!984 Ankara Hukuk mezunuyum.Bizim zamanımızda böyle yararlanabileceğimiz siteler yoktu.Çalışmalarınız için tebrikler.Ayrıca teşekkürler.
Printable View
!984 Ankara Hukuk mezunuyum.Bizim zamanımızda böyle yararlanabileceğimiz siteler yoktu.Çalışmalarınız için tebrikler.Ayrıca teşekkürler.
Merhaba,
İnsan, ihtiyacı olmadan araştırmıyor.Böyle bir siteye ihtiyacım olacağını hiç düşünmemiştim ama insanız işte,başımıza her şey gelebiliyor.
Bu siteye emeği geçenlere teşekkürler.
Site gerçekten çok güzel ve faydalı yalnız sorulan sorulara cevap verme oranı çok düşük buda ilgiyi giderek azaltır düşüncesindeyim
Sayın cecey,
Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederiz. Ancak sitemize 2 gün önce üye olan birisi olarak,
-Kuralları çiğneyerek aynı konuda, aynı başlıkla 2 ayrı forum açmışsınız.
-Sorunuza bir gün içinde yanıt almadığınız için tekrar yanıt talebinde bulunmuş ve burada da yanıtların azlığından şikayet etmişsiniz.
Oysa ki, bir önceki sorunuz bir meslektaşımız tarafından detaylı olarak yanıtlanmış.
Sitemizi daha detaylı inceleme olanağı bulursanız, öncelikle burada soruların yanıtlanmasına ilişkin bir vaatte bulunulmadığını, buna karşın, son derece yoğun iş hayatları olan bizlerin, tümüyle gönüllü olarak insanlara yardım amacı ile bu sitede yer aldığımızı, soruların da çok büyük ölçüde yanıtlandığını göreceksiniz.
Saygılar,
Alıntı:
Sayın cecey,
Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederiz. Ancak sitemize 2 gün önce üye olan birisi olarak,
-Kuralları çiğneyerek aynı konuda, aynı başlıkla 2 ayrı forum açmışsınız.
-Sorunuza bir gün içinde yanıt almadığınız için tekrar yanıt talebinde bulunmuş ve burada da yanıtların azlığından şikayet etmişsiniz.
Oysa ki, bir önceki sorunuz bir meslektaşımız tarafından detaylı olarak yanıtlanmış.
Sitemizi daha detaylı inceleme olanağı bulursanız, öncelikle burada soruların yanıtlanmasına ilişkin bir vaatte bulunulmadığını, buna karşın, son derece yoğun iş hayatları olan bizlerin, tümüyle gönüllü olarak insanlara yardım amacı ile bu sitede yer aldığımızı, soruların da çok büyük ölçüde yanıtlandığını göreceksiniz.
Saygılar,
Ekleyen: Av.Esin Kılıç Erdoğan*-*09/06/2006*:* 21:57:02
Sn Esin Kılıç Erdoğan;
Öncelikle eleştirileriniz için çok teşekkür ederim sizinde söylediğiniz gibi "henüz yeni üyeyim" ancak buna rağmen yazdıklarım nacizane bir öneridir, dikkate alınır yada alınmaz o siz büyüklerimizin vereceği bir karar, ayrıca soruları yanıtlayan yada yanıtlamayan tüm görevli arkadaşların buradaki hizmetleri de yadsınamaz ben bunun bilincindeyim bu konuda sizde dahil herkese teşekkür ederim, takdir edersiniz ki burası bir hukuk forumu, zaten burada amaç insanlara yardımcı olmaktır hiçbirşey için kimse kimseyi suçlayamaz ama "bilgi paylaştıkça çoğalır" paylaşılmadıkça bu forumların bir amacı kalmamaktadır..
Birşey daha eklemek istiyorum benim forum kurallarını çiğnediğimi yazmışsınız link verirseniz hemen düzeltmek isterim ayrıca yanlış yaptıysam özür dilerim..
Sayın Cecey, Özür dilenecek bir husus bulunmamaktadır. Önceki forumlarınızdaki site kurallarına aykırılıkları hatırlayabilmem mümkün değil. Ancak daha önceki yazımda aykırılığın zaten aynı konuda iki ayrı forum açmak olduğunu belirtmişim: "Kuralları çiğneyerek aynı konuda, aynı başlıkla 2 ayrı forum açmışsınız." Muhtemelen bu aykırılık da bizler tarafından giderilmiştir.
Elbette sizlerin öneri ve eleştirileri dikkate alınmaktadır. Bundan kuşku duymayınız. Ancak daha önce de belirttiğim gibi, her sorunun, hem de derhal yanıtlanması -zaten böyle bir vaat olmadığı gibi- fiziken de mümkün değildir. Bu nedenle "sorulan sorulara cevap verme oranı çok düşük" eleştiriniz hakkında elimizden gelen birşey bulunmamaktadır.
Saygılar,
İlginize teşekkür ederim,bu forum sayesinde çok şey öğrendim öğrenmeye devam edeceğim
saygılarımla
Site kurucusu ve emeği geçen herkese sonsuz teşekürler...
Yalnız forum resmimi yükleyemiyorum?
Maalesef ben de yükleyemedim.