HUKUKCULAR KRALI rumuzlu üyeden alıntı
Aynı olay.... sadece çocuk yok içerisinde....savcılık önlerinde hep mi kadınlar ağlayıp dert yanacak....sıra erkeklerdeydi ve ben de ilk numunelerdendim belki de....savcıya " ben dayak yemezdim karşılık verirdim eşimi hastanelik te ederdim....ammavelakin ne erkekliğime ne de bulunduğum konuma yakıştırırdım.....bir de eğitimli insansın diye yüzüme tükürürdünüz....şu halimle ben mağdursam haklarımı kamu adına savunmak ta size düşer.."diye serzenişte bulunmuştum....savcı da gerekeni yaptı , asliye cezaya sevketti davayı....eşim de cezasız kalmadı.....ben dayak yiyen ilk numulerdenim desem; 80 li senelerde üniversite kampüsü içindeki parkta oynayan çocuğa gayriihtiyari :"baban anneni dövüyormu?"diye sorduğum da "eskiden döverdi şimdi annem babamı dövüyor " demişti....dövme araçları olarak ta süpürge ve terlik ilk sıradaydı....belki de adli vakalık ilk numunelerdenim...
Sulh hukukta ise çocuk sorulan soruya defalarca "annem babama vurdu babam vurmadı " demesine rağmen bu sefer ceza bize de nasib oldu....