-
Cevap: AKP ne yaptı
O satış yapılacaklar yabancı değil bilader. Onlar Arap... Ha sahi ya İsrail'e soralım bari, GAP tarafında alamadıkları arazi varsa onları da bir alıversinler. Arap şeyhleri Türk kadınlarını çok beğeniyormuş. Zaten bizimkiler şimdiden hazırlıklarını tamamlamışlar. Markalı örtüyü çek kafaya, üstüne de markalı gözlüğün aksesuar diye tak. Yeni modanın nedeni arap şeyhleri. Satın bakalım. Birileri de sizi pazara çıkarınca sakın kurtarın bizi demeyin.
-
-
Alıntı:
av.engin oğuz rumuzlu üyeden alıntı
NE DİYEMMM : Çene suyu Çorba
-
Alıntı:
yas2010 rumuzlu üyeden alıntı
Başbakanlık örtülü ödenek harcamaları 400 milyon liraya dayandı. 2003 yılında toplam 103 milyon lira olan örtülü ödenek harcaması bu yılın ilk 11 ayında, 383 milyon liraya yükseldi.
http://www.gazeteport.com.tr/SIYASET/NEWS/GP_818053
Yorum: Adı üstünde "örtülü"....Vah yurdum insanı paracıkları vah:)... Nerelere gidiyor paracıklar:)..... Bilinmeyene!
Nerelere harcandığı yanıtsız kaldı
Sorulara cevap yok
CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin, Başbakanlık Özel Kalem Müdürlüğü’nün bu paraları nerelerde kullandığının detaylı olarak açıklanmasını istedi. Ersin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanıtlaması istemiyle hazırladığı önergesinde, “Harcamalar hangi nedenle ve hangi faaliyetler için yapıldı? Harcama kalemlerinin ayrı ayrı tutarı nedir?” sorusunu yöneltti.
Bütçe uygulama sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde en dikkat çekici nokta ise Özel Kalem Müdürlüğü bütçesinde kendini gösterdi. Özel Kalem Müdürlüğü’ne 2010 yılı için 19 milyon 542 bin 500 TL’si müdürlük harcamaları, 230 bin TL’si ise örtülü ödenek harcamaları için olmak üzere toplam 19 milyon 772 bin 500 TL bütçe ayrıldı.
Ancak, yıl sonunda ortaya dudak uçuklatacak cinsten bir tablo çıktı. 1 yılda örtülü ödenekten tam 390 milyon 441 bin 624 TL harcandı. Yani 2010 yılı örtülü ödeneği için öngörülen bütçenin 1698 kat fazlası kullanıldı. Özel Kalem Müdürlüğü ise kendisine verilen bütçeden 8 milyon 282 bin 390 TL fazlasını harcadı.
Başbakan’ın holding gibi sekreteryası var!
Mustafa Mutlu
mmutlu@gazetevatan.com
Bizi baş örtüsüyle oyalıyorlar... İmam hatiplerle oyalıyorlar... Özgürlükle, demokrasiyle oyalıyorlar...
Yani, “Cambaza bak” diyorlar... Biz de ağzımızı açıp şaşkın bakışlarla cambaz ararken gökyüzünde, onlar yoksul vatandaşın boğazını sıkarak aldıkları paraları kafalarına göre “bir yerlere” harcıyorlar!
VATAN’ın bugünkü haberi müthiş...
CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin, Başbakan’ın yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi vermiş Meclis Başkanlığı’na... Diyor ki:
“Başbakanlık Özel Kalem Müdürlüğü 2007 yılında 24.5 milyon YTL harcaması gerekirken, tam 290.7 milyon YTL harcamış görünüyor... Bu birimin harcama yapabileceği yerler belli... İyi de bu kadar para nereye gitti?”
Böyle sorular sormayacaksınız bizimkilere...
Asla cevaplamazlar... Geçiştirirler...
Başbakanlık Müsteşarı da öyle yapmış:
“Kesin hesaplar çıksın, söyleriz...”
Yani, ölme eşeğim ölme!
“Özel Kalem Müdürlüğü” afili isim... Yapılan iş alt tarafı Başbakan’ın sekreterliği!
Ama holding bütçesi gibi bütçeye sahip bir sekreterlik bu!
2005 yılında 37 milyon YTL ile döndürdüğü işler için, 2006’da 250 milyon YTL harcamış...
