keşke en başta ayrılsaydın ben buna kızıyorum.gelinlik parasını veremeyen bi insandan ne beklenebilridi.insan başka taraftan kısar ama onu öder.hep düzelir gözüyle bakmamızda hata.
Printable View
keşke en başta ayrılsaydın ben buna kızıyorum.gelinlik parasını veremeyen bi insandan ne beklenebilridi.insan başka taraftan kısar ama onu öder.hep düzelir gözüyle bakmamızda hata.
sevcan kardeş sende yaşamışsın sözüm sana değil acı cekenlere bişey demiyorum ama sende kadınsın ve nafaka bağlatıyosunuz işte siz öylesiniz madem istemiyosan yürü git de onurlu davranış sen kendi karnını doyur de ayrıl odaha mantıklı harama yönelmeyin lütfen
Çok TEŞEKKÜR ederim ALLAH razı olsun benim davamla ilgili herşey ben buraya dürüstçe yazdım, okuyanlar biliyor konuları, herşeyin üzerine yemin ederimki, ben davamda zerre kadar hile yalan kattımsa gençliğimin hayrını görmiyim, benim paraya ihtiyacım yok neden anlamıyor bu insanlar ben haklı olduğum davada kazandım ve cezasını da adalet böyle verdi ben haksız yere bir şey almadım sonuç tamamen benim haklılığımın sonucudur, yalansız hile katmadan, dürüstçe anlattım hakime hemde gerçek belgeler ile, asıl karşı taraf yalancı şahitler, vs bir sürü dümen yaptı ama hem ALLAH hem ADALETİ kandıramadı, daha söylicek bir şeyim yok, ALLAH inancı olan her müslüman buna böyle inansın, herkes bir değil her kadın bir değil.
Hata değil para için evlenemdim eşim fakirdi ama parada gözüm yokdu, halada yok, olsa zengin biri ile evlenmek zor değil dimi, ben daha 30 yaşındayım vede çok güzel bir kızım bunu söylemek istemezdim ama söylemek zoruda yım mütavazi olamıcam artık benim gibi kaç kişi var para için evlenmedim ki, ne gelinlik parası yok diye evlenmekden vazmı geçicektim. dedim çalışır oldug kadar yeriz dedim kötümü ettim.
Dedimya haklı isen kadında olsa cezasını çeksin bende kadınım, ama haksız bir kadını tutacak değilim, haklıdan yanayım buna emin olun, her kadını bir tutmayın, siz benim yaşadıklarımı okuyun sonra karar verin, kimse evlenirken boşanmak için evlenmiyor bunu unutmayın, gönül isterki mutlu olsaydım ama bu ayrılığa beni o davranışları ile itti cezasını çekicek, size katılıyorum bende kadın olarak eşimin kursağından geçtiği herşeyimi HARAM Ettim. ve halada ediyorum, utanmaz hala benim eşyalarımın üstünde oturuyor bende hala borç ödüyorum .
kötü etmişsin malesef:(ama böyle olacağını bilemezdinki.iyiki erken davrandın yani çocuk olmaması çok büyük bir avantaj.çokda sağlam bir hayat tecrübesi kazanmış oldun.Allah yolunu açık etsin inş mutlu olursun bundan sonra..
işte paraya ihtiyacın yok ya sen söylüyorsun havale etseydin yaradana bana yaşattığını ahirette hesaplaşırız deseydin neden nafaka ihtiyacı duydun hakim bağlasada ben istemiyorum hakkım olmayanda gözüm yok deseydin mesela benim vicdanım rahat ahirette hesaba cekilelim ben haklıyım davamda ama o kadın olduğu için hemen nafakabağlanır diyolar zaten evliliğin 5 ayı hergün ağladı mahkemede de ağlar hakimi kandırır olan bana olursa ben ne yapayım benim sucum ney kadın hakkı olmaz hakkı erkek ismidir diyolar ama hep kadın hakkı hayvan hakkı en son erkek hakkı var bende buna kzııyorum işte
onuda açıklayım size eşim 3 yıldır benden boşanmak istemdiğini hakima söyledi, karıma iyi davrandım benim yalan söylediğimi söyledi, yaptıklarını söylemedi, hakime demedi karımı dövdüm , çalışmadım , evime bakamadım demedi, herşeyi yalan söyledi, eşim olcak erkek müsvettesi bana senin açtıgın boşanma davasına ancak bana tazminat ödersen boşanmayı kabul ederim dedi :deli: bende dedim madem bu beni süründürcek insan gibi ayrılmaya yanaşmıyor bende istedim, hem bana kötü davransın hemde benden tazminat istesin ohhhhhh ne alaaaa, bende istemek zorunda kaldım, eşim gene boşanmayı kabul etmedi ama HAKİM boşadı :o onunda tazminatını ve istediklerini RED etti.
BEN TAM 11.000 TL BORÇ bıraktı napıyım ödedimi ev kirası benim üzerime idi kontrat, su elektirik, telefon, adsl, daha neler neler, tüm ev eşyasında benim kredi kartımdan çektik, ama ne oldu benim adıma olna herşey kanunda benim üzerime oldugu için ödemedi ben ödedim, kredi çekip, şimdi kazandığım tazminatı öder ise borca vericem, düşünün eşim eşyayı aldı bir çorap bile bana bırakmadı, birde parasını bana ödetttirdi daha yazıyımmı arkdaşımmmmmm. hem eşyam gitti hem parasını bana ödettii bende bir çantam ile annemin evine geldim, bir de üstüne onun borcunu öde ben istemeyimde kim istesin söyle kardeşim.
evet arkadaşalr sanırım bu konunun hukuki yanı bitti.. Forumun bu sayfası ağlama yerine döndü. Yönetimden uyarı almadan konuyu bağlayalım ne dersiniz.
Sevgili sevcanakay sizin adınıza davanızın lehinize sonuçlanmış olmasına, hukuka inanan insnalar olarak inandık. Bundan sonraki hayatınızda mutlu ve güzel günler geçirin. Ama lütfen bu siteyi ve size kattıkalrını untumayın. Untumayın ki siz bu siteye üye olduğunuzda ham dınız.. Piştiniz, oldunuz, bundan yola çıkarak siiznde artık bir misyonunuz olmalı, ihtiyacı olan yeni üyelere tecrübelerinizle, yaşadıkalrınızla yol gösterebilmelisiniz.. Buna hepimiz geleceğimiz için, evlatlarımız için mecburuz, yanılıyormuyum..
Diğer değerli üyelerimize de diyecek bir çift sözüm var.. Değerli üye sevcanakay ın ve daha diğer birçok hukuk dostu üyemizin davalarında elde edeceği başarılar, müsbet sonuçlar, haksızlığa uğramış olanları umutlandıracak yüreklendirecektir. Umudunu kesitiği anda yeniden yeşertecektir. Adaletin terazisinin doğru tarttığını göreceğiz birlikte.
Herkese sevgiler - saygılar..
sen deneyimli oldun bana biraz akıl versene ne yapayım mahkemede nasıl davranayım hakim neleri sevmiyo mesela kafayı yiyeceğim danışmanlık yap bana biraz:o