınıyorum ayrıca.
Asıl ben sizi kınıyorum dikkat ederseniz su içiyorlar ve ardından ezan okunuyor sonra yemeğe başlıyorlar İranlı imam Ayetullah Esedullah Beyat Zencani'nin, susuzluğu giderecek kadar su içmenin orucu bozmayacağı yönündeki fetvasına uymuşla ne var bunda? :DD
http://www.haberler.com/su-icmek-oru...831314-haberi/
Alıntı:
Asıl ben sizi kınıyorum dikkat ederseniz su içiyorlar ve ardından ezan okunuyor sonra yemeğe başlıyorlar İranlı imam Ayetullah Esedullah Beyat Zencani'nin, susuzluğu giderecek kadar su içmenin orucu bozmayacağı yönündeki fetvasına uymuşla ne var bunda? :DD
http://www.haberler.com/su-icmek-oru...831314-haberi/
Ben Avukat diye Engin Oğuza derim.
Video su içmeden önce kesiklik var onu unutmuşum.
sn ceceli341 hayata gülümseyerek bakın :)
Başbakandan size gelsin Black or White...
http://www.youtube.com/watch?v=L2NmG...ature=youtu.be
Alıntı:
Hocam bu videoda garipsenecek,tebessüm edilecek bir durum yok.Adam oruç tutmuyormuş zaten :)
Ben tebessüm olsun diye ekledim, oruç tutan da namaz kılan da kendi için yapar bu tür yargılarla birbirini yargılamayı çok geride bıraktı bu ülke kılıçdaroğlu alevi, komşularımdan biliyorum onlar ramazanda değil muharrem ayında oruç tutuyorlar galiba herkesin inancı kendine.
Alıntı:
Ben tebessüm olsun diye ekledim, oruç tutan da namaz kılan da kendi için yapar bu tür yargılarla birbirini yargılamayı çok geride bıraktı bu ülke kılıçdaroğlu alevi, komşularımdan biliyorum onlar ramazanda değil muharrem ayında oruç tutuyorlar galiba herkesin inancı kendine.
Hem birilerinin servis ettiği, montaj olduğu gözle görünen video yayınlayacaksın, sonrada beni ilgilnedirmez diyeceksin. Peh peh peh