2007’de ise bu rakam tam 290.7 milyon YTL’ye yükselmiş!
O parayla hediye alamaz, seçim faaliyetleri yapamazsınız...
Alt tarafı misafirlerinize çay, bilemediniz yemek ısmarlarsınız!
İyi de kim, ne yaptı ki bunca para uçup gitti?
Müsteşar Bey ser verip sır vermiyor... Sadece, “Bekleyin” diyor...
Bekle ey vatandaş...
Merak etme, düşünme, sorma, deşme, kurcalama; sadece bekle...
Türbanla, imam hatiple, cemaatlerle, tarikatlarla oyalan bekle...
Bölün bekle, sürün bekle, kavga et bekle...
Münafıklık etme ve asla, “Nereye gitti bu paralar” deme!
Yılda 290.7 milyon YTL, günde 800 bin YTL eder; “800 bin YTL’yi her Allah’ın günü nereye harcadınız be kardeşim? Uzaya sefer mi düzenlediniz?” deme, bekle!
Canları isterse söylerler bir gün...
Padişahlar, krallar, sultanlar ya bu beyler...
Söylemezlerse de canları sağolsun!
Bizden başka merak eden mi var sanki?
540 MİLYON YTL!
Başbakanlık Özel Kalem Müdürlüğü, 2006 ve 2007 yıllarında toplam 540 milyon YTL harcamış... Alt tarafı Başbakan’ın misafirlerini ağırlayacak; kitap, kırtasiye alacak...
Peki bu parayla neler yapılabilir?
Merak ettiyseniz okuyun:
- Her biri 1,5 milyon YTL’den, 16 derslikli 360 ilköğretim okulu...
- 2 milyon YTL’den 16 derslikli ve laboratuvarlı 270 lise...
- Kilometresi 15 milyon dolardan 36 kilometrelik metro...
- Kilometresi 1,9 milyon YTL’den 284 kilometre duble karayolu...
- Her biri 1,5 milyon dolardan 360 deniz otobüsü...
- Her biri 55 milyon dolardan 10 lüks feribot...
Başbakanlık 290 milyon YTL'yi nereye harcadı?
2005'te 35 milyon YTL harcayan Başbakanlık 2006'da 249.5 milyon, 2007'de ise 290.7 milyon YTL harcadı. CHP harcamaaların nereye yapıldığını sordu, hükümet yanıt vermedi. Başbakan Erdoğan sorulara çok sinirlendi
http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=78
-
Ancak, yıl sonunda ortaya dudak uçuklatacak cinsten bir tablo çıktı. 1 yılda örtülü ödenekten tam 390 milyon 441 bin 624 TL harcandı. Yani 2010 yılı örtülü ödeneği için öngörülen bütçenin 1698 kat fazlası kullanıldı. Özel Kalem Müdürlüğü ise kendisine verilen bütçeden 8 milyon 282 bin 390 TL fazlasını harcadı.
Bakıyorum,bakıyorum 1698 kat yazıyor,yazar mı abartmış,mezun olalı 15 küsür sene oldu matematiğimiz mi zayıfladı.
Kamunun bir kuruş parasını dahi bilinçsiz,haksız harcayana ne diyeyim lanet okumak iyi değildir ama neyse...
-
Toplam 1 dosya bulunuyor
Cevap: Ahanda bunu yaptı 1
Dosya 1252
AKP YANDAŞ MEDYASINA VE AKPLİLERE MESAJ VERDİ.... Şimdi düşünün bakalım Obama efendi bu sopayı ne yapmanızı istiyor ?
-
Herkesin elindeki kendine :)
-
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Herkesin elindeki kendine :)
:DD:DD..İtiraf ediyorum bu yazıyı okuduğumda elimde sadece mahose vardı.Vallahi de billahide mahose vardı.Hemde küçük mini olanlarından,:DD..Hey allahım yaaa.İyi ki mohose küçük tercih etmişim.
-
[QUOTE=feyyar;456691]:DD:DD..kolaydır ama manzara tepeden SEYREDİLİR....
Zaten bizede bu yakışır,
-
[QUOTE=ayazoglum;456894]
Alıntı:
feyyar rumuzlu üyeden alıntı
:DD:DD..kolaydır ama manzara tepeden SEYREDİLİR....
Zaten bizede bu yakışır,
Başarmak zordur, kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma; Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden SEYREDİLİR....
