Sayın Hakkarili arzuhalci kanun maddeleri bellidir fakat her yorumlayan hakim vicdani kanaatini de katarak bir hükme varır.Hakim adli para cezasına da çarptırabilir beraat ta verebilir.Merak ettiğim nasıl bu kadar kesin konuştuğunuz
Printable View
Sayın Hakkarili arzuhalci kanun maddeleri bellidir fakat her yorumlayan hakim vicdani kanaatini de katarak bir hükme varır.Hakim adli para cezasına da çarptırabilir beraat ta verebilir.Merak ettiğim nasıl bu kadar kesin konuştuğunuz
Erkeğin elinin kiri derken,ailenizde de bayanların olduğunu ve bu tarz mesajlara maruz kalabileceğini unutmazsanız sevinirim,hukukçu olarak hukukçu gibi davranmanızı tavsiye ediyorum.
Tüm yorumları pür dikkat okumadan ve anladığınıza emin olmadan önce kimseyi suçlamamanızı tavsiye ediyorum.
Pür dikkat okunacak bir şey olduğunu sanmıyorum.o cümle söylenmiş midir,evet söylenmiştir.Konu kapanmıştır.
Annem gibi konuştunuz.
Ama gerçekten o söz bana ait değil anonim :)
Hem niye tacizi başkası yapıyor fırçayı ben yiyorum?
Sn. Swan tevecühhünüz için teşekkür ederim o sizin zarafetiniz :)
Davacı şahıs bu tür insanların sicillerinin herkesçe bilinmesini istediğiniz için bu davayı açmış olabileceğini düşünüyorum. Biliyordur ki bu ve benzer suçların ağır cezalarla cezalandırılmadığını, sadece kişileri belirlemek ve toplumun bu tür insanlara karşı daha temkinli yaklaşmasını sağlamak. Diye düşünüyorum.