Re: Sadakatsizlik - Telefon - MSN- SMS- E-mail kayıtları ve bunların içerikleri
gerçek inanın yada inanmayın.2 yıl önce netten tanıştım tesadüfen ama onu tanıyanlar vardı.sordular beni ama terkedince ne delilğim kaldı ne bir şey 1 ay sonra adet gününde yattı benimle prezervatifle.Sustum olmadı 2-3 kez terketcekti evden bilezik çalınca bıraktım artık.Anlaşma vaadi ile babamdan çaldıklarından geri kalan takıları aldılar bir de dava acmışlar şok oldum2 ay nerde 7 ay nerde 5 aya 15 milyar istiyo e benim giderim 50 bin ytl düşü artık böyle bayanlar var ayrıca telekızlık yapıyor öğrendim çok acı sevdigin insan düşünün
ben sorunumu şöyle izah etmeye calısıyım.sanırım en ıyısı gıdıp savclıktan ogrenmek ama lutfen bana kesın net cevap verırsenız cok sevınırım.eşimden şüphelenıyorum ama elımde henuz bır kanıt yok hat esımın uzerıne kayıtlı ben dırek savcılıga gıdıp bu hattın dınlenmesını saglayabılırmıyım.yada bu hatla ılgılı kendım basvurup savcılıktan ayrıntılı bır sekılda konusma kaydı ve mesaj dokumu alabılırmıyım haklı ıken haksız konuma dusmek ıstemıyorum ben ne yapmayalım.yada esımı ıkna edıp bırlıkte gıdıp kendısı msj dokumu ve konusma kaydı almak ıstıyorum dese bı sonuc cıkarmı lutfen kafam cok karısık bu konuda cevap beklıyorum
[ben sorunumu şöyle izah etmeye calısıyım.sanırım en ıyısı gıdıp savclıktan ogrenmek ama lutfen bana kesın net cevap verırsenız cok sevınırım.eşimden şüphelenıyorum ama elımde henuz bır kanıt yok hat esımın uzerıne kayıtlı ben dırek savcılıga gıdıp bu hattın dınlenmesını saglayabılırmıyım.yada bu hatla ılgılı kendım basvurup savcılıktan ayrıntılı bır sekılda konusma kaydı ve mesaj dokumu alabılırmıyım haklı ıken haksız konuma dusmek ıstemıyorum ben ne yapmayalım.yada esımı ıkna edıp bırlıkte gıdıp kendısı msj dokumu ve konusma kaydı almak ıstıyorum dese bı sonuc cıkarmı lutfen kafam cok karısık bu konuda cevap beklıyorum.sayın dardayım özellikle sizden cevap belıyorum.lutfen yazılanlar okuyunmuyomu tekrar yazıyorum cevabınızı beklıyorum sn dardayım
Alıntı:
ersen79 rumuzlu üyeden alıntı
[ben sorunumu şöyle izah etmeye calısıyım.sanırım en ıyısı gıdıp savclıktan ogrenmek ama lutfen bana kesın net cevap verırsenız cok sevınırım.eşimden şüphelenıyorum ama elımde henuz bır kanıt yok hat esımın uzerıne kayıtlı ben dırek savcılıga gıdıp bu hattın dınlenmesını saglayabılırmıyım.yada bu hatla ılgılı kendım basvurup savcılıktan ayrıntılı bır sekılda konusma kaydı ve mesaj dokumu alabılırmıyım haklı ıken haksız konuma dusmek ıstemıyorum ben ne yapmayalım.yada esımı ıkna edıp bırlıkte gıdıp kendısı msj dokumu ve konusma kaydı almak ıstıyorum dese bı sonuc cıkarmı lutfen kafam cok karısık bu konuda cevap beklıyorum.sayın dardayım özellikle sizden cevap belıyorum.lutfen yazılanlar okuyunmuyomu tekrar yazıyorum cevabınızı beklıyorum sn dardayım
1- savcılık aracılığı ile boşanma davasına esas olmak üzere cep telefonlarını dinletemezsiniz.