-
Ne istersiniz şu ABD den anlamıyorum,adamların bize birşey dediği varmı.
Ha pardon ya,AKP yi Türkiyede iktidar yapan ABD değil mi,bazılarının saçma düşüncelerine göre.Yüzde doksan illerde,ilçelerde,kasabalarda,köylerde,mahallleler de,nasılda halkın içine karışıp AKP yi iktidar yaptılar bir bilseniz...Bilmem ABD bu kesime söz geçirebilir mi?
Yani yok sizin dediğiniz bu kesime.
Ama bizim dediğimiz o kesime,zamanında sakın başbakan astırmış olmasın ABD..Bilmem,bilemem.
ABD ile iş birliği yapan zihniyet kendilerinden biliyorlar heralde.Çünkü çok süpheciler....
Bu beyzbol sopasından size ekmek yok.Ama isterseniz telefondan kimlere neler talimat veriliyor unu merak edip tahminde bulanalım isterseniz....Ben buradan yarım ekmek yerim:)
-
Haber Türk yazarı Serdar Turgut'un nefis yorumu, satır satır şuraya yazıp altını çizip koyultmak vardı bazılarının anlayabilmesi için sonra yazının başlığına gözüm tekrar takıldı ve ümidim kırıldı :)
http://www.haberturk.com/yazarlar/se...-beyni-olsaydi
-
Feyyar efendi sen Suriyedeki golan tepelerindenmi Hakkarideki dağlardanmı yoksa AKP merkez binasının tepesindenmi bakıyorsun ülkeye anlamıyorum. Siz hiç gazete okumazmısınız medya takip etmezmisiniz( gerçi çoğu yandaş ama)
siz hangi muz cumhuriyetinde yaşıyorsunuz. Bizim tepemizin tası atmış ,sen tepemize çıkarıyorsun soysuzları
-
Alıntı:
''Beyin'' atı olsa yularına tutacak bir adam lazım ,
''Beyin'' bir çift öküzü olsa boyunduruk demirini takacak bir ırgat lazım,
Laik olmak için özgür beyin senin kafatasının içinde olması lazım .
Kiralık beyinlerin günübirlik şamatalarına gülüp geçilir sadece.
Gün ola harman ola !
ayazoglum
-
Doğru sayın Ayazoglum,gün ola harman ola.Gün gelir Akp gider x parti gelir.Buradan yine iyi yaptığına iyi kötü yaptığına da kötü deriz.Oy kullanma,tercih yapmaktan başka bizim yapacağımız bir şey var mı?Sanki var da yapmıyormuşuz der gibisiniz.Söyleyin ne ise o şey.
Sonrada diyorsunuz ki,ee yanlış partiye oy verdiniz.E ne yapalım benim kafama o yatıyor.
Mesela 2002 den bu tarafa sizin hayatınızda ne değişti söylermisiniz,ne korkunuz vardı da başınıza geldi.Ülke için şahsınız için.Önemli bir değişiklik var mı?
E elbette siyasi parti boşa denmiyor.Bir görüşü var ve birşeyleri düzeltmek istiyor.Düzeltmek istediği şey tüm seçmenlerce ortak olmayabilir.Şimdiye kadar olmamıştır da zaten.
Biz o günleri gördük,gün oldu harman oldu.İşallah sizede nasip olur.Sizin içinde gün olsun harman olsun.
Ya da keser döner sap döner,gün gelir hesap döner..
-
"BUNLARI SEÇIP İKTİDARA GETİREN % 50 ' nin YÜZÜNE TOKAT GİBİ BİR YANIT. ESERİNİZLE NE KADAR ÖVÜNSENİZ AZDIR.
CELİK BEY EFENDİ ! ONLAR SİZİN İCİN BİRKAC MEHMET, RTE İCİNDE BİRKAÇ K E L L E. YAZIKLAR OLSUN".alıntı
http://haber.gazetevatan.com/birkac-...73326/9/Manset
-
Hayatım; üst kat komşunun yaşadığı lüks hayatla eve giren erkek sayısı arasındaki utanç duvarları arasına sıkıştırılmış gibi olduğunu düşünüyorum ,
rezilliğe katlan bey gibi yaşa!
İşte farkımız burda,
''param olsun nasıl olursa olsunmu?''
''param olsun içinde alınterim olsunmu?''
