Cevap: Araç Kilometresini Düşürmek Suç mu?
maalesef adalet tecelli ettmiyor bu ülkede etse de çok geç tecelli ediyor.ben 2011 yılında almıştım aracımı, aldığımda muayenesi yapılmıştı. 2013 yılı muayenesi ben de sizin gibi km ile ilgili sorunu tespit ettim. daha sonra aracı aldığım kişi ile çözmeye çalıştım ama maalesef çözemedim. 2013 yılında başlattığım adalet süreci halen devam ediyor. ben farklı sebeplerden dolayı tazminat davası açtım, haklı bulunursam bilirkişinin belirleyeceği rakama göre tazminat alabilirim. bir de kamu boyutu var tabi burada da 2-7 yıl aracı hapis cezası var. aracınızın markasına göre üretici firmaların desteği ile aracınızın geçmiş kayıtlarına ulaşabiliyorsunuz. hangi km nerede kimler tarafından hangi bakımlara alındığı ve km kayıtları gibi, bu kayıtlar size yardımcı olabilir.
Cevap: Araç Kilometresini Düşürmek Suçmu?
km oynandığını fark ettim.ne yapmalıyım
Cevap: Araç Kilometresini Düşürmek Suçmu?
bana göre hakkını aramalısın. ne kadar süreceğini düşünmeden hakkını aramalısın. çünkü hiçkimse hakkını aramazsa bunun gibi adamların sayısı hergeçen gün artacaktır.
aracı aldıktan sonra kontrol ettim.5664 kısa mesaj yolladım.aracın km en son 88.000 bin onceki 220000 olduğunu gördüm.
mahkemeye başvuracam.
Pier014 kardesim acilen bu karara ihtiyacim var.benide kandirdilar savciliga verecem.gokalp1982@hotmail.com