ankara hukukta okumak kadar, nerde okuyosun diye soranların 'ankara hukuk' lafını duyduklarında yüzlerinde ifadeyi görmekten de büyük mutluluk duyuyorum:)
Printable View
ankara hukukta okumak kadar, nerde okuyosun diye soranların 'ankara hukuk' lafını duyduklarında yüzlerinde ifadeyi görmekten de büyük mutluluk duyuyorum:)
İlk sayfadaki yorumların saçmalığına çok şaşırdım.Uzun zamandır girmiyordum ama ben burayı ciddi bir yer zannediyordum yanılmışım.Ankara hukuk konusuna gelince; fazla konuşmaya gerek yok.ANKARA HUKUK ve diğerleri diyorum...
Ben Ankara Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyim ve hocalarımdan memnunum. Ayrıca sınavlarda da kişisel başarıların olduğu kanaatindeyim. Saygılar.
Ayrıca tercihimi, puan sıralamasına göre yaptığımı belirteyim, Ankara Hukuk' un ardından ve Ankara'da olma tercihimden dolayı burayı yazdım, memnunum.
ankara hukuk kendi sistemini geliştirebilcek kadar ve ERDAL hocamızın da belirttiği gibi sarmaşık üniversitelerine dahil olabilecek kadar köklü olduğu için, bunların yanına günceli ve hayatı takip edip,değiştirebilip, yön verebilecek durumda olduğu için ne kadar sorusuna verilecek cevap TÜRKİYE'de TEK....
Emin olun ki ankara hukuk çok iyidir.Diger hukuk fakülteleriyle arasında eskisi kadar fark kalmasa bile hepsinden hala daha kat kat kalitelidir.sadece ankara hukukta okumak için de şehir degiştirilebilir çünkü bunun faydasını ileride göreceginizden eminim.
Benim zamanımda iyi idi.İstanbul la çekişirdik.Şimdiki hali konusunda bir bilgim yok ama adı yeter.
burdaki yazılanları okuduktan sonra duyduklarımın gayet gerçek olduğunu anladım...hep böyle muhteşem şeyler duydum....ve artık Ankara Hukuk konusunda eminim inşallah puanım yeter ve bu muhteşem bölüme ben de gidebilirim
ankara hukuk için hep iyi kaliteli diye söylenir 15 senedir bir kalitesini göremedim ( çünkü aramızda kalsın 15 yılda ancak bitirme aşamasına geldim) ancak yeni dekan Metin Feyzioğlu hocamız çok gayretli ve başarılı işler yaptı. Bu okul yeni yeni yaşanacak eğitim görülecek bir hale geliyor( öğrencinin hayatını kolaylaştırması açısından) ha birde işin diğer boyutu var maalesef ankara hukukta oldukça fazla sayıda kaprisli hoca var. bu hocalarımız adeta öğrenciyi ters köşeye yatırıp sınıfta bırakmanın yollarını arıyorlar. bunları idare hukuku ve eşya hukuku gibi derslerden her öğrenci tanır . ayrıca tüketici seçimlik dersinden bile öğrencisini sınıfta bırakıp okulu uzatmasına neden olan hocalar bile var. bütün bunların sonunda şunu derimki yeni aühf adayı kardeşim okulu bitirince senin binbir çileyle aldığın diploma ile kıbrısta güle oynaya alınan diploma aynı olacak. avantajın sadece mülakatlarda eğer komisyonda ankara hukuklu görevli varse belki olur. var sen eyi düşün karar ver. bence başka bir okulda dene şansını başarılar
Ben İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum.Ankara hukuk fakültesi mezunu bir çok hukukçu arkadaşım var; ve hukuki nosyonlarına; bilgilerine saygı duyuyorum.Ama şunu da dile getirmek istiyorum; Bizim fakültedeki hocalarımız ülke çapında ün yapmış;ekol olmuş hocalar.Bu durumda fakülteleri kıyaslamak bilmem doğru mu?