Cevap: senet yazımı yanlışı ve hapis

Tayfun bey cevabınız için çok teşekkür ederim rahatsızlık verdiğim içi,n de özür dilerim birşey daha öğrenmek istiyorum tamam icra yapabilirim fakat ceza davası açabilir miyim bir arkadaş açabilirsin bu dolandırıcılık oluyor dedi yanlış adres yazmış çünkü böyle bir adres muhtarlıkta yok ben şimdi savcılığa suç duyurusunda bulunsam olur mu cevap verirseniz çok sevinirim
ayrıca adres kayıt sisteminden adresini buldum başka bir ilçede kayıtlı ayrıca aramızda sözleşme yaptık şu kadar borç verdim senet aldım diye kimlik fotokopisi de aldım ama adresten dolayı ceza davası açabilir miyim?bu hakkım var mı?cevaplarsanız çok sevinirim

Senet tarihinde oynama ve icra

merhabalar arkadaşıma 2011 ödeme tarihli 1500 tl lik senet verdim ancak arkadaşım zor durumda olduğunu parasını ödemezsem tarihi kalemle 2010 yapıp icraya vereceğini söylüyor bu durumda ne yapabilirim?ihtiyati haciz kararı aldıracakmış bunu yapabilir mi senet miktarı ihtiyati haciz için mümkün mü?evime icra gelir mi?çok teşekkür ederim

İcralık kredi borcu ve zamanaşımı

merhabalar benim bankadan kullandığım kredim var yarısını ödeyemedim icralık oldum ve kefilim de yok şuan iflas etmiş durumdayım üstüme kayıtlı birşeyim kalmadı 5 yıl sonra bu borç düşer dediler böyle birşey var mı?iyi niyetliyim ödemek istiyorum ama bu günler ödeyemem yardımcı olur musunuz

İcralık kredi kredi kartım ve senet borçları

hakkımda açılmış olan birçok dava var icra olarak kredi kredi kartı ve senet bunlardan dolayı banka hesaplarıma haciz konur mu?hesap bakiyem sıfır ama bir arkadaşımdan borç istedim hesabıma yatıracak bu borçlardan dolayı kesilir mi?
ptt kullan diyorlar?yardımcı olursanız sevinirim

Senet tarihinde oynama ve icra

merhabalar arkadaşıma 2011 ödeme tarihli 1500 tl lik senet verdim ancak arkadaşım zor durumda olduğunu parasını ödemezsem tarihi kalemle 2010 yapıp icraya vereceğini söylüyor bu durumda ne yapabilirim?ihtiyati haciz kararı aldıracakmış bunu yapabilir mi senet miktarı ihtiyati haciz için mümkün mü?evime icra gelir mi?çok teşekkür ederim

İcralık kredi kredi kartım ve senet borçları

hakkımda açılmış olan birçok dava var icra olarak kredi kredi kartı ve senet bunlardan dolayı banka hesaplarıma haciz konur mu?hesap bakiyem sıfır ama bir arkadaşımdan borç istedim hesabıma yatıracak bu borçlardan dolayı kesilir mi?
ptt kullan diyorlar?yardımcı olursanız sevinirim

Taahhüdü ihlal ve zamanaşımı gbt de çıkmamaması

merhabalar 2007 yılında icra dairesinde tüm kurallara uygun olarak taahhüt verdim ve ödeyemedim hakkımda dava açıldı ve karar çıktı 3 ay.icra ceza mahkemesinde dosyamda gördüm ancak tarafıma adres değişikliğinden dolayı tebligat ulaşmadı.ancak gbt de çıkmıyor infaz da da çıkmıyor avukat gbt kayıtlarına ivedi geçirilmesi diye yazı yazmış yine yok eğer gbt de çıkarsa veya böyle devam ederse zaman aşımı ne kadardır?