Cevap: 7 yaşındaki oğlumun velayeti
Laik bir ülkedeyiz,hukuki.net sitesindeyiz.
Şu anda laik devletin laik yasaları uygulanmaktadır.
7-12 yaş ve sonrası için , dinin bakış açısı nedir açıkçası net bir fikir edinebilseydniz tavrınız ne olacaktı?...
Asacak mıydınız, kesecek miydiniz diye düşünmeden edemiyor insan...
Alıntı:
HUKUKCULAR KRALI rumuzlu üyeden alıntı
Sağduyulu davranışınızı saygıyla karşılıyorum....biz erkekler;çocukları başkasının himayesine verilince hem çocuğa hem hayata küsüyoruz...eşinizin yerinde olsaydım kuvvetle ihtimal ben de aynısını yapardım....inanç sistemine değer veren bir insanım....din; küçük çocuklara ,nafakaları baba tarafından sağlanması şartıyla , annesinin bakmasına olur veriyor...7-12 yaş ve sonrası için , dinin bakış açısı nedir açıkçası net bir fikir edinemedim....kanaaatimce bu iş yine , ebeveynlerin anlaşma ve anlayışlarında bitiyor...
sayın hukuçular kralı;
hem dini açıdan hem insani açıdan bir çocuğun anne yada baba sevgisinden mahrum bırakılması kuşkusuz çocuğa yapılabilecek en büyük işgence. hiç bir çocuk ailesini seçerek doğmuyor. bizim insiyatifimizle dünyaya gelen bu çocuklar bizim kusurlu yada yanlış evliliklerimizin sonuçlarını yaşamak zorunda kalıyorlar malesef. onun için eski eşe dünyaya küsme hakkınız olabilir ama çocuğa küsmek zulmünü onlara yapmaya hakkımız varmı acaba? onlarda isterlerdiki sağlıklı bir aile koşullarına sıcacık bir yuvaya doğmayı. bunu başaramayan bizler bide kendi hatalarımızın sonuçlarını yaşatıyoruz istemedende olsak.
Konu gereğinden fazla uzadıkça hukuki bilgiden uzaklaşmakta olduğu gözlemlenmiş olup, yeni iletilere kapatılmıştır.
Bu konu hakkında bilgi edinmek isteyen şu forumdan yararlanabilir: https://www.hukuki.net/showthread.php...un-Psikolojisi
Aynı durumun yaratılmaması dileğiyle,