2- Savcılık yada başka bir birim / kurum aracılığı ile sizin adınıza olmayan bir hattın fatura yada görüşme detaylarını alamazsınız.
3- en güzel hareket bir cep telefonu ve güzel seçilmiş bir numarayı eşinize hediye edeceksiniz. hat faturalı ve sizin adınıza kayıtlı olacak.. istediğiniz zaman görüşme detaylarını isteyebileceksiniz..Bu konuda kurumsal / şirket hat verdiler bir tanede sana aldım artık bedava görüşebileceğiz gibi bir yalanla iş yapabilirsiniz..
deneyin.. ama sakın belli etmeyin..
Alıntı:
Eşinize zina davası açıp, sonrada eşinizin kullandığı cep telefonu hattın dökümünü talep edersiniz hakimden.
Bunun dışında savcıya gidip, "Ben karımdan şüpheleniyorum. Bu hattın dinlenmesini istiyorum" demenizle cep telefonu dinlenmez.
Alıntı:
1. eşimden şüphelenıyorum ama elımde henuz bır kanıt yok hat esımın uzerıne kayıtlı ben dırek savcılıga gıdıp bu hattın dınlenmesını saglayabılırmıyım.
2. yada bu hatla ılgılı kendım basvurup savcılıktan ayrıntılı bır sekılda konusma kaydı ve mesaj dokumu alabılırmıyım
3. yada esımı ıkna edıp bırlıkte gıdıp kendısı msj dokumu ve konusma kaydı almak ıstıyorum dese bı sonuc cıkarmı
Sayfalardır yazılanları okumamışsınız.
1. Hayır
2. Hayır
3. Eşiniz savcılığa değil telefon şirketine başvurarak konuşma ve mesaj dökümlerini talep edebilir. Elinize gelen bilgide bu telefonla, şu numaralı telefon arasında şu tarihte şu saatte şu kadar süren bir konuşma olmuştur ve şu numaralı telefona şu tarihte şu saatte bir mesaj atılmıştır şeklinde olacaktır.
Ses kaydı veya mesaj içeriği alamazsınız.
Evliliğim boyunca beynimdeki aldatılma şüpkesi en sonunda 1 hafta önce ispata dayalı bir gerçek olarak karşıma çıktı. Eşimle aynı evi paylaşırken bilgisayar başka bir odadaydı eşimde genelde o odada pc başında. 1 hafta önce eşimin pc deki sayfasında(anlarsınız hangi sayfa olduğunu) yalnızım yazıyordu. Şüphem daha da çoklaştı artık beni aldattığını ispatlayacaktım Arkadaşlık sitesine girdim onun özelliklerinde bir kişi vardı ve ben hayali bir kahraman yaratıp eşimle yazışmaya başladım.(Bu arada eşim olduğunu gönderdiği fotoğraftan biliyorum) Bu arada sitede boşandığını yazıyordu.
Sorularımın yanıtlayabilirsiniz sevinirim:
1) Eşimin bu yaptığı zina kapsamında değerlendirilir mi
2) Msn kayıtlarını boşanma davası açıp mahkemede sunsam boşanma davası uzun sürer mi
3) Nafaka davası açmaya hazırlanıyorum Msn kayıtları bu konuda bana yardımcı olur mu
Teşekkür ederim
Alıntı:
ayısıgım08 rumuzlu üyeden alıntı
Evliliğim boyunca beynimdeki aldatılma şüpkesi en sonunda 1 hafta önce ispata dayalı bir gerçek olarak karşıma çıktı. Eşimle aynı evi paylaşırken bilgisayar başka bir odadaydı eşimde genelde o odada pc başında. 1 hafta önce eşimin pc deki sayfasında(anlarsınız hangi sayfa olduğunu) yalnızım yazıyordu. Şüphem daha da çoklaştı artık beni aldattığını ispatlayacaktım Arkadaşlık sitesine girdim onun özelliklerinde bir kişi vardı ve ben hayali bir kahraman yaratıp eşimle yazışmaya başladım.(Bu arada eşim olduğunu gönderdiği fotoğraftan biliyorum) Bu arada sitede boşandığını yazıyordu.
