Re: 16 yaşındaki kız arkadaşım şikayetçi oldu
taciz filan etmedim ki, bütün mesele 16 yaşında biriyle flört etmem yada gönül vermem :( onun bu gönül ilişkisine yada yakınlaşmalarımıza "hayır" dediği yok, evlenmem gerekiyomuş kendisiyle, bende istemedim, bütün mesele bu aslında,şikayet knusuda bu
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=324591
Alıntı:
detay002 rumuzlu üyeden alıntı
yani 16 yaşında biriyle gezmek bu ükede bu zamanda çok ayıplanacak birşey mi ? gerçi görmediğiniz için belkide böyle düşünüyor olabilirsiniz, şimi ben bu bayanla havuza gitmek içinde plan yapmıştım. iyi kide gitmemişim,heralde beni taşa tutarlardı :(
16 yaşında biri ile gezmek! (Yukarıdaki onca satırda gezmekten fazlasını yaptığını kendin belirtmişsin zaten) belki birilerince ayıplanacak bir davranış değil ancak yapmış olduğunuz davranışlar sonucu kanunlara göre hatalı durumda gibisin. Kendi rızası olduğunu nasıl ıspatlayabilirsinki? Olan biten bu. Adam gibi havuza giderseniz sizi kim neden taşlasın! Önceki tüm yaptıklarınızda rızası olsa bile sonuncusunda (piknikte) rızam yoktu derse bile haksız konumdasın. Bazı insanların kızlık zarının esnek olduğu bilinen bir gerçektir. Sizin raporunuzda tam olarak ne yazıyor? Bakire ve cinsel ilişkiye girmiş yada girmemiş gibi bir ibare varmı ?
Arkadaslar kızın yası -18 oldugu için tüm suc detay002'de görünsede aslında kızdada büyük hatalar var.Bende o yaslardan gectim ve bırakın birinin elini tutmayı arkadaslık etmeye bile korkardım.Cünkü kimin ne oldugu belli olmuyor.İyikide feminist bir cocukluk gecirmisim..Bir kız bana tecavüz edildi diyorsa ve bu yalansa iste o kızdan hersey beklenir.Cünkü kendine iftira atmıstır.Ama tabi madur olan kızsa ve tecavüze ugradıysa detay002 zaten sonuna kadar hatalı.Detay002 anlattıkları dogruysa yani ilişkiye girmedik diyorsa tek suclu onu görmemek gerek bence.
adli tıp raporunda bakire olduğu, kızlık zarında yırtılma olmadığı ve bu durumun mağdurun beden ve ruh sağlığını etkilemeyeceği gibi şeyler yazılı. zorla olmadığını ispatlarım, nasıl derseniz,bana gönderdiği aşk dolu mailleri var. evlilik hayalleri,haftasonu için yaptığımız planları ima eden yazılar gibi. ben gerçekten 16 yaşında biriyle flört etmemin kanunlarda suç olduğunu bilmezdim, bundan sonra bırakın elini tutmayı selam verirsem :(
Arkadaslar ben detay002ye bu olaylar bana ters dedim O ZAMAN GİT İRANDA YASA dedi.halbuki ben eger sen %100 dogru söylüyorsan kızdada büyük hatalar var demistim.Sana bu olanlar dogal geliyorsa basına geleni cekersin o zaman.son yorum...Allah dogru yolu göstersin
siz kız hatalı demediniz, 16 yaşında birinin piknikte erkek arkadaşıyla olmasını yada yakınlaşmasını ayıpladınız, yada yadırgadınız.. size ters gelen bu durum ülke genelinde de böyleyse o zaman 16 yaşındaki kızları tecrit etsinler ne diyim
Arkadasım bak sen anlamıyorsun demek istedigimi.Piknige gitmek yanlıs mı dedim ben ya.PİKNİKTE YASANAN ÖZEL ANLARA YANLIS dedim.Sen yasadıkları iftiraya ugradıgım dedin halde hala dogru görüyorsan bana söz söylemek düsmez.Tabiki piknige gidilir ama amac dısına cıkılmadan.umarım simdi anladın.
Hukuk dışı tartışmaları kendiliğinizden bitirmezseniz bu konunun kilitlenme zamanı geldi de geçiyor.
amacımın ne olduğunu da boşverin, 16 yaşında birine yakınlaşmam,yada flört etmem, veyahutta öpüşmem gerçekten sizin tarafınızdan yadırganacak bi durumsa hatayı da hep bende aramamak lazım.. benim tek sorunum bu,insel ilişkiyle alakalı ispat edilecek tek bir gerçek bile yok, bundam eminim ve vicdanım rahat.muhafazakar bir mahallede oturuyorum,hiç bir teyzede yolumu kesip,bırak kızın elini sen napıyorsun demedi. ama kanunda suçmuş,bunu bilmiyordum
Alıntı:
detay002 rumuzlu üyeden alıntı
amacımın ne olduğunu da boşverin, 16 yaşında birine yakınlaşmam,yada flört etmem, veyahutta öpüşmem gerçekten sizin tarafınızdan yadırganacak bi durumsa hatayı da hep bende aramamak lazım.. benim tek sorunum bu,insel ilişkiyle alakalı ispat edilecek tek bir gerçek bile yok, bundam eminim ve vicdanım rahat.muhafazakar bir mahallede oturuyorum,hiç bir teyzede yolumu kesip,bırak kızın elini sen napıyorsun demedi. ama kanunda suçmuş,bunu bilmiyordum
iste senin anlamadıgın nokta bu.ben ilk basta elli kez dedim hatayı tek detay002de aramamak gerek diye.eger söylediklerin %100 dogruysa kızdada hata var dedim ama sen ısrarla sürekli seni sucladıgımı üsteliyorsun.buradaki seni ve kız arkadasını %50 50 esit degerde hak veren ben oldugum halde ben hatalı oldum.sen %100 hatalısın demedim dememde zaten.tabiki sevgilin olacak ama yasanan olayların bu boyuta gelmesi cirkin sadece.hala anlamadıysan demek istedigimi benden pes