Kac yillik evliydiniz bosanma davasi acildiginda?
Printable View
Kac yillik evliydiniz bosanma davasi acildiginda?
En az 19 forum iletiniz yok ise ve en az 3 günden önce siteye kayıt olduysanız Kısa Mesaj (KM) gönderme yetkiniz yoktur. Hem forum ileti sayısı ve hem de kayıt olduğunuz gün sayısı kriterleri oluştuktan sonra KM gönderme yetkisini otomatikman kazanacaksınız.
Yakinda olacak sanirim :)
Keske burdan konusarak bosanilabilseydi :)
Amac sdc tecrubeleri dinleyerek aa benden daha kotusude varmis deyip moral bulmak ;) yada herkesin basina geldigi icin atlatirim deyip hayata baglanmak..
Hmm bu biraz benimkine yakin en azindan 1 seneden once bosanma davasi bakimindan..
Biraz daha bilgi verirmisiniz sureciniz nasil isliyor?Kac celse oldu..vs
O kadar kolay olsa idi sorun kalmazdı. Ama bu kezde suistimal edilebilirdi. Hayatını idame ettirmekten yoksun ve bihaber kişileri evlendiren bu toplumda, boşanmayıda kişilerin kendi idaresine bırakmak kaosa ve toplumsal bir dejenerasyona neden olur.
Edinilen tecrübeler muhtemelen hayat boyu doğrudan öğrenen kişinin işine bir daha yaramayacak. Zamanla yaşanan onca acı olay ve duygu da untuulacak. Belki bir başkasında görüldüğünde benzer bir aksaklık yada sorun acizane fikirler verilecek, ahkam kesilecek. Bir süre sonra da unutulacak. Hayata bağlanmak... Evet en doğru olanı da bu zaten. Herkesin başına gelebilecek şeyler yaşayıp, sonrada bunu sineye çekmek ve hayata bağlanmak. Asıl önemli olan "neden ben" sorusuna doğru yanıtı bulup, yaşananlardan ders alarak yola devam edebilmek sanırım..
30 yıllık yuvalar yıkılıyor. Bu da günümüz toplumlarının bir parçası oldu artık, kanıksandı. Ancak her olay kendi içinde ayrı bir dram. Henüz gençsiniz (muhtemelen) kolay atlatacaksınız eminim. Yinede bir bilene danışmak ve akıl almakta fayda var. Psikolojik destek konusunda haklısınız.
Daha benim ki yeni avukattan kagıt geldı. Avukatıma gıttım ve olayı anlattım. Benim yakama yapıstıgından dolayı bır tokat atmıstım bunu yazmıs. Bende cevabını avukata verdım. Bakalım avukatım bu sekılde olaylar yasandıysa tazmınatı alması zor gıbı gozukuyo dedı. Onumuzdekı ay ılk durusma var.
Bu arada eşimin ihtiyacı oldugundan deıl sadece aılesının burnumu surtmek ıstemelerınden dolayı tazmınat istiyorlar. Bakalım hayırlısı artık. Gercı sız sansılısınız adalet genelde bayanların yanında bu konularda :)