Sorularımın yanıtlayabilirsiniz sevinirim:
1) Eşimin bu yaptığı zina kapsamında değerlendirilir mi
2) Msn kayıtlarını boşanma davası açıp mahkemede sunsam boşanma davası uzun sürer mi
3) Nafaka davası açmaya hazırlanıyorum Msn kayıtları bu konuda bana yardımcı olur mu
Teşekkür ederim
1- hayır zina olarak değerlendirilmez. daha fazla bilgi delil tanık olmalı.
2- Msn kayıtları tek başına keskin ifadeler içermiyorsa ve dijital ortamda sunulmamışsa pek bir şey ifade etmez. eşiniz boşanmak istemediğini ifade ederse çekişmeli hal alır. Dava uzayabilir.
3- Boşanma davası açtığınızda nafaka / tazminat talebinde bulunabilirsiniz.
bu arada eşinizle kendi aranızdaki yazışmalar sizin aleyhinize bir durum yaratabilir. Eşiniz sizin üye olduğunuzu size fantastik bir sürpriz yapmak istediğini, sizinle o site üzerinden siz olduğunuzu bilerek yazıştığını, hatta siz çok zorlarsanız sizin onu aldattığınızı, hayali bir kullanıcı yaratarak kendisini kandırdığınızı söyleyebilir.
geçmiş olsun..
.
okudum sayın hukuk sever ama cevaplar bazen farklı kafa karıstırıyor.verdıgınız bılgı ıcın tesekkur edıyorum
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
1- hayır zina olarak değerlendirilmez. daha fazla bilgi delil tanık olmalı.
2- Msn kayıtları tek başına keskin ifadeler içermiyorsa ve dijital ortamda sunulmamışsa pek bir şey ifade etmez. eşiniz boşanmak istemediğini ifade ederse çekişmeli hal alır. Dava uzayabilir.
3- Boşanma davası açtığınızda nafaka / tazminat talebinde bulunabilirsiniz.
bu arada eşinizle kendi aranızdaki yazışmalar sizin aleyhinize bir durum yaratabilir. Eşiniz sizin üye olduğunuzu size fantastik bir sürpriz yapmak istediğini, sizinle o site üzerinden siz olduğunuzu bilerek yazıştığını, hatta siz çok zorlarsanız sizin onu aldattığınızı, hayali bir kullanıcı yaratarak kendisini kandırdığınızı söyleyebilir.
geçmiş olsun..
.
Sn dardayım ben sizin gibi düşünmüyorum. Eşimin ben olduğumu bilmediği beni(eşini) aşağılayıcı, beni düşman olarak gördüğünü yazmasından,beni kötüleyici sözlerinden anlaşılıyor Böyle bir diyolog hiçbir fantastik sürprize sığmaz Benim kendisini hiçbir zaman aldatmadığımı sınırsız kanıt ve tanıkla ispat edebilirim Tabii eşimden herşeyi bekliyorum benim için aldatıyor da diyebilir O zaman ona buyrun pc, buyrun başka ispatlarım diyeceğim. Benim hayali kahraman yaratmanın nedeni artık beni özür dileyerek yazıyorum aptal yerine koymasını engellemek ve ispat etmek. Eşim o kadar planı seven bir insan ki bütün bana yaşattığı kötü olayları tanık olmaması adına evde veya arabada bir yere giderken yaşatmıştır(alilemin yanında yaşadığım bir kaç olay hariç) Korkmuyorum onun ve ailesinin bana atacağı iftiralardan çünkü yüreğimin ne kadar duru ne kadar iyi bir insan olduğumu beni tanıyan herkes biliyor