Cevap: Atmadığım bir mail yüzünden dava açılmış
Kafama takılan birşeyi sormak istiyorum.. Dava aslında izmir selçukta görülüyor ben istanbulda ikamet ediyorum, 11 şubatta kadıköy adliyesine gidip ifade vermem gerekiyordu, duruşmam vardı, duruşma saatinde gidemedim kartala taşınmış haberim yoktu, neyse adliyeyi aradım ve bana gelip ifade verebileceğimi söylediler. Duruşma 10.00 da idi bende 14.00 gibi ifademi verdim adliyey gidip. Fakat geçen eve yine kağıt gelmiş 10 Haziranda ifadeye çağırılmışım yine, adliyeyi aradım, bana ifade verilmemiş dendi, bende ifadeye geldiğimi ama geç geldiğimi söyledim, 10 haziranda gelmeniz gerekiyor dediler.. Şimdi anlamadığım verdiğim ifadeyi hakim dosyaya eklettirdi çünkü bana ben karar verici değilim ifadeni selçuğa göndericez dedi. Dosyadaysa neden görünmüyor? Ne yani gidip gene mi ifade vericem? Ve asıl önemli konu benim 8 Haziranda düğünüm var! Yani tutuklama vs çıkartırsa bunlar düğün günü alırlarsa beni nolucak? Buna nasıl engel olabilirim? Çünkü 25 nisanda selçukta duruşma var! Tutuklanırmıyım? Tutuklansam nasıl kurtulurum? Allahaşkına bi yardım düğünüm var benim yaa!!!! Konuştuğum görevli bana önceden de gelip ifade verebilirsiniz yada mazeret bildirebilirsiniz dedi. Mazeret nasıl bildircem nikah tarihi aldığım kağıdı ibraz etsem olur mu? İstanbuldayım ve Bursaya evleniyorum. 10 Haziranda duruşmada olmam imkansız çünkü.. Nasıl bir mazeret bildirmem gerekiyor?
Cevap: Atmadığım bir mail yüzünden dava açılmış
vay bee haberlerde gördüm karının biri çarp kızcağıza öldür 2.5 sene vermişler o da paraya çevrilmiş!!!
ee ben naptım da evlenme arifesinde hapis korkusuyla yaşıyorum acaba!!! gel de bu adalete güven, zerre kadar güvenmiyorum zaten!! işim Allaha kaldı!!!!!!!