Sayın Hukuki net tıklıyorum ama siteye giremiyorun neden acaba.:DD
Printable View
You have entered an invalid username or password. Please press the back button, enter the correct details and try again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here!
You have used 1 out of 5 login attempts. After all 5 have been used, you will be unable to login for 15 minutes.
Böyle bir ileti ile karşılaşıyorsanız muhtemelen yanlış bir şifre kullanmış olabilirsiniz..:))) 4 deneme hakkınız kalmış bu takdirde...:DD
Hala değişmemiş üyelik adı ama? :alala
Kabul etmiyorum!
Hukuki. net bizim sitemizdir, o 1 tanedir; bir numaradır; eşi benzeri de yoktur ; kimse değildir; kimsenin de değildir. O, bizimdir. Hepimizindir... :ok
Değiş!
Değiş!
Değiş!
Görülen lüzum üzerine hukuki.net kullanıcı adlı üyenin kullanıcı adı herkes için adalet olarak değiştirilmiştir. Kullanmakta olduğu şifresi değiştirilmemiştir.
Kendini bilen insana hiç bir şey olmaz sayın abim.Alıntı:
3/B sınıfına hazırlıklı olun bu ilginç uslubunuzla
Çok teşekkür ederim efendim size de zahmet verdim. Gerçekten bana uygun gördüğünüz rumuz çok hoşuma gitti ve gurur duydum yönetim tarafından beğenilen ve tayin edilen bir rumuza sahibim çok bahtiyarım.Alıntı:
Görülen lüzum üzerine hukuki.net kullanıcı adlı üyenin kullanıcı adı herkes için adalet olarak değiştirilmiştir. Kullanmakta olduğu şifresi değiştirilmemiştir.
Acaba kullanıcı adımı ve şifremi aynı şekilde tıklayan kaç sazan var tespit edebildinizmi :DD
Son olarak bu başlıkta açılan konuyla ilgisiz olan mesajları mizah ve eğlence bölümüne "çakma hukuki.net" başlığı açmak suretiyle taşırmısınız, bu muhabbete orda devam etmek istiyorum arkadaşlarla.
Seni çoban başı seni, sen açtın bu işleri başıma :)
Şahsınıza vermiş olduğum ''herkes İçin Adalet'' rumuzu çok dikkate değer bir rumuzdur. Dikkat buyurursanız bir çok ülkenin adalet sisteminin bu sözcük dizini ile başladığını görürsünüz. Rumuzunuzun sorumluluğu aslında çok ağırdır. Bunun farkında olmanızı dilerim.
Elin oğlu diye nitelediğiniz şahsım tarafınıza hiç bir art niyet beslemeden site adının kullanıcı adı olamayacağı gerçeği ile değiştirilmiştir. Ve daha önemlisi saygın bir rumuz taktir edilmiştir. Yani sizi hiç bir hale getirmiş değilim.
Site admininin bile kullanmasını istemediğimiz bir rumuzun kullanılmasına iszin veremeyeceğimizden ve de rumuzunuz sanki site admini çağrışımı yaptığından ve vede sizin dediğiniz gibi ''çoban'' a duyduğum saygı ve sevgiden değiştirilmiştir. Aslında çok daha önce dikkatimi çekip değiştirmem gerekirdi ama nedense gözümden kaçmış ileti okurken ''rumuzlara'' bakmama yüzünden.
Umuyor ve umut ediyorum ki yeni rumuzunuza yakışır vakarlıkta katkıda bulunursunuz.