Bu sorunun cevabı yok! kirlide olsa paraya sürülecek bi kaç damla alın teri herzaman bulunur. ''güneşte sırt üstü yatanlar en çok terleyenler değilmidir ''
Bu bizim bi zamanlar yıllık olarak aldığımız zorunlu kesintilerin komik hikayesine benziyor.
Kesintilerin faizlerini yıllık olarak ilk verdiklerinde bizim bazı arkadaşlar haram diye almadılar.
Ertesi yıl para çoğalınca,
kimileri aldi, kimileri almadı.
Daha ertesi yıl para dahada çoğalınca;
fetvası çok gecikmedi alabilirsiniz diye aniden izin çıktı,
Gerekçe;
''Siz o paraları istiyerek kestirmediniz'' demişler.
değişim heryerde vardır ''değişmeyen tek şey değişimin kendisidir'' diye boşuna dememişler ....
ayazoglum
-
Bütün mesele müslümanlığın tanımıyla ilgili, gerçekten müslümanlık akıl dini değilde nakil dinimidir.
bunu anlamak için illaki dinden çıkmak gerekmez,
sadece şu sorunun cevabını bulmk yeterlidir.
örtü olarak kullanılanları ucundan tutup kaldırmak gerekir.
bunu yapmak içinde orta şiddette bi akıl yeterlidir diye düşünürüm.
Müslümnlıkta ruhban sınıfı yoktur diye her fırsatta söylenir ama ruhbanın kralları ile şekillenir cemeatler.
asıl olan sadeliktir.
müslümanlık
o zamanda zulm-e karşı bir başkaldırı olarak gelmiştir.
senin üç dilim ekmeğin var benim hiç yok
hiç düşündünmü benim niye yok.
hiç dedinmi gönül rahatlığıyla al diye (içine egonu karıştırmadan)
işte sana kural ,
niyet etmek, (andolsun)
Çalışmak , (Üretme dürtüsüyle)
Paylaşmak. (bu dünya hepimize yeter)
Gerisi peri masalında kapkara bi örtü be abi billahi örtü .
ayazoglum
-
Fatih Altaylı'nın 05.09.2012 tarihli yazısını okumanızı tavsiye ederim.
PKK'nın hedefi Erdoğan çünkü tabanını Ak partiye kaptırıyor diyor.
http://www.haberturk.com/yazarlar/fa...hedefi-erdogan
-
TÜRKİYE TARİHİNDE İLK KEZ
HİÇ BİR ŞEY NORMAL DEĞİL!
Sayıştay raporlarına ne oldu?
AKP, Türkiye tarihinde ilk kez devletin 132 kurumunun bütçesini birden denetim dışı bıraktı
http://haber.gazetevatan.com/sayista.../1/G%C3%BCndem
"İleri demokrasilerde olur öyle şeyler!!"
"Sayıştay Raporlarına ne gerek varki nasıl olsa Başbakan herşeyi biliyor,başkalarının bilmesine ne hacet?"
-
Toplam 1 dosya bulunuyor
-
De omnibus dubidantum
Alıntı:
"De omnibus dubidantum"
Der. Descartes.
İki uçağımız düştü. İlki Phantom, ikincisi F-16 ne hikmetse Suriye sınırına yaklaşınca ya düşürülüyor (Ben Suriye tarafından düşürüldüğüne inanmıyorum. Haberlerdeki muammayı hatırlayın) ya da düşüyorlar.
NEDEN SURİYE'YE YAKLAŞINCA DÜŞÜYORLAR? Borsa da buna Insider Trading denir.
Bir parti milletvekili ordunun bir kuvvetinde mezhepsel baskı var dedi. Aynen 28 Şubat süreci gibi.
VARSA NEDEN!?...
Bir dönem tam iş görecekleri sırada heronlar ya arzalanır ya da hava muhalefet ederdi. Ya da 17 kişilik tepe emniyet unsurı bir tim 300 - 500 PKK'lıya karşı destan yazarken heronlar maç nakleder gibi savaşı kaydederdi.
35 Uluderelide bir kumpastı.
Senaryo malum kimseler söyleyemiyor. Ben de ...
