ben çok dikkat ederim ama .neyi anlamadınız ?
Printable View
ben çok dikkat ederim ama .neyi anlamadınız ?
kusura bakmayın.Biraz gergin bir ruh haliyla yazıyorum.ben bayanım.eşim evi terketti daha bir hafta bile olmadan avukata gitmiş.yüz yüze bile görüşmedik.avukat bana anlaşmalı olsun mu diye sordu bende kabul etmedim.bundan sonrakı süreç nasıl işleyecek bilmiyorum.
MERHABA TAM BİR YILLIK EVİLİYIM. EŞİMle maddiyat yuzunden tartıştık ve evi terketti. 1 hfta bile olmadan boşanma davası açtı. avukata gitmiş anlaşmalı boşanmak istemiyorum oda biraz çeksin istıyorum .çünku gittiğinden beri ne çektiğimi bir ben bilirim zaten her tartışmada ailesine herşeyi anlatırdı şimdide oyle şeyler anlatmışkı sankı ben şeytanım mutlaka benim de hatalarım oldu onu çok sıktığımı anlatmış .kıskanç bir yapım var ama bunu çoğu zamanda durup dururken de yapmadım .o da çok sinirli çok bencil evden ayrıldığından beri telde bir kez konuştuk.onda da ben aradım bittiğini soyledi .birdaha da hiç konuşmadık yuz yuze bile gelmeden kendi karar verdi.
nasıl bir süreç izlemem gerekiyor zaten evliliğimiz bitti ben sadece o da benim gici acı çeksin istiyorum.
evet çok seviyordum.ama onu telefonla arayıp evlilik terapistine gitmeyi teklif ettim.kabul etmedi ben bitirdim artık soğudum sevmiyorum dedi.bugun de avukata gitmiş yanı o kararını vermiş boşanma davasını açmış .ne yapabilirim ki?artık tek başına benim sevgimin de bir önemi kalmadı
Bakın, kavganız maddiyattan. Ve siz eşinizden daha çok kazanıyormuşsunuz. Eşiniz haklı demiyorum yanlış anlamayın. Yaşınızın kaç olduğunu bilmiyorum ama çocuğunuz yok sanırım.
Gençsiniz. Muhakkak güzelsinizdir de. Eşinizden çok kazandığınıza göre geliriniz de iyi. Artılarınız çok fazla. Sizin özelliklerinize sahip bir eşi arayan çok erkek bulacaksınız. Bu dünyada sevginizi hak edecek çocuğunuza baba olacak erkek inanın çok bulursunuz. Anlaşmalı boşanmak sizin için daha karlı olacaktır. Eşinizin avukatına maddi tazminat isteminizi söyleyin. Ya da siz aramayın varsa avukatınız o avukatı arasın. Avukatınız yoksa yine de avukat tutun derim. Bence anlaşmalı boşanın derim.
Şu an içinizde fırtınalar kopuyordur. Bunu hemcinsiniz olarak çok iyi anlıyorum. Size ayrıca nacizane tavsiyem bu fırtınayı dindirmek için bir süreliğine psikologa gitmek. Psikologla konuşarak içinizdeki fırtınayı zamanla dindireceğinize eminim.
Hatta psikologa vereceğiniz parayı hesap edin. Eşinizden tazminat isterken o miktarı da üzerine ekleyip isteyin derim.
Ve yepyeni aşk sizin karşınıza çıkacaktır. Siz sevginizi hakedene verin. Haketmeyene değil.
Deniz hanım,peki eşini seven ve evliliğini kurtarmak isteyen birine ne tavsiye ediyorsunuz?Benim evliliğim de eften püften bir sebepten eşim ve ailesi tarafından boşanma durumuna getirildi.Eşimi sevdiğimi ve evliliğimi devam ettirmek istediğimi avukatıma da söyledim,mahkemede de belirttim.Avukatım da boşanma için yeterli sebep olmadığını söylüyor ve barışmamızdan yana.Dava açıldıktan sonra fakat duruşmalar başlamadan eşim benimle görüşerek beni sevdiğini devam etmek istediğini belirtti fakat inada bindirdiği şartları vardı,o şart olmazsa davaya devam edeceğini üzgün olduğunu söyledi.Aslında boşanmak için bir sebep değil ve tamamen inat.Aile terapistini ise gurur yaparak kabul etmedi.Duruşmalar başladı ve avukatı da kendi de aşırı agresif bir hale büründüler.
Diğer üyeye yukardaki soruları sormuşsunuz,benim cevabım bunlara evet,peki sizce ne yapabilirim bu durumda? Teşekkür ederim.
çok teşekkür ederim .zaten sevgimi içime gömüp artık boşanma üzerine yoğunlaşıcam.ben sadece şoktayım ve bukadar çabuk ve basit olmasını hazmedemiyorum.bu arada benim sayemde eş durumundan buraya geldi gerçekten şanslı birisi.bundan dolayı kendimi kullanılmış hissediyorum.çocuğum yok 30 yaşındayım kendime ait bir işim var.zaten bundan sonrakı tek amacım ona mahkemede zoluk çıkarmak.çünkü bana hep para yönunden kısıtlamalar yapan bir insanın canı en çok parayla ilgili şeyden yanar.maddi tazminat mı adı nafaka mı bilmiyorum ama bunu talep edecem.şu anda bir avukatım yok.biraz daha toparlanmayı bekliyorum