Re: Boşanma davasından önce deliller ne olmalı
Alıntı:
reyhansay rumuzlu üyeden alıntı
ha birde cümle içinde noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakılır:) saygılar.
Haklısınız, bir de şunlar var değil mi?
http://www.tdk.gov.tr/TR/Yonlendir.a...CFAB512C425173
Madur değil mağdur,
GMS değil gsm...
Alıntı:
...... mail şifresini bulmak konusu hayli ilginç fakat internete işyerinden giriyor, yani bilgisayar evde değil, bu durumda şifre bulabilecek bir yol biliyor musunuz.
Ben bu sorunu işyerindeki bilgisayarına da keylogger yükleyerek çözmüştüm. Tabii evdeki bilgisayarlara da hatta kendi kullandığım bilgisayara bile yükledim yazılımı. Sonuç ne mi oldu ? Başarı !
Bu sitenin, kendini imla kurallarına adayıp, insanların eğitim düzeylerini hiçe sayıp profösör edasıyla, tek kelime hukuki terim yazmadan bana eleştri yapan hasta ruhlu insanlarla dolu olduğunu anladım. Yazık ki bunu yapanlar; bu ülkenin eğitimli, kültürlü, saygın insanlar diye saydığı kişiler. Benim eğitim düzeyimle ilgili bir fikriniz varmı sayın üyeler? Belki almış olduğum eğitim sizinkinden daha düşük ve imla kurallarını bilmiyorum; bu durumda boşanmayayım mı? yada bu siteye girip birşeyler biliyorsunuz diye fikir danışmayayım mı? Bu nasıl bi mantık anlamadım. Kendi kişiliğinizle alakalı olan sorunlarınızı bu sitede insanları aşağılayarak mı gideriyorsunuz? Ayıp gerçekten ayıp. Sizler gibi insanlara yakışmıyor gerçekten. Bunu yapma sebebinizi bir önceki mesajıma dayandıracak olan üyelere şimdiden söyleyeyim ki; o sayın jüpiter 30 la aramızdaki küçük bir çekişmeden kaynaklanmıştı. Bu mesajı yazdıktan sonra bu siteden çıkıp bir daha da girmeyeceğim,o yüzden herhangi bir cevap yazmanıza da gerek yok. Biliyorum ki buna çok sevineceksiniz. Bizler bu toplumun az eğitimli insanları olarak hukuki sorunlarımızı mahkemede hakimden öğreniriz. hepinize teşekkür ederim sayın büyüklerim!!!
Alıntı:
Bu sitenin, kendini imla kurallarına adayıp, insanların eğitim düzeylerini hiçe sayıp profösör edasıyla, tek kelime hukuki terim yazmadan bana eleştri yapan hasta ruhlu insanlarla dolu olduğunu anladım. Yazık ki bunu yapanlar; bu ülkenin eğitimli, kültürlü, saygın insanlar diye saydığı kişiler. Benim eğitim düzeyimle ilgili bir fikriniz varmı sayın üyeler? Belki almış olduğum eğitim sizinkinden daha düşük ve imla kurallarını bilmiyorum; bu durumda boşanmayayım mı? yada bu siteye girip birşeyler biliyorsunuz diye fikir danışmayayım mı? Bu nasıl bi mantık anlamadım. Kendi kişiliğinizle alakalı olan sorunlarınızı bu sitede insanları aşağılayarak mı gideriyorsunuz? Ayıp gerçekten ayıp. Sizler gibi insanlara yakışmıyor gerçekten. Bunu yapma sebebinizi bir önceki mesajıma dayandıracak olan üyelere şimdiden söyleyeyim ki; o sayın jüpiter 30 la aramızdaki küçük bir çekişmeden kaynaklanmıştı. Bu mesajı yazdıktan sonra bu siteden çıkıp bir daha da girmeyeceğim,o yüzden herhangi bir cevap yazmanıza da gerek yok. Biliyorum ki buna çok sevineceksiniz. Bizler bu toplumun az eğitimli insanları olarak hukuki sorunlarımızı mahkemede hakimden öğreniriz. hepinize teşekkür ederim sayın büyüklerim!!!
Yani sadece gülüyorumm.. ANLATMAK İSTEDİKLERİMİZ, KARŞIMIZDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR... BİZ NE KADAR ANLATSAKTA O ANLAMAK İSTEDİĞİNİ DUYACAKTIR.. ANLAMIYORSA ZORLAMAK SADECE ZAMAN KAYBIDIR...:)
Güzel türkçemizi internette de güzel kullanmayı istemek kabahat gibi algılanmasın lütfen. Ufak tefek hataları hepimiz yapabiliriz. Ama bir yazının baştan sonra nokta dahi konulmadan yazıldığı yazıları da bu forumda gördük. İnanın insan cevap veremiyor. Anlamak için önce yazılanları okuyabilmek lazım.
Cevap: Re: Boşanma davasından önce deliller ne olmalı
Eger telefonu vodofonsa akşam evdeyken onun telefonundan kayıt yaparsan İnternet t den kimleri aradıgını dakika dakika görürsün kayıt işlemi vodofonun İnternet sitesinden olacak