Türk'üm Türkiyeliyim. Bu topraklar içindeki Kürde, Ermeniye, Yahudiye Türkiye kimliğinde ekmek sağlar. Hanefiye, Şafiye, Şiiye Aleviye, Nasuriye, Yezidiye ve Dürziye mezhepsel düşünme özgürlüğü, Yahudiye, Hıristiyana, Müslümana dinsel inanç özgürlüğünü gene sağlar. İster teist ister deist istersen ateist ol.
Duvar olmak için taş, kum, çimento, kireç ve su olup harmanlanmak üzerine boya çekmektir devlet kimliği.
Lakin bazı gerçekleri de kabul etmek gerekir. Bir inşaatta deniz kumu kullanılırsa demirleri oksitlendirir. Nem ve rüzgar ana yapıyı içeriden içeriden çürütür. Yiğidi gam, duvarı nem, ülkeyi iç hizip yıkar.
Bazen Sea Demir'in imzasına takılıyorum. Evet bir ilişki acı veriyorsa insana sürdürmenin anlamı yok.
İngilizce hocamdan alıntı. "Her ilişki bir temas, Her temas bir sürtünme yaratır. Sürtünme yüzeylerde yıpranmaya sebep olur. Eğer arada sürtünmeyi giderecek ortak kayganlaştırıcı yok ise ilişki iki tarafada acı verir. "
Bu tezi her tür ilişkiye uyarlayabilirsiniz. <Affınız sığınarak>:utangac
İş güç gösterisi halini alınca taraflar vahşileşecektir. Biri diğerinin kalbini sökecek kameralar önünde, diğeri topyekün imha etmek için kıyım yapacak.
SONUÇ:
Ey halkım akıllı olalım. Böyle devam ederse tarih tekerür eder. Ne Kanunin yaptıkları, nede ermeni tehciri cansıkıntısından yaşanmamıştır. Yıkılan duvarda artık hiç bir bileşen iktidar değildir. Top yekün ayaklar altındadır.
Kıçı kırık İrak'ın işaret ettiği tam da budur.
İyi bir kafaya sahip olmak yetmez, mesele onu iyi kullanmaktadır. Descartes
Bakunin, 1869`da insan erdemsizliğinin üç kaynağı olduğunu yazar: 1) Siyasal, ekonomik ve toplumsal eşitsizlik. 2) Bunların doğal olarak yarattığı cehalet. 3) Tüm bunların zorunlu sonucu olan kölelik.
Yani köleliğin cehaletten, cehaletinse eşitsizlikten kaynaklandığına inanır bu devrimci anarşist. Peki eşitsizlik, o nereden kaynaklanır? Mülkiyetten pek tabii ki. Nitekim Bakunin`in bu soruya verdiği cevap gayet açıktır:
— "Toplumsal örgütlenme her zaman ve her yerde insanlar tarafından işlenen suçların biricik nedenidir." Dücane CÜNOĞLU' ndan.
Tam kes - yapıştır intihal oldu sanırım ;)
-
Cevap: De omnibus dubidantum
İlginç siteden kimse yorum yapmadı ama TSK Gerekli açıklamayı yaptı. :)
;)
-
Alıntı:
Atilda09 rumuzlu üyeden alıntı
İlginç siteden kimse yorum yapmadı ama TSK Gerekli açıklamayı yaptı. :)
;)
22-05-2013
Reyhanlı'da gerçekleşen patlamadan sonra bir dizi yalana sarılan AKP hükümetinin foyası, Redhack'in yayınladığı belgelerle tamamen döküldü. Redhack'in ulaştığı Jandarma yazışmalarına göre, 25 Nisan'dan itibaren El Kaidecilerin bombalı araç saldırısı yapacakları biliniyor ancak hiçbir önlem alınmıyor.http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-si...s-haberi-73430
O belgeleri sızdıran asker tutuklandı
Redhack grubunun Hatay'da 51 kişinin ölümü ile ilgili yayınladığı Jandarma İstihbaratı belgelerini sızdıran asker tutuklandı
http://www.internethaber.com/o-belge...di-539092h.htm
-
AKP ne yapmadı ki :DD
Kocaoğlu'ndan Başbakan'a teşekkür
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Aliağa-Menderes İZBAN Raylı Sistem Projesi’yle ilgili olarak, “Hem Sayın Başbakana hem de Sayın Binali Yıldırım bakanımıza sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23378282.asp
Bütün chp' liler mehmet emin sezen gibi değil hamdolsun :DD
-
Cevap: AKP ne yapmadı ki :DD
Alıntı:
Kocaoğlu'ndan Başbakan'a teşekkür
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Aliağa-Menderes İZBAN Raylı Sistem Projesi’yle ilgili olarak, “Hem Sayın Başbakana hem de Sayın Binali Yıldırım bakanımıza sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23378282.asp
Bütün chp' liler mehmet emin sezen gibi değil hamdolsun :DD
Keşke bazı AKP lilerde bu cumhuriyetin hangi koşullarda kurulduğunu ve ATATÜRK gibi bir değerin kıymetini bilip sabah akşam küfür etmeseler ne güzel anlaşacağız ama .
