Re: Ölümle tehdit - para isteme
Benim günlerdir anlatmak istediğim bu efendim.ben bu açıdan bakmamıştım fakat sonuç aynı yere varıyor ne kopartırsak karımızdır.miktar ve yapılan olaylar gün geçtikçe yükseliyor ve sertleşiyor.bunun önüne geçmek ve daha büyük sonuçları engellemek için şikayetçi oluyoruz.belkide bunun önünü kesmemiş olsak olaylar çok büyüyüp ölümcül sonuçlar doğurabilirdi ve hala bu risk devam ediyor.çünkü bu olaylar devam ederken aynı kişiler dükkanıma başka şahısları yollayarak beni ve eski ailemi kastederek öldüreceklerini ima ediyorlar ve ben tekrar şikayetçi oluyorum.bu olay yaşanırkende 2 şahidim var yanımda ve ifade veriyorlar.birisi elemanım diğeriyse sadece yoldan geçen ve olanları yediremeyip bende şahidim diyen bir müşteri.
aynı zamanda sorunuzla bağlantılı çok önemli bir olay alehimemi olur lehimeme olur bilemem fakat suç üstü para alınırken yeterli paranın temin edilememesi ve polis memurlarının yeterli görmesi sonucunda 2.400.00 tl para ile suçüstü olayı gerçekleşmiştir.yani 15.000.00 tl para istiyen şahıs 2.400.00 tl parayı kabul ederek almış ve suç üstü yakalanmıştır.bu önemli ayrıntı durumu değiştirirmi acaba şimdi düşündüm bunu efendim.
Olayı hukuki açıdan yargının nasıl yorumlayacağı önemlidir. Mümkünse bir avukat vasıtasıyla davaya müdahil olup yağma olarak yorumlanabilmesi için katkıda bulunun derim. Geçmiş olsun kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim efendim.zaten eski eşim makemelere girecek ve o kişilerle karşı karşıya gelecek piskolojide değil.bir avukat ediniceğim onun adına en kısa sürede.aynı zamanda savcı beye gidip kişilerin eylemlerine devam etmek istediklerinide bildiricem efendim.ilginize tekrar teşekkür ederim.