Re: Boşanma sebebi ile tazminat
Alıntı:
denizkayra rumuzlu üyeden alıntı
Ben de öğretmenim yaklaşık 1500 tl maaş alıyorum,eşimden daha yeni boşandım.Evi ben terketmiş olmama rağmen hakim 12000 manevi, 4000 maddi 300tl de nafaka bağladı.Bu nasıl adalettir ki sen 800 tl alırken bu kadar tazminata çarptırılıyorsun.Bu ülkede Adalet kesinlikle teccelli etmiyor ben buna inanmıyorum sebebi hakimlerin tamamen öznel davranması başka hiç bir şey değil. Umarım en kısa sürede hakkını alabilir astronomik tazminattan kurtulursun
Arkadaşım sanada gecmıs olsun.Aslında adaletın bır boslugudur bu erkeklerımız neden cınnet gecırıyor neden yoksulluga dusuyor hanı kadın erkek esıttı.iş bulmaya kalkarsan eger bayan daha cabuk ıs bulabılıyor ve en rahat ama erkekler...??Neresı adalet bunun 2.5 yıl olmus kızımı goremıyorum ve adalet bıle hala verdıgı karara karsı gelen kadının yanında.Suçu sabıt olmasına rahmen 5 celse gectı hala sonuc yok.Keske aldatsaymıssında hakettıgı yerde olsaymıs.
Alıntı:
denizkayra rumuzlu üyeden alıntı
Bu arada tazminata hükmedilişinin sebebi eşimi aldatmış olmam ( tabi böyle bişi kesinlikle yok) İşte kadınlar bu kadar kurnaz 5-6 yalancı şahitle istediklerini alabiliyorlar.Biz bu kadar ince ayrıntılı düşünmüyoruz işte.ileride, ne olur ne olmaz ne koparırsam kar mantığıyla şerefimizi haysiyetimizi ayaklar altına almıyoruz.e tabi biraz da merhametli davranmamız hasebiyle bütün musibetler bizi buluyor.
Sayın denizkayra,boşandığınız yada boşanmak üzere olduğunuz kişiyi nitelendirirken lütfen tüm kadınları aynı kefeye koymayınız.
Alıntı:
cehat99 rumuzlu üyeden alıntı
Sayın denizkayra,boşandığınız yada boşanmak üzere olduğunuz kişiyi nitelendirirken lütfen tüm kadınları aynı kefeye koymayınız.
sevgili cehat arkadaşım,yaptığım yorum canımın acısındandı.Seni tenzih ediyorum müsterih olabilirsin.Neticede annelerimizde birer bayan burada kast edilen benim eski eşim ve o minvalde düşünenler.
geçmiş olsun sitede öyle gezinirken derdinizi gördüm ve merak ettim neden böyle oldu? ne ile suçlandınız? toplam nekadar istedilerde hakim okadarını bağladı? hangi sehirdesiniz?