Cevap: İnternet Üzerinden Kumar
acaba kartla 2 ay önce şifresiz yapılan işlemlere itiraz etsem geri alabilirmiyim parayı fakat 2 hesap kesimi oldu tam.hiç böyle alan oldumu en son 1 aykine itiraz ettim aldım ben.
Alıntı:
ahmet2677 rumuzlu üyeden alıntı
acaba kartla 2 ay önce şifresiz yapılan işlemlere itiraz etsem geri alabilirmiyim parayı fakat 2 hesap kesimi oldu tam.hiç böyle alan oldumu en son 1 aykine itiraz ettim aldım ben.
Artık şöyle sorular sormayın lütfen önce bi forumu okuyun baştan sona kolaya kaçmayın bu tarz sorulara milyonlarca cevap verildi, son 3 aya itiraz et alabilirsin sorun olmaz gönder dilekçeni. Saygılarımla.
Cuma günü yolladım dilekçelerin bankaların hiçbirisi dönüş yapmadı henüz. Dilekçemde ürün yada hizmet alamadığımı işlemleri kendim yaptığımı belirttim. Merakla bekliyorum gelişmelerden haberdar edicem.
Alıntı:
leventsahin rumuzlu üyeden alıntı
Cuma günü yolladım dilekçelerin bankaların hiçbirisi dönüş yapmadı henüz. Dilekçemde ürün yada hizmet alamadığımı işlemleri kendim yaptığımı belirttim. Merakla bekliyorum gelişmelerden haberdar edicem.
3d secureli işlemlermiydi?
Alıntı:
asevindik rumuzlu üyeden alıntı
3d secureli işlemlermiydi?
D olanlarda vardı olmayanlarda
Alıntı:
ben yapmadım deseydin daha hızlı dönüş olurdu ve daha etkili olurdu bence...
Bankanın görevlisin bana söylediği siz yaptıysanız şikayet hakkınız yok. Şifre girmedim dedim. Ama kişisel bilgilerinizi siz girdiniz sonuçta dedi.
bilginiz dışında olduysa hemen işleme alınır şeklindeydi.
bende ben yapmadım diyerek faksladım 3 günde geçici iade kartıma yansıdı...
Alıntı:
D olanlarda vardı olmayanlarda
İyi hayırlısı olsun bankadan aradılarmı ne işlemlerdi diye?
Alıntı:
senol123 rumuzlu üyeden alıntı
ben yapmadım deseydin daha hızlı dönüş olurdu ve daha etkili olurdu bence...
Bankanın görevlisin bana söylediği siz yaptıysanız şikayet hakkınız yok. Şifre girmedim dedim. Ama kişisel bilgilerinizi siz girdiniz sonuçta dedi.
bilginiz dışında olduysa hemen işleme alınır şeklindeydi.
bende ben yapmadım diyerek faksladım 3 günde geçici iade kartıma yansıdı...
Sayın şenol bilmeden konuşuyosun 3D secureli işlemlerde ben yapmadım deme hakkın yok öyle yazarsan direk reddediliyor işleme bile alınmıyor fakat ben yaptım ama mal veya hizmet alamadım araştırılmasını istiyorum diyince karşı taraftan belge isteniyor sunamayınca o şekilde alıyorsun. Saygılarımla
Sağol dostum aramadılkar bekliyoruz bakalım.
Alıntı:
Sağol dostum aramadılkar bekliyoruz bakalım.
Aradıklarında aynı şekilde söyle param bloke edildi kullanamadım alırsın. Saygılarımla