Weblebiden Aldiğim Fotoğraf Makinesinin Parasini Garanti Sağolsun Kurtamiş 193,50 Ytl Idi şimdi Sira 1941 Ytl Lik Sony Lcd Tv De Idi Birer Gün Ara Ile Almiştik Tv Yi önce Aldik Ama Fotonun Parasi önce Geldi Hayirlisi
Printable View
Weblebiden Aldiğim Fotoğraf Makinesinin Parasini Garanti Sağolsun Kurtamiş 193,50 Ytl Idi şimdi Sira 1941 Ytl Lik Sony Lcd Tv De Idi Birer Gün Ara Ile Almiştik Tv Yi önce Aldik Ama Fotonun Parasi önce Geldi Hayirlisi
Sanırım Garanti topluca iadelere başladı, ben de bugün internet şubesinden dönem içi işlemlerinde iadenin bugün yapıldığını gördüm.
Görünen o ki weblebinin başında olan hani vaktiyle internet haberlerinde gördüğümüz apartman dairesinde sanal mağaza kurup 20 milyon dolar ciroya ulaşan başarılı iş adamlarımızın(!) yanına kar kalacak insanları aylar boyunca mağdur etmiş olmak. Benim mağduriyetim çok uzun sürmedi, derece şanslı olanlardanım.
İnsanlara yaptıkları şu muameleden sonra bu adamlardan hiçbir yasal mercinin hesap sormaması bana çok ilginç geliyor, yada bu konularda çok cahilim. Mağdurlar birleşse dahi iade sürecinde bankadan olumsuz bir yanıt gelmediği sürece Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne de başvuru olmuyor -okuduğuma göre eğer banka iadeyi yapmazsa bize başvurun demiş heyet-, şimdi banka iadeyi yaptı demek oraya şikayet edemeyiz.
Hani paranı aldın ya daha ne istiyorsun gibi bir durum var :)
çok şükür ikinci ürünün iadesini de aldık garanti sağolsun 193,50 ü geçen gün ödediler şimdi de 1941 ytl 29-07-2008 den beri aklım hep ordaydı kafam dalgalı olmuştu unutkan olmuştum çok korktum kurtaramayacaz diye ama sonunda kurtardık çok şükür