İşte olmuyor efendim olmuyor
bazı chp lilerin ATATÜRK ü kendilerinin sandığı gibi bazı AKP lilerde ALLAH'ı kendilerinin sanmaları karıştırıyor ortalığı.
Bakın bakalım müslümanlardan başka birbirini doğrayan başkaları kaldımı dünyada.
neyin kavgasını yapıyorlar acaba
silahlar RUS yadan ABD den ÇOK ŞÜKÜR ÖLENLER MÜSLÜMANLARDAN
Ya zavallı ülkemize ne demeli
HİÇ BORCUMUZ KALMAMIŞ (TCli Türkiye'nin mi TC siz olanınmı diye sorası geliyor insanın)
HİÇ BU KADAR ÖZGÜR OLMAMIŞIZ . (nerde bu yer acaba)
HİÇ YASAKLAR YOKMUŞ (Hadi beh!)
İLERİ DEMOKRASİ İÇİNDEYİZ AYNISINI SURİYE İÇİN İSTİYORUZ.
HEM ÖYLE İSTİYORUZKİ (!)
(patronlar hadi dese savaşacak kadar)
Kan ve gözyaşı demokrasisi yaşadığımız mamalar kesilince göreceğiz gerçeği
nerden nereye gelmişiz.
tabi hala tek parça bir ülkede yaşıyor olursak.
dilerim yanılıyorumdur.
ayazoglum
-
Cevap: AKP ne yapmadı ki :DD
Sezen Aksu'nun sevdiğim bir şarkısı var "masum değiliz hiç birimiz". Bölücülük 2002 de başlamadı. Başbakanı bakanları asan darbenin yıl dönümüydü dün. Askeriyle polisiyle siyasetçisiyle vatandaşıyla bölünmek için ne lazımsa yapılageldi. Gelinen noktada AKP bizi bölüyor demek akılla izahı mümkün olmayacak söylemlerdir. AKP'yi iktidara getirmek için ne yapmadınki derler adama.
Konuya dönelim yavaştan chp bir kitapçık yayımlamış kitapçıkta diyorki "Halkla bütünleşin, onlarla selamlaşın onlara "selamun aleykum "deyin" diyor. Fazla söze gerek var mı?
-
Alıntı:
mehmet emin sezen rumuzlu üyeden alıntı
Bir devlet kurumunda yolsuzluk yapıldığı gerekçesiyle ağır cezada dava açılan bir olayı "polise kimin aksettirdiği" tırım tırım arandı, sonra "kesin bu polise müzevirlemiştir" diye müdürün biri işten atıldı.
Başka bir olayda bir yolsuzluğu farkedip amirlerine bildiren şahıs, yolsuzluğu yapan kişi büyük patronun teyzeoğlu olduğu için maaş zammı yapılmayarak mobbinge maruz bırakıldı.
Yani bu dediğinizi ortaya çıkaranı idam etmek için kanun çıkarılsa yeridir :)
-
Bakin akp ne yaptiĞina Şİmdİ bakin
ne yapiyormuŞ
gÖrÜn
İŞte
İŞte taksİm İŞte akp
-
Ergenekon Taksimde "Gezi"yor.
CHP mi? bildiğimiz chp işte.
http://www.ensonhaber.com/tekinin-is...013-05-30.html
-
Alıntı:
Size katılmıyorum sn.Oğuz yoksa siz gezi parkının yok olması taraftarı mısınız?Bence değil!Hata yapıyorlar büyük hata...Belki de bu çok kötü olayların başlangıcı olacak.
-
Alıntı:
DİKTATÖRLÜK RUHUNUZA İŞLEMİŞ Diyecek bişey yok
öne allahı peygamberi kuranı koyup ardında her türlü naneyi işlersen böyle sonuçları olur böyle başa böyle tarak abiler...
adios amigo
-
Ben hiç bir parkın yok edilmesi taraftarı olamam oraya yapılacak AVM'den ne dükkan alacak ne o dükkanlardan 5 liralık bir dona 150 lira verecek param var. Ama madem oy birliği ile alınmış bir karar var neden öfke sadece iktidara yöneltiliyor?
-
Alıntı:
Ben hiç bir parkın yok edilmesi taraftarı olamam oraya yapılacak AVM'den ne dükkan alacak ne o dükkanlardan 5 liralık bir dona 150 lira verecek param var. Ama madem oy birliği ile alınmış bir karar var neden öfke sadece iktidara yöneltiliyor?
üstat hiç sesini çıkarma tek kelime söyleyecek sözün yok bugün konuştukça batarsın yazdıkların sadece perdeleme olur
yaww halk karşı çıktıysa geri adım atacaksın yolu yok demokrasilerde bu olmazssa olmazdır amma anlaşılması gereken sizin böyle bir anlayışınız 0lmadığını anlamaktır anlaşılması gereken bütün mesele budur.
-
Halk derken? CHP'li BDP'li, ÖDP'li ,İP'li halk mı? Bana diktatör diyene bakın. Deveye diken demeyeyim stockholm sendromu deyip yumşak geçiş yapayım. Mahkeme ilgili proje için yürütmenin durdurulması kararı vermiş ben sağ duyunun hakim olmasından yanayım. El birliği oy birliği ile bu haltı yiyenler el ele dönecekler döneceklerse yoksa millet vekillerine sınırsız ayrıcalık tanıyan yasada olduğu gibi zoru görünce perdenin arkasına gizlenip ayakları görünen çocuklar gibi komik olurlar. Ne zamandır darbe olmamış devletin kasası iman ağzı dolmuş elbette salyası akanlar bir yerlerde bastığı düğmenin arkasında ellerini oğuşturuyor emellerine ulaştıklarında gazete manşetleri bilindik:"ihtilal evlatlarını asıyor" kocaman resimde bir paşa "valla bi sağdan bi soldan astık kimsenin hakkını kimsede bırakmadık" deyecek netekim. Aklını başına devşirmeyenin aklını alırlar.
-
Alıntı:
mehmet emin sezen rumuzlu üyeden alıntı
22-05-2013
Reyhanlı'da gerçekleşen patlamadan sonra bir dizi yalana sarılan AKP hükümetinin foyası, Redhack'in yayınladığı belgelerle tamamen döküldü. Redhack'in ulaştığı Jandarma yazışmalarına göre, 25 Nisan'dan itibaren El Kaidecilerin bombalı araç saldırısı yapacakları biliniyor ancak hiçbir önlem alınmıyor.
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-si...s-haberi-73430
O belgeleri sızdıran asker tutuklandı
Redhack grubunun Hatay'da 51 kişinin ölümü ile ilgili yayınladığı Jandarma İstihbaratı belgelerini sızdıran asker tutuklandı
http://www.internethaber.com/o-belge...di-539092h.htm
Veri ve Bilgi kavramından başlayalım. Veri durağandır. Bilgi ise değişken.
Hakikat ile Gerçeği hukuk dili ile irdeleyelim. Hakikat veri ise Gerçek bilgidir.
Dünün, bugünün ve yarının gerçekleri değişebilecektir. Oysa Hakikat HAK'tan gelir. Varoluşdan kıyamete statikdir. DEĞİŞMEZ.
EĞER BİRİNE İNANIYORSANIZ ŞEYTAN OLSA FARKETMEZ. YOK İNANMIYORSANIZ CEBRAİL OLSA NAFİLE.
SONUÇ: Farklılıklar HUKUK teminatı altında olsada binlerce sene öncesi yaşananlar intikam konusu oldukça farklılıklar hep çatışma kaynağı olacaktır.
Dürzi, Yezidi, Nasuri ... Aynı soydan farklı inanışlara varmış. Sonuçlar malum. Buna katolik protestan mücadelesini de örnek verebiliriz.
Ben olacaklar ile ilgilenirken sizler lehte veya aleyhte propoganda çabasındasınız.
"Hakikat ülkesinin yolu yoktur ve ona ne olursa olsun hiçbir yolla, hiçbir mezheple ulaşamazsınız ... Ben hiçbir tinsel örgütün üyesi olmak istemiyorum; lütfen bunu anlayın ... Eğer bu amaçla örgüt kurulacak olursa, bir engel, zayıflık, köstek halini alır ve bireyi sakatlar, onun büyümesini, özgün biri olmasını engeller, oysa bu, insanın saltık, koşulsuz hakikati keşfetmesinde temeldir ... Şimdi başka örgütler kurabilir, başka birinin sizi kurtarmasını bekleyebilirsiniz. Ben bununla ilgilenmiyorum, kendinize yeni kafesler örüp bu kafesleri yeni biçimlerde süslemenizle de ilgilenmiyorum. Benim tek ilgilendiğim insanı kesin olarak, koşulsuz olarak özgürleştirmek." Jiddu
-
Alıntı:
Halk derken? CHP'li BDP'li, ÖDP'li ,İP'li halk mı? Bana diktatör diyene bakın. Deveye diken demeyeyim stockholm sendromu deyip yumşak geçiş yapayım. Mahkeme ilgili proje için yürütmenin durdurulması kararı vermiş ben sağ duyunun hakim olmasından yanayım. El birliği oy birliği ile bu haltı yiyenler el ele dönecekler döneceklerse yoksa millet vekillerine sınırsız ayrıcalık tanıyan yasada olduğu gibi zoru görünce perdenin arkasına gizlenip ayakları görünen çocuklar gibi komik olurlar. Ne zamandır darbe olmamış devletin kasası iman ağzı dolmuş elbette salyası akanlar bir yerlerde bastığı düğmenin arkasında ellerini oğuşturuyor emellerine ulaştıklarında gazete manşetleri bilindik:"ihtilal evlatlarını asıyor" kocaman resimde bir paşa "valla bi sağdan bi soldan astık kimsenin hakkını kimsede bırakmadık" deyecek netekim. Aklını başına devşirmeyenin aklını alırlar.
AKLINI almak , o sözü söyleyenler hala sağ hala evlerinde değilmi ne yapa bildin
kaldıki adamlar 80 ihtilalini tek başlarına yapmadılar
bu tarafta adam sözde darbeyi not tuttu diye 5 yıl yatıracan bu yanda 80 ihtilalini iki sidiği koyulmuşa yıkacan buna ancak bizim kadir inanır
aslında bu deyimi bir meydan okuma olarak yazdığın anlaşılıyor.
buda foyanı ortaya faştak çıkardı işte
gördünmü sen demokrat falan değilsin üstat itiraf et .
siz kuzu postuna bürünmüş diktatörlersiniz.
ama varsın olsun anlaşamassak boşanırız. takma kafana üstat.
nasılsa siz 5 er 5 er doğurup eksikleri tamamlarsınız .
bizi kayırma zira akılda emekte bu yanda
-
Sizin ısrarla özele indirgemeye çalıştığınız mevzuyu ben genel cevaplıyorum diktatör de olduk la havle...
-
Alıntı:
Sizin ısrarla özele indirgemeye çalıştığınız mevzuyu ben genel cevaplıyorum diktatör de olduk la havle...
Olacaksın tabi avukat adamsın savunacaksın dermişim :)
Ama Chp Başkadır başka
Dünyanın neresinde solcu olupta banka işleten bir parti var (KART AİDATI DOSYA MASRAFI ERKEN ÖDEME KESİNTİSİ-CEZASI VS.) vay emekçime
Biz başkayız başka bizim solumuz kapitalist faşist olabiliyor. Şimdi bu durumda aslında sol sağ oluyor sola göre sağ diktatör solcada diktatör demokrasi savaşçısımı oluyor :) (tabi CHP solcası)
A
-
Şimdiye kadar başbakanlar neler yaptılar neler götürdüler bilmiyorum ama iki üç kanun çıkarıp arada tanıdıklarımada şirket kurdurup 4 sene içinde 500 milyon dolar servet yapmazsam başbakan felan olmam. Kafam ticaretede çalışıyor nabıyım arkadaş yerimde duramam millete hizmetimide yaparım , milletin kasasından vergilerden beş kuruşte kendi menfaatime kullanmam ama ara yollardan kesin para kazanmam lazım başbakan bile olsam :)
Milletin ticari zekası benden az diye başbakan oldum diye ticaretde mi yapmıcam hadi canım sende :)