Re: Tuncay Özkan ne zaman tutuklanacak?
Sayın Dayar;
CHP'nin kapatılmasını falan istediğim yok. Ben partilerin kapatılmasına karşıyım. Keşke mevzuatımızda parti kapatma ile ilgili hükümler olmasa. Bunu AKP için istediğimi zannetmeyin. Her parti için geçerli bu görüşüm.
Bizim siyasi tarihimizde CHP'nin asker/sivil bürokratların partisi olduğu konusunda genel bir görüş var. CHP halka uzak, bürokrasiye yakın bir partidir ve bizde bu bürokrasi çok güçlüdür. Bu nedenle de üstü kapalı da olsa bir "dokunulmazlığı" olduğu kanısındayım.
Adalet devletin temelidir. Adaletten sapmak devletin temelini yıkmaktır.
Benim merak ettiğim demokrat kesim niye güven verici AKP 'nin alternatifi bir lider çıkaramaz ?
Bu lider kesinlikle Tuncay Özkan olamaz .Toktamış Ateş iyi bir isim gibi geliyor ..
Ve beklenen oldu..Perinçek tutuklanarak Bayrampaşa Cezaevi ne gönderildi. Alemdaroğlu yurt dışı yasağı konulaarak serbest bırakıldı.
Perinçek tutuklandı mı? SKANDAL BU ... Yani en zayıf halka Perinçek seçildi, bravo... Eh savaş tanrıları bir kurban buldu... Ama Perinçek bir siyasi parti lideri değil mi? Neden çeteye ihtiyaç duysun? Zaten yandaşları var ve parti çatısı aldında RESMİ ve HUKUKİ olarak da icraatlarını sürdürüyor. Buna çete denemez. Eğer çeteyse DEP milletvekilleri hayli hayli çete olmuyor mu?
Peki bu ilkede sevmesem de fikirlerini beğenmesem de hatta güvenmesem de UZAN neden SİNDİRİLDİ? Her rakibe bir sus PAYI mı bu? Demokrasi rakibi elinde bulunan yasal güçle sindirmek mi? AKP gücünü kendine saklamalı, başkalarının ayağını kaydırmaya değil...
FIKRA: Bir Türk ölmüş, suçlarından dolayı cehenneme gönderilmesine karar verilmiş.
Cehennemin kapısında zebaniler karşılamış Türk'ü... Bir çok kazan, üstlerinde ülke adları ve her kazanın başında 2 zebani ellerinde sopayla bekliyor...
Sormuş Türk; "bunlar ne?", zebani cevap vermiş, bu kaynayan kazanların başındaki eli sopalı zebaniler, suyun üstüne çıkanları dibe batırmak için...
Tam o sırada Türkiye'nin kazanına gelmişler ama o da ne hiç zebani yok !
Türk sormuş; "Neden bizim kazanın başında eli sopalı zebani yok?"
Cevap: Size gerek yok, siz Türk'ler zaten su üstüne çıkanı ayağından çekip, alaşşağı edersiniz...
Tuncay Özkan'ı tutuklayıpda 2 gün emniyette tutarak kestirmeden kahraman yaparlar mı sizce?
Alıntı:
SKOLASTİK rumuzlu üyeden alıntı
Tuncay Özkan'ı tutuklayıpda 2 gün emniyette tutarak kestirmeden kahraman yaparlar mı sizce?
Yok ya; ulusalcıların pek bir kahraman ihtiyacı olmuyor. Gereken vatan sevgisi, mücadele arzusu vs. içlerinde ve içimizde zaten hep var.
Ben Tuncay Özkan'ın yerinde olsam, gider kendim teslim olurdum. Bari en azından alırlar mı, almazlar mı sorusuna cevap bulunmuş olunurdu.
Tutuklanan kişi aşağıdaki linkte Apo ile birlikte görülen aynı kişi mi acaba?
http://www.payidar.net/turkiyenin-so...liskileri.html
Bir de şu Tuncay Özkan'ı çıkartamadım. Şovmen falan mıydı?
Alıntı:
Av.Abbas Bilgili rumuzlu üyeden alıntı
Biz buna ergen iğnelemesi vol.2 diyoruz (:
Gerçekten bence açın bulun